Lees de Officiële Beschrijving

Welkom op de McMurry Physics Department!

Wij, Drs. Bykov, Keith en Renfro, zijn van mening dat de natuurkunde is de moeite van het beleven waard. Graag willen wij u helpen om de ontdekking te ervaren, zodat u kunt proberen om uw nieuwsgierigheid te bevredigen, en het enthousiasme die onvermijdelijk het gevolg is van de vaststelling dat de nieuwsgierigheid groeien dan de vragen die je dacht dat je vroegen te delen.

De McMurry Physics Major

Als u van plan bent uw undergraduate carrière, wil je een idee van waar je naartoe gaat te hebben. De bedoeling van deze website is om de cursussen die je nodig hebt in een volgorde die de voorwaarde cursussen voldoet voor elk schetsen. Houd er rekening mee dat de genoemde cursussen niet elk semester of per jaar worden aangeboden.

Zoals besproken op de Natuurkunde Curriculum pagina, de studie van de natuurkunde vereist een sterke wiskundige achtergrond. Computers zijn ook van groot belang voor de natuurkunde en natuurkunde majors wordt geadviseerd om cursussen in programmeertalen, vooral FORTRAN en / of C. Voor de diploma-eisen van de belangrijke fysica en de fysica minderjarige, verwijzen wij u naar de McMurry University Catalog nemen.

De Algemene Onderwijs Eisen

McMury is een liberal arts instelling. Dit betekent dat we geloven dat iedereen iets over een groot aantal verschillende gebieden moet weten. Iedereen die woont McMurry moeten aan bepaalde cursussen om hun diploma te halen. Daarnaast is voor elke graad aangeboden, hun zijn een aantal Algemene Onderwijs eisen. Wij raden u aan boven de informatie gebruiken om plannen uit uw vier jaar grote cursussen, in de rest van je schema met eisen Algemene Onderwijsbond te vullen, en dan beslissen als je kamer hebben om toe te voegen in een andere grote of kleine.

Opleiding te volgen in:
Engels
McMurry University

Zie 4 andere vakken van McMurry University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019