bachelor in de fotografie en imaging

Art Center College of Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bachelor in de fotografie en imaging

Art Center College of Design

Bachelor in de fotografie en imaging

Naar schatting 300 miljoen foto's worden genomen elke dag over de hele wereld, het signaleren van de alomtegenwoordige rol van de fotografie in onze cultuur. Maar terwijl bijna iedereen kan een foto te maken, maar weinig bereiken grote fotografie.

Art Center Fotografie en Imaging departement helpt fotografen het verwerven van de vaardigheden en het creatieve vlotheid die nodig zijn om resonante visuele documenten, niet alleen goed gemaakt voorstellingen te creëren. Uitzonderlijke beelden kunnen reizen door ruimte en tijd zonder verlies van hun betekenis, of ze worden weergegeven op een mobiele telefoon of op de zijkant van een gebouw.

Naast conceptuele en studio klassen, onze studenten studie techniek, beeldende kunst, geschiedenis en reclame, maar ook cursussen in business planning, branding en marketing. Studenten kunnen samenwerken met collega's van andere majors door middel van individuele projecten en corporate-gesponsorde Transdisciplinair Studios.Fotografie en Imaging studenten werken ook samen met Designmatters aan projecten profiteren humanitaire organisaties en het verstrekken van inzicht in maatschappelijke vraagstukken.

Onze state-of-the-art traditionele en digitale labo's ondersteunen een breed scala van fotografische processen. Studenten de hoogte blijven van de voortdurende technische transformaties invloed fotografie, met inbegrip van de manier waarop beelden worden vastgelegd, verbeterd en verspreid. Ons programma ontleedt ook zaken als auteurschap en originaliteit in relatie tot digitale technologieën.

Als Fotografie en Imaging student, zul je gaan begrijpen dat wat er gebeurt voordat de klik van de sluiter is net zo belangrijk-zo niet meer-dan wat er gebeurt na. Onze faculteit van talentvolle fotografen zullen u begeleiden in je ontwikkeling, die u helpen uw ideeën en specifieke intenties verwoorden binnen de bredere context van de toekomstige beeld maken is.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Pasadena, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Santa Barbara, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan