Bachelor in de fysica

Birmingham-Southern College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de fysica

Birmingham-Southern College

Bachelor in de fysica

Of je studeert subatomaire deeltjes of superclusters van sterrenstelsels, fysica vormt de basis voor de natuurwetenschappen. Bij BSC we actief bezig de fysieke wereld zoals we die inzichten over hoe het werkt na te streven. De tools die je ontwikkelt het bestuderen van een elektrisch circuit of het begrijpen van het verband tussen ruimte en tijd kan worden toegepast op het menselijk zenuwstelsel of de aurora borealis. Samen met graduate studies in de natuurkunde, veel van onze majors gaan om een ​​carrière in de geneeskunde en tandheelkunde, engineering, of onderwijs.

Studeren natuurkunde aan BSC begint met een inleidende twee-gangen sequentie die studenten laat kennismaken met enkele van de belangrijkste concepten en klassieke onderwerpen in de natuurkunde, terwijl leert hen krachtige en flexibele analytische tools en manieren om problemen die u kunt gebruiken in vele gebieden kaderen. Maar studeert natuurkunde aan BSC gaat veel verder dan de basics:

  • Door intensieve samenwerking met docenten en klasgenoten, leert u krachtige technieken om complexe problemen op te lossen, kritisch nadenken, schrijven coherent, en leg uw ideeën aan anderen. En uw professoren zullen een aantal van de beste, met inbegrip van een CASE-professor van het jaar.
  • Gebruik onze unieke januari Exterm om diep te graven in uw belangen, of het nu door middel van onafhankelijk onderzoek of het nemen van een klasse die zich richt alleen op Einstein's relativiteitstheorie of de micro-elektronica. Of vertakken plaats: Ontdek een onderwerp je nog nooit nagedacht over of in het buitenland reizen zonder het krijgen van off-track. U kunt zelfs besteden drie weken varen een groot schip door het Caribisch gebied onder leiding van een hoogleraar natuurkunde, leren astronomische navigatie en nog veel meer.
  • Tijdens onze senior sluitstuk, krijg je een diepgaand onderzoek uitvoeren en presenteren de resultaten tijdens een on-campus conferentie. Recente studenten hebben spectroscopische waarnemingen van Jupiter en ontworpen computationele simulaties van geïoniseerde gassen stroomt rond elektrisch geleidende lichamen geanalyseerd.
  • Je studie in de Elton B. Stephens Science Center state-of-the-art en krijg toegang tot apparatuur die studenten op de meeste scholen nooit zien. U zult ook de kans krijgen om deel te nemen aan het onderzoek bij de grote laboratoria over de hele wereld.

Leerresultaten

Na voltooiing van de belangrijke fysica, zullen de studenten in staat om:

  • ontwerp experimenten om hypothesen te toetsen,
  • het trekken van passende conclusies uit wetenschappelijke gegevens,
  • verklaren de resultaten van experimenten om een ​​breed publiek
  • Schrijf duidelijk en beknopt in wetenschappelijk onderzoek formaat
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Birmingham, Alabama
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates