Bachelor in de fysica

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de fysica

North Park University

Bachelor in de fysica

Waarom studeren Natuurkunde?

Ervaring opdoen met zowel experimentele en theoretische natuurkunde terwijl je bereid bent om een ​​breed scala van banen en graduate programma's na te streven zijn. Je zult waardevolle kritisch denken, data-analyse, en de technische en technologische vaardigheden te leren. Natuurkunde studenten gaan naar een loopbaan als ingenieurs, ondernemers, astronomen, leraren, artsen en computerprogrammeurs-a vaardigheden natuurkundige's worden gewaardeerd in alle bedrijfstakken en velden.

Waarom North Park?

Natuurkunde programma van Noord-Park biedt zowel een stad van wereldklasse als een klaslokaal en persoonlijke aandacht van toegewijde faculteit. Of u nu in het lab of off-campus voor onderzoek of een stage, zal uw instructeurs helpen u belangrijke vaardigheden en plan te ontwikkelen voor uw toekomst. Een physics mate gepaard met Noord-Park's sterke vrije kunsten curriculum bereidt u tot een leven van betekenis en service op welk gebied u ook kiest na het afstuderen leiden.

Carrière In Physics

 • Medisch fysicus
 • Ingenieur
 • Astronoom
 • Theoretische natuurkunde onderzoeker
 • Computerprogrammeur

Waar Alumni Werk en Studie

 • Seagate Technology
 • Sucker Punch (een Sony productiebedrijf)
 • Northwestern Memorial Hospital
 • Massachusetts Institute of Technology
 • Mayo Medical School

Alumni Profiel: Uitgerust naar Lead

"Mijn ervaring als een belangrijke fysica was uiterst belangrijk bij de voorbereiding me voor wat ik nu doe," zegt Tait Swenson C'00, Die werkt als een data scientist voor de digitale opslag bedrijf Seagate Technology. "De goed afgeronde opleiding die door Noord-Park uitgerust mij om een ​​succesvolle leider op de werkplek te worden."

Interessante Klassen

Kies uit unieke cursussen zoals Climate Dynamics, waar je op grote schaal variabiliteit van het klimaat zullen bestuderen, variërend van dagen tot millennia, of Quantum Mechanics, benadrukken zowel wiskundig formalisme en filosofische implicaties, evenals alternatieven voor de theorie.

Undergraduate onderzoek

North Park natuurkunde studenten hebben zomers doorgebracht deelnemen aan het onderzoek Ervaringen voor gegradueerden programma, gesponsord door de National Science Foundation. Faculteit zal u helpen een programma dat geschikt is voor u op plaatsen zoals de NASA, de Mayo Clinic, Kitt Peak National Observatory, Scripps Oceanografisch Instituut, en de Fermi National Accelerator Laboratory vinden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan