Bachelor In De Fotografie

Budapest Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Fotografie

Budapest Metropolitan University

Fotografie is in staat om tegelijkertijd de wereld van de feiten, fantasie, fictie en dromen recreëren. We stimuleren onze studenten om hun ideeën door middel van de middelen die deze creatieve uitlaatklep uit te drukken; we hen leren hoe ze het visuele ontwerp taal van de fotografie te gebruiken met analoog-digitaal en technische hulpmiddelen.

We laten onze studenten de juiste technieken, technologische innovaties en hen in staat stellen om de mogelijkheden van deze kunstvorm met vertrouwen te grijpen. Tijdens het praktische werk zal zij ervaren individueel of in een team werken en leren hoe ze hun mannetje te staan ​​in hun gekozen pad, laat het creatieve fotografie, mode fotografie of fotojournalistiek. Kritisch denken wordt natuurlijk voor onze afgestudeerden zo goed als ze hun eigen en andermans artistieke activiteiten verbaal te uiten, om de aan de gang zijnde nationale en internationale discours te sluiten.

Het programma is ontworpen voor u

... Als je geïnteresseerd bent in de visuele communicatie zijn en willen anderen hoe je de wereld zien door de lens te laten zien. De ideale kandidaten hebben een volwassen kritische zin, geniet van het werken in teams, en hun ogen zijn altijd op zoek naar mogelijke onderwerpen en foto's.

Kernvakken:

Photographic Design (creatief, conceptueel, uitbeelding, documentaire, experimenteel, pers en mode), Creative Design, Studio en Digital Practice, geschiedenis van de fotografie, fotografische technieken, Beeldmanipulatie, Digital Graphic Design, artistieke interpretatie, kritische studies over nieuwe media, Printing Technologies, Set Design, Typografie, Studies in filosofie, Kunstgeschiedenis en Sociale Wetenschappen, Hedendaags Visuele Communicatie, Media Studies, visuele analyse, Media Culture, Inleiding tot de Journalistiek, De geschiedenis van de Journalistiek, Reportage Genres

specialisaties:

  • artistieke fotografie
  • Fotojournalistiek

Specialisaties worden gelanceerd alleen als het minimum van 9 studenten willen de specialisatie aan te sluiten.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN:

  • fotograaf in verschillende vakgebieden van de fotografie en visuele media
  • zelfstandig kunstenaar
  • in redacties
  • fotojournalist

KWALIFICATIE zoals vermeld in het diploma:

Fotograaf

Hoofd van het programma:

Luca Gőbölyös DLA, Associate Professor, Balogh Rudolf Award-winnende fotograaf "We leven in een dictatuur van foto's ... Stel je voor dat het ontwerp en de technische hulpmiddelen worden langzaam steeds beschikbaar voor bijna iedereen. Miljoenen foto's zijn genomen per seconde wereldwijd. Deze enorme hoeveelheid foto's is totaal veranderd het gebruik van deze beelden, ook onze houding ten opzichte van hen. Het weerspiegelt de undepletable kracht van fotografie op hetzelfde moment. Om dit soort vermogensregeling, moeten we de juiste en meest effectieve manieren en hulpmiddelen voor beeldvorming vinden. Dit is wat we hier gaan doen ... "Gábor Gerhes Munkácsy Mihály Award-winnende beeldend kunstenaar, docent Fotografie

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Hongaars
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
3,000 EUR
Information
Deadline
Vraag informatie aan
for Non-EU students; 01.08.2017 for EU students
Locations
Hongarije - Boedapest
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for Non-EU students; 01.08.2017 for EU students
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Hongarije - Boedapest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for Non-EU students; 01.08.2017 for EU students
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per semester, voor niet-EU-studenten