Bachelor in de geografie

Aquinas College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de geografie

Aquinas College

Hoe wij anders zijn

 1. Thomas is een van de slechts twee liberal arts colleges in Michigan een geografie belangrijke bieden.
 2. Faculteit hebben expertise in de triade van de geografie: fysische geografie, sociale geografie, en geografische technieken.
 3. Studenten hebben de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen door middel van-faculteit gerichte onderzoeksprojecten (bv Mohler-Thompson Summer Program) en stages in de lokale gemeenschap (bv, Stad van Grand Rapids, Grand Valley Metro Raad, Michigan Department of Transportation, en anderen).
 4. Aquinas aardrijkskunde afgestudeerden zijn werkzaam in een breed scala van banen, waaronder: stedenbouwkundige, dam inspecteur, onroerende voorheffing assessor, natuur- en milieueducatie, GIS regisseur en universiteitsprofessor.
 5. Een sterke, brede curriculum in de geografie bereidt studenten goed om door te gaan naar school afstuderen. Sinds 2006, 100% van de afgestudeerden van toepassing zijn op de geografie graduate programma's zijn toegekend assistentschappen of beurzen.
 6. In de afgelopen 10 jaar, zijn geografie majors gegaan om te studeren aan graduate schools in de VS en de wereld, waaronder: Syracuse University, University of Oregon, de Universiteit van Georgia, Rutgers University, Cal Poly, University of Wyoming, Universiteit van Swansea (Wales) , Universiteit van Texas in Austin, en tal van regionale instellingen.
 7. Graduate David Baylis '06 was een Fulbright-Hays Fellow in Turkije voor 2014.
 8. Beide cartografie (map maken) en GIS (Geografische Informatie Systemen) zijn volledige semester klassen, waardoor de studenten een sterke achtergrond in geografische technieken.
 9. We gebruiken dezelfde GIS-software als de lokale, provinciale en federale agentschappen, zodat studenten de vaardigheden voor het instapmodel werkgelegenheid op het gebied van GIS.
 10. De meeste geografie programma's zijn te vinden in grote universiteiten waar de faculteit werk meestal met studenten, maar Aquino onze geografie studenten zijn onze enige majors.

Major Vereisten

Tweeëndertig (32) semester uur. Verplichte vakken: GY101, GY120, GY140, GY320, GY385, ofwel GY490 of GY491, GY499 en ofwel MS151 of MS252.

Van de overige cursussen, moet ten minste één systematisch zijn en men moet regionale zijn. Studenten moeten een graad van "C" of hoger krijgen als ze willen tellen de klas in de richting van een geografie majeur of mineur.

Een transfer student met als hoofdvak in de geografie moeten minimaal achttien (18) credit-uren in geografie aan Aquinas College te voltooien.

Cursussen

 • GY101 Earth Environments (4) NL
 • GY120 Sociale Geografie (4) PGC, GP
 • GY140 Wereld Regionale Geografie (3) PGC, GP
 • GY320 Cartografie: Map maken en interpretatie (4)
 • GY385 Geografische Informatie Systemen - GIS (4) *
 • GY490 geavanceerde technieken en onderwerpen (4)
 • GY491 Seminar: Lezingen in de ontwikkeling van Geographic Thought (3)
 • GY499 Geografie Capstone Research Seminar (1) SC
 • MS151 Elementary Statistics (3) QR
 • MS252 Statistiek (3)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Grand Rapids, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates