Bachelor in de fysica

Greenville University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de fysica

Greenville University

Physics pogingen om een ​​basiskennis van alle vormen van materie en energie te ontwikkelen. De huidige samenleving moet opgeleide personen in de natuurkunde met het oog op een hoog niveau van technologie in onze samenleving. Physics gebruikt wiskundige technieken om processen te beschrijven en ontwikkelt nieuwe ideeën die worden gegeven aan technici voor de uitvoering. De Natuurkunde afdeling streeft ernaar om de student een inzicht in de fundamentele fysische principes geven en laten zien hoe deze principes zijn aangepast aan vele soorten van de werkgelegenheid in onze samenleving.

Greenville College

Voor degenen die hoofdvak in de fysica, de afdeling bereid is om aan de behoeften van de drie groepen te ontmoeten: studenten die van plan zijn naar de middelbare school natuurkunde leren, studenten die van plan om door te gaan naar graduate school in de natuurkunde, en studenten die verwachten om te gaan werken in een regering of industrieel laboratorium na het afstuderen. Studenten kunnen kiezen om ofwel een BA-diploma of een BS diploma af te ronden. Studenten in aanmerking komen voor de BA-graad moet voldoen aan de vreemde taal eisen zoals beschreven in de richtlijnen Algemene Onderwijsbond. Studenten in aanmerking komen voor de BS graad moet invullen 4-8 credit-uren van een practicum gericht op een onderzoekservaring.

De aspirant middelbare school leraar moet van plan om een ​​belangrijke tien cursussen te voltooien voor het semester van het onderwijs ervaring. De aanvullende cursussen omvat een semester van PHY 402 Senior Physics Lab en PHY 350 Science Curriculum Projects.

Studenten van plan om graduate school in de natuurkunde in te voeren moet hetzelfde curriculum als de aspirant middelbare school leraar te nemen door de junior jaar. Tijdens hun laatste jaar, studenten te betrekken in onafhankelijk onderzoek met de begeleiding van hun docenten. Een deel van deze onafhankelijke studie moet laboratoriumonderzoek van een onderzoek de natuur. Momenteel is de afdeling biedt onderzoekservaring in atoom- en kernfysica. Studenten kunnen deelnemen aan on-campus werken met docenten met behulp van ion versneller van de afdeling en andere belangrijke apparatuur. Studenten kunnen ook betrokken bij het onderzoek Greenville College doet in samenwerking met de Gammasphere groep bij Argonne National Lab geworden. Een andere optie is om deel te nemen aan de NSF gesponsorde REG-programma, dat de zomer onderzoek ervaringen biedt voor studenten op verschillende plaatsen buiten de campus. Studenten die een REG kiezen voor hun practica krediet moeten deelnemen aan dit programma de zomer voorafgaand aan hun laatste jaar.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het werken bij de overheid of industriële laboratoria moeten de basisvorming te voltooien. Gedurende het laatste jaar zal het programma onafhankelijk van aard zijn. Het zal afwijken van de graduate school gebonden voorbereiding student in dat hun zelfstandig werk zal minder theoretisch zijn en omvat winkel en laboratoriumtechnieken evenals speciaal laboratorium projecten.

Greenville College biedt een engineering 3/2 programma door middel van een samenwerkingsovereenkomst met twee top-notch technische scholen; de Universiteit van Illinois en Washington University in St. Louis. Dit vijfjarenprogramma resulteert in een Bachelor of Arts van Greenville en een bachelor of science in de ingenieurswetenschappen van de medewerkende school. Succesvolle afronding van Greenville engineering programma, met een passende GPA, staat garant voor de toelating tot de top kwaliteit technische scholen voor de resterende twee jaar. Controleer de index onder Techniek 3/2 voor curriculum informatie.

Afgestudeerden van de natuurkunde programma zijn gegaan in een van de drie carrière als hierboven beschreven. Ongeveer een derde zijn gegaan in de middelbare school en universiteit onderwijs, en een derde hebben posities in de regering of industriële laboratoria genomen. Meer dan de helft van de afgestudeerden afgestudeerde werk in de natuurkunde en een zesde hebben genomen Ph.D. hebben afgerond 's. Een studie van de fysica majors in de jaren 1974-2004 geeft 81 afgestudeerden, van wie alle ingevoerde graduate school of verkregen werkgelegenheid in hun vakgebied.

Alle drie de inleidende cursussen zijn calculus gebaseerd. Studenten kunnen zich inschrijven in PHY 120 en MTH 115 Calculus I gelijktijdig. Concepten waarbij calculus vroeg stadium ontwikkeld in de PHY 120 leerboek en in de cursus, zodat studenten kunnen omgaan met de onderwerpen die aan bod komen. Die studenten met een middelbare school natuurkunde als achtergrond start de physics-sequentie met PHY 120. Physics majors, pre-ingenieurs, en toekomstige middelbare school leraren moeten de volledige drie-gangen fysica volgorde af te ronden.

Physics Major

De belangrijke fysica eisen omvatten 33-37 credits in de natuurkunde en 26 credits in de chemie, informatica en wiskunde. De belangrijke fysica kan leiden tot ofwel een Bachelor of Arts of Bachelor of Science.

Fysica Major Overzicht

Natuurkunde als een discipline is centraal voor alle natuurwetenschappen. De toepassingen zijn duidelijk in alle technologische vooruitgang in onze huidige maatschappij. Studenten zullen onze belangrijke fysica uitstekende voorbereiding voor graduate school of voor de certificering in het onderwijs in het midden van de school en middelbaar niveau te vinden.

Natuurkunde is een natuurlijke wetenschap die streeft naar materie en energie nauwkeurig uit te leggen op een zeer fundamenteel niveau. Wiskunde is de belangrijkste taal die wordt gebruikt in het veld om concepten die kwalitatief en kwantitatief natuurverschijnselen, die niet alleen verantwoordelijk voor de fysieke, maar ook chemische en biologische processen te beschrijven communiceren.

Fysica is strikt een experimentele wetenschap, wat betekent dat ideeën alleen komen uit experimenten en observatie. Natuurkunde Majors bij GC zal eren de grenzen van de fysica, maar ook worden aangemoedigd om buiten en te waarderen en te erkennen Gods handwerk.

Toelatingseisen

Greenville College geeft studenten die verlangen naar een liberal arts onderwijs in een evangelisch christelijke context te bereiken. De leden van deze gemeenschap zijn ofwel toegewijd aan Christus of zijn sympathie voor het christelijk perspectief.

Aanvragers worden geëvalueerd door het bepalen van hun academische record, testscores, referenties, interviews en deelname aan buitenschoolse activiteiten. Om in aanmerking voor toelating, moeten de studenten de volgende onderwerpen:

 • Een afgeronde aanvraag voor toelating, met inbegrip van volledige antwoorden op de toepassing essays
 • High School Afschriften
 • College Afschriften (als de student elke hogescholen eerder heeft deelgenomen)
 • ACT of SAT-scores (alleen nodig van het invoeren van eerstejaars en de overdracht studenten met minder dan 30 college credits)
 • Referenties (alleen op verzoek van de toelatingscommissie)

De Admissions elk bestand Office beoordelingen individueel, zodat alle studenten die willen studeren aan Greenville College dient de aanvraag te voltooien. Echter, de Greenville College faculteit hebben richtsnoeren opgesteld waarmee toelating beslissingen over het algemeen worden gemaakt, die zijn:

Eerstejaars:

 • Voltooide een college vooraf plaatsvinden curriculum op de middelbare school
 • Gerangschikt in de top 50% van de middelbare school klasse
 • ACT composiet van 18 of SAT (Math + Critical Reading) van 860
 • Middelbare school GPA van ten minste 2,25 / 4,0

Transfers:

 • Afgerond minstens 12 overdraagbaar college credits
 • College GPA van ten minste 2,25 / 4,0

Opmerking: Als een student minder dan 30 college credits, heeft voltooid dan is de middelbare school opnemen en test scores worden ook gebruikt om toegang te bepalen.

Opmerking: Als een student is niet een native speaker Engels, dan is het college zal de TOEFEL in plaats van de ACT of SAT voor een eerstejaars en kan de TOEFEL voor een overdracht student nodig.

Een exacte verdeling is natuurlijk niet verplicht, maar het College beveelt minstens elf van de minimum zestien units verdiend in voorbereiding op de universiteit vakken. Het wordt sterk aanbevolen dat het invoeren van de studenten:

 • vier jaar van het Engels op de middelbare school
 • een jaar elk in algebra en meetkunde
 • twee jaar van de vreemde taal
 • ten minste één van jaar laboratoriumwetenschap
 • een jaar van de Amerikaanse geschiedenis.

Toch zal elke kandidaat worden beoordeeld op basis van de individuele geloofsbrieven aangeboden aan het College ter ondersteuning van de applicatie.

 • Speciale opmerking: Een student het nastreven van een opleiding diploma met Greenville College die een samengestelde score van 22 legt op de ACT (de samengestelde score moet het schrijven gedeelte van de test onder meer) in staat zijn om hun samengestelde ACT te gebruiken in plaats van de TAP zal zijn / Illinois Basisvaardigheden testen. Merk op dat de ACT samengestelde score tijdens het toelatingsproces naar Greenville College moet worden ingediend.

Greenville College geeft studenten op een rollende basis, dus er is geen specifieke deadline. Studenten krijgen melding van toelating binnen twee weken na hun toelating dossier volledig is. De toelatingscommissie behoudt zich het recht voor om een ​​persoonlijke, op de campus interview met een kandidaat te vragen alvorens het definitieve toelating beslissing.

Greenville College heeft het recht op toelating of overname te weigeren voor elke student naar eigen goeddunken. Het college maakt geen onderscheid in de educatieve programma's en activiteiten op grond van handicap, ras, geloof, huidskleur, geslacht of nationale afkomst, die volledig in overeenstemming met titel VI van de Civil Rights Act van 1964 en de wetten van de staat Illinois .

Carrièremogelijkheden

 • Graduate / PhD Work
 • Onderzoek
 • Architect
 • Klinische Scientist
 • Ingenieurschap
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
34,300 USD
Undergraduate Kosten voor 2016-17.
Locations
Verenigde Staten - Greenville, Illinois
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates