Read the Official Description

Officiële Programma Beschrijving

CURSUS structuurdiagram met credits

Percorso COMUNE (curriculum)

Jaar van de studie: 1

BIOCHEMIE

  • 4 CFU - BASIC verplichte vakken

biologie

  • 10 CFU

BIOLOGIE

  • 6 CFU - BASIC verplichte vakken

chemie

  • 10 CFU - BASIC verplichte vakken

ENGELS certificatieniveau B1

  • 1 CFU - een vreemde taal eindexamen

ETEN EN COMMUNICATIE

  • 8 CFU - AANVULLENDE verplichte vakken

FOOD GESCHIEDENIS EN CULTUUR

  • 6 CFU - AANVULLENDE verplichte vakken

Afbeelding van voedsel in de hedendaagse cultuur

  • 6 CFU - AANVULLENDE verplichte vakken

MARKETING

  • 6 CFU - verplichte vakken, KENMERK VAN DE KLASSE

Wiskunde en Natuurkunde toegepast op de Gastronomie

  • 10 CFU - BASIC verplichte vakken

Oorsprong en ontwikkeling van voedselsystemen

  • 6 CFU - AANVULLENDE verplichte vakken

Jaar van de studie: 2

DIERLIJKE PRODUCTIE

  • 6 CFU - verplichte vakken, KENMERK VAN DE KLASSE

Economie van de agro-SYSTEEM

  • 9 CFU - verplichte vakken, KENMERK VAN DE KLASSE

Voeding en Dranken 1

  • 6 CFU - verplichte vakken, KENMERK VAN DE KLASSE

LEVENSMIDDELENHYGIËNE

  • 6 CFU - verplichte vakken, KENMERK VAN DE KLASSE

Levensmiddelenmicrobiologie

  • 6 CFU - verplichte vakken, KENMERK VAN DE KLASSE

Algemene Microbiologie

  • 6 CFU - verplichte vakken, KENMERK VAN DE KLASSE

Algemene Microbiologie en Microbiologie van het voedsel

  • 12 CFU

PLANT CULTUUR

  • 12 CFU - verplichte vakken, KENMERK VAN DE KLASSE

Trasformazioni Molecolari negli Alimenti e Composti di Neoformazione

  • 9 CFU - verplichte vakken, KENMERK VAN DE KLASSE

Jaar van de studie: 3

Alcoholische en non-alcoholische dranken en zenuw voedsel

  • 6 CFU - verplichte vakken, KENMERK VAN DE KLASSE

EINDEXAMEN

  • 5 CFU - een vreemde taal eindexamen

Voeding en Dranken 2

  • 12 CFU

Levensmiddelen van dierlijke oorsprong, oliën, vetten en conserveert

  • 6 CFU - verplichte vakken, KENMERK VAN DE KLASSE

Menselijke voeding en diëtetiek

  • 10 CFU - verplichte vakken, KENMERK VAN DE KLASSE

Inspectie van voedingsmiddelen

  • 6 CFU - verplichte vakken, KENMERK VAN DE KLASSE

STAGE

  • 6 CFU - Altro

Microbiologie van bewerkte voedingsmiddelen

  • 6 CFU - verplichte vakken, KENMERK VAN DE KLASSE
Program taught in:
Italiaans

See 1 more programs offered by University of Parma »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum