Bachelor In De Fysica

University Of Northern Iowa

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Fysica

University Of Northern Iowa

De Departement Natuurkunde biedt grote programma's in twee baccalaureaat gebieden: de bachelor of science en de Bachelor of Arts. Alle natuurkunde studenten moeten 47 uur van Liberal Arts Core cursussen in aanvulling op hun belangrijkste eisen.

De belangrijke fysica (67-70 uur) leidt tot de bachelor of science opleiding wordt aanbevolen voor studenten die zich willen voorbereiden voor graduate studie in de natuurkunde; engineering; en andere wetenschappen, zoals geofysica, astronomie, biofysica en medische fysica.

De toegepaste belangrijke fysica (65-68 uur) leidt tot de bachelor of science graad is vooral geschikt voor studenten op zoek naar industriële of andere toegepaste werkgelegenheid na de BS graad. Het kan ook dienen als achtergrond voor graduate studie in sommige toegepaste wetenschap of techniek gebieden.

De toegepaste natuurkunde / techniek dual-graden grote (65 tot 68 uur) leidt tot een BS toegepaste natuurkunde aan de Universiteit van Noord-Iowa en een BS diploma van burgerlijk ingenieur aan de Universiteit van Iowa en Iowa State University. Dit programma vereist ongeveer drie jaar van het bijwonen van UNI, gevolgd door ongeveer twee jaar van deelname aan UI of ISU.

De BA belangrijke fysica (53-54 uur) is voor studenten (met inbegrip van dubbele majors) verlangen naar een brede achtergrond in de wetenschap of die het nemen van een aanzienlijke hoeveelheid werk in andere gebieden. Met de juiste keuze van de keuzevakken, de BA belangrijke fysica voldoet aan de behoeften van de pre-medische en pre-wet studenten en studenten van plan carrière in de wetenschap gerelateerde administratie, zakelijk of technisch schrijven.

De BA belangrijke fysica-onderwijsprogramma (42 uur) is bedoeld voor studenten voorbereiden op de natuurkunde leraren op de middelbare school niveau. Voldoende werk moet worden genomen voor licentiestatus goedkeuring in een tweede gebied, als goed. Afronding van deze belangrijke zal voldoen aan de eisen van de Iowa ministerie van Onderwijs voor de natuurkunde goedkeuring.

De BA belangrijke fysica met de nadruk van het milieu (64 tot 72 uur) is ontworpen om studenten voor een loopbaan in milieu-gebieden voor te bereiden. Deze graad is ook geschikt voor studenten van plan afgestudeerde werk in een van de multidisciplinaire milieugebied, zoals oceanografie, Limnologie, natuurlijke hulpbronnen, geofysica of mondiale studies.

Common minderjarigen nagestreefd

Physics majors worden aangemoedigd om minderjarigen te voltooien, of doe substantiële natuurlijk het werk, in een of meer van de volgende gebieden: informatica, chemie, aardwetenschappen, wiskunde, industriële technologie, business en biologie.

Afronding van de werkzaamheden in een van de bovenstaande gebieden, samen met de eisen van de grote, in staat stelt afgestudeerden om een ​​breed scala aan carrière tegemoet te komen en worden gekwalificeerd voor vele soorten van de werkgelegenheid.

Physics Minor

De physics minor is een uitstekende route voor studenten die geïnteresseerd zijn om meer te leren over de natuur en het verkrijgen van expertise in diverse technische vaardigheden, maar die misschien niet de tijd zich te committeren aan een volledige grote te hebben.

 • Vereiste Natuurkunde cursussen (8 uur): fysica 1511 of 1701, natuurkunde 1512 of 1702.Electives in de natuurkunde (12 uur): 2000+ cursussen met niet meer dan 3 uur in totaal van de fysica 3000 en / of 4450
 • Totaal: 20 uur

Nanoscience Minor

De nanowetenschap minor is een interdisciplinair opeenvolging van cursussen aan studenten aan nanowetenschappen en nanotechnologie te introduceren. Deze minor is zeer toegankelijk voor biologie, scheikunde en natuurkunde studenten met een interesse in deze snel veranderende veld. De minor vereist 2 semesters van inleidende chemie en 2 semesters van inleidende natuurkunde voor de achtergrond, gevolgd door twee hands-on practica in nanowetenschap en nanotechnologie die kunnen worden genomen voor krediet in zowel natuurkunde of scheikunde.

 • Vereiste Science (13-16 uur): CHEM 1110 & 1120 of CHEM 1130, natuurkunde 1511 of 1701, natuurkunde 1512 of 1702
 • Vereist Nanoscience (6 uur): Natuurkunde / CHEM 4200 en natuurkunde / CHEM 4210
 • Totaal: 19-22 uur

Carrières:

Physics vormt de basis voor onze moderne technologische samenleving. Bij UNI, nemen we trots op het aanbieden van een hoge kwaliteit programma van de studie in de natuurkunde met verschillende opties om veel verschillende carrière doelen aan te passen.

Onder "Opleidingen" op de eerste pagina, hebben we de carrière mogelijkheden voor studenten die de BA of BS graad opties voltooien beschreven. Over het algemeen een bachelordiploma in fysica verschaft een brede achtergrond basiskennis die kan worden gebruikt om grote voordelen op vele gebieden:

 • Toegepaste wiskundige
 • Computer Programmeur
 • tandarts
 • INGENIEUR
 • Energiebronnen consultant / onderzoek
 • Environmental Specialist
 • stralingshygiëne
 • arbeidshygiënist
 • fabricage
 • metallurgist
 • Museum curator
 • oceanograaf
 • octrooigemachtigde
 • Natuurkundige
 • Leraar van de fysica
 • Arts
 • bestrijding van verontreiniging specialist
 • productie supervisor
 • Radioloog
 • Remote sensing technicus
 • Safety specialist
 • Wetenschapsjournalist
 • systeem analist
 • technisch tekenaar
 • Technisch / wetenschappelijk schrijver / redacteur

De BS technische natuurkunde programma biedt een sterke voorbereiding voor het werk in verschillende gebieden komt. Voorbeelden zijn verwerkende industrie, ingenieursbureaus, medische voorzieningen en de overheid laboratoria. Het biedt ook een goede achtergrond voor graduate studie in sommige toegepaste wetenschap of techniek programma's. Studenten verwerven een brede basis in de natuurkunde, samen met de vaardigheden voor het analyseren en oplossen van een groot aantal praktische problemen.

UNIEKE KENMERKEN:

Vroegtijdige en actieve betrokkenheid van de fysica majors in de faculteit onderzoek. De afdeling levert een ondersteunende sfeer, close student-faculteit interactie en een schat aan onderzoek kansen voor studenten in een verscheidenheid van de gefinancierde onderzoeksprojecten, waaronder toegepast optica, oppervlakte fysica, akoestiek, vaste stof fysica en spectroscopie.

Een goed gekwalificeerde en zorgzame docenten die gespecialiseerd zijn in verschillende gebieden van de natuurkunde onderzoek als in de natuurkunde en wetenschappelijk onderwijs.

Een nadruk op laboratoriumwerk.

Een nadruk op betrokkenheid van studenten bij projecten en onderzoek; studenten verslag van hun werk bij nationale, regionale en nationale wetenschappelijke bijeenkomsten.

Coöperatieve onderwijsprogramma die het mogelijk maakt het werken in de industrie voor het afstuderen. * Een afdeling die is klein genoeg om de persoonlijke aandacht gemeenschappelijke te bieden aan kleine college programma's, terwijl het hebben van veel van de voordelen en faciliteiten in verband met een universitaire instelling.

De afdeling is de thuisbasis van de internationaal erkende natuurkunde lesprogramma bekend als PRISMS die een belangrijke impact op het onderwijzen van natuurkunde in bijna 1500 middelbare scholen in de Verenigde Staten en in het buitenland heeft gehad.

De afdeling biedt verschillende verdienste beurzen en vele kansen op werk voor gekwalificeerde studenten.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Cedar Falls, Iowa
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Cedar Falls, Iowa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan