Bachelor in de fysica

University of the South Pacific USP

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de fysica

University of the South Pacific USP

De Bachelor of Science is een driejarig programma dat vierentwintig cursussen omvat; Waarvan acht cursussen op 100-niveau, acht cursussen op 200-niveau en acht cursussen op 300-niveau. De disciplines die in 2017 als bachelor of minor voor de bacheloropleiding zijn toegelaten, zijn:

Bachelor in de natuurkunde

Physics_scientific-2040795_960_720

Fysica is een fundamentele wetenschap die ons een kwantitatief begrip geeft van onze fysieke omgeving. Natuurkunde is ook de basis voor techniek en technologie. Een begrip van de basiswetten van de natuurkunde is belangrijk in een brede waaier van beroepen. Zo heeft een kwalificatie in de natuurkunde directe toepassing in wetenschapsonderwijs, meteorologie, communicatie, milieukunde, computer en elektronica. Klik hier Om redenen waarom je fysica moet studeren. De algemene vaardigheden die worden verkregen bij het bestuderen van fysica - analytische vaardigheden, logisch denken, meting, probleemoplossing en experimentele technieken - geven studenten een uniek brede voorbereiding die op vele gebieden van toepassing is.

BSc-studenten die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van de natuurkunde kunnen ervoor kiezen om natuurkunde als eenmalig, dubbelgroot of klein te nemen. BEd studenten kunnen natuurkunde kiezen als hun tweede hoofdvak. Andere studenten waarvan de belangrijkste belangstelling niet in de natuurkunde is, kan echter worden geadviseerd of hebben de mogelijkheid om cursussen natuurkunde te nemen. Deze categorie betreft degenen die ingeschreven zijn in de interdisciplinaire programma's van de school en het maritieme programma BSc. De school biedt ook een cursus (PH105: Natuurkunde in de wereld van vandaag), die door de studenten van FST en andere scholen met beperkte voorkennis van de natuurkunde als keuzevak kan worden gekozen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Fiji - Suva, Central
Startdatum : Feb. 2019, Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019, Sept. 2019
Fiji - Suva, Central
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan