Bachelor in de fysica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

NatuurkundeDe Bachelor of Science biedt een basis in fundamentele wetenschap. Studenten die willen een onmiddellijke carrière in de wetenschap of technologie nastreven, of die willen graduate studies voort te zetten in de natuurkunde moet nemen aanbevolen bovenste divisie cursussen als keuzevakken. De cursussen bestaat uit twee componenten. Genoemd Een wetenschap component aan als belangrijke eisen en een uitgebreid gedeelte genaamd de basisvorming. Voor meer informatie met betrekking tot de kern-curriculum eisen bezoeken het kerncurriculum website.

Verwante Graden en programma's

  • Fysica, Minor
  • Natuurkunde, Master of Science Degree
  • Natuurkunde, Doctor of Philosophy Degree

Richtlijnen voor natuurkunde 497: Senior Thesis

PHYS 497 (senior thesis) is de belangrijke fysica sluitstuk natuurlijk dat studenten volledig tijdens hun laatste jaar. De senior thesis is een onderzoeksproject dat wordt uitgevoerd onder leiding van een lid van de faculteit, het product waarvan een 10-20 pagina stelling dat aan de adviseur en een ander lid van de faculteit die fungeert als lezer wordt ingediend. Na indiening van het proefschrift, de student geeft een 20-30 minuten mondelinge presentatie aan de Afdeling Natuurkunde. Reclame maken voor de scriptie presentatie binnen het departement Natuurkunde is de student verantwoordelijkheid.

In te schrijven in PHYS 497, moeten studenten hebben al een afspraak met een adviseur gemaakt en moet het telefoonnummer van het kantoor Physics afdeling te verkrijgen. Studenten die hulp bij het vinden van een senior thesis project moet de undergraduate adviseur nodig. Er is aanzienlijke flexibiliteit in de keuze van de thesis onderwerpen in experimentele, theoretische, computationele, educatieve of bibliotheek onderzoek in de fysica. Aangezien het een sluitstuk, een essentieel element van het proefschrift is om een ​​onderwerp te sluiten in de natuurkunde aan de wereld als geheel in een aantal zinvolle manier. Sommige studenten hebben een senior afstudeerproject in de chemische natuurkunde voltooid onder leiding van een lid van de faculteit van de afdeling Chemie, of in atmosferische natuurkunde onder leiding van een lid van de faculteit van de Desert Research Institute.

Veel studenten zich inschrijven in senior thesis tijdens hun tweede-laatste semester en de slag op hun project, maar niet de scriptie tot hun laatste semester niet voltooien. In dat geval krijgen ze een graad van onvolledige aan het einde van die eerste semester en een eindcijfer na voltooiing. Ze hebben niet voor senior thesis registreren tijdens die tweede semester. Sommige studenten die al een onderzoeksproject gestart had onder leiding van een lid van de faculteit hebben de senior thesis afgerond tijdens een semester. Die beslissing hangt meestal af van de student, het project en andere eisen aan de student tijd. Het invullen van het proefschrift in twee semesters en het ontvangen van een graad van onvolledige voor het eerste semester draagt ​​geen stigma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Nevada, Reno was founded in 1874 as the State University of Nevada in Elko, Nev., about 300 miles northeast of its present-day campus in Reno. The site for the university preparatory ... Lees meer

The University of Nevada, Reno was founded in 1874 as the State University of Nevada in Elko, Nev., about 300 miles northeast of its present-day campus in Reno. The site for the university preparatory school in eastern Nevada (where no state institutions had previously been located) proved to be impractical, as nearly half of the state's residents lived in the Reno-Carson City area. In 1885, the legislature approved the move of the University from Elko to Reno. Lees Minder