Bachelor in de financiën (cum laude)

​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de financiën (cum laude)

​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN)

Het ministerie van Financiën en Economie in het kader van het College of Business Management en Accounting, biedt de Bachelor in Finance (Honours) opleiding. Deze opleiding wordt geïntroduceerd om studenten uit te rusten met een sterke kennis in de financiële wereld dat de vraag van de markt personeelsbestand past. Het programma is ontworpen om studenten bloot te stellen aan de specifieke aspecten in de financiële discipline, zoals voorraad analyse, beleggingsinstrumenten, kapitaalmarkt en leverage. Na voltooiing van het programma worden afgestudeerden verwacht dat zij een stevige en grondige kennis van de principes en de rol van de financiering in de business en corporate omgeving. De cursussen worden specifiek gestructureerd om studenten uit te rusten met een sterke theoretische en praktische kennis in de financiële voordat ze kunnen beginnen aan de echte wereld van de dienstensectoren financiële of de uitoefening van hun studie aan de Master's Degree te verkrijgen in Finance of andere MBA-programma's.

De Bachelor of Finance (Honours) graad is gereconstrueerd op een zodanige wijze dat de geproduceerde afgestudeerden zijn goed uitgerust met de relevante kennis in de sectoren financiële dienstverlening. De afgestudeerden van dit programma zal een ruime keuze aan carrièremogelijkheden op het gebied van financieel beheer zoals:

  • Financiële planner
  • Financieel analist
  • Financial Controller
  • Remisier
  • Stock Broker
  • Bank Executive
  • ACADEMICS

Afgestudeerden met goede resultaten kunnen toepassen om hun studie voort te zetten aan de Master in Finance of andere MBA-programma's te verkrijgen.

Academische raad

Elke student zal een college adviseur die de student zal helpen in zijn / haar academische studies worden toegewezen. Dit omvat advies over plan van de studie, zoals de selectie van cursussen voor het komende semester evenals academische prestatie van de student. De toegewezen College adviseurs doorheen het academiejaar voor overleg en advies beschikbaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
55,900
Locations
Maleisië - George Town, Penang
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Maleisië - Shah Alam, Selangor
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates