Bachelor In De Geologie

Allegheny College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Geologie

Allegheny College

Bachelor in de geologie

De Allegheny Geologie afdeling benadrukt een nauwe, hands-on aanpak met veel van het veld ervaringen. We hebben een kleine student-faculteit verhouding met een ondersteunende sfeer en we zijn toegewijd om studenten met een uitstekende basis in de geowetenschappen.

BachelorInGeology

Geologie Department Highlights:

 • Meer dan 95% succes van de geologie afgestudeerden voor banen en graduate school acceptatie
 • Allegheny is een aanrader voor onderzoek in de geologie door Ruggs
 • De Geologie afdeling behoort tot de top 5% in de uiteindelijke Ph.Ds.
 • Opleidingen voor verschillende carrière doelstellingen: BA en BS in de geologie & Environmental Geology

Major en Minoren

De geologie afdeling heeft drie belangrijke programma's: Environmental Geology (BS) en Geologie (BA of BS).

Beide BS-programma's voldoen aan de eisen voor de certificatie / registratie nu in opdracht van de meeste staten voor de werknemers in het milieu gebieden zoals grondwaterverontreiniging en exploratie, geologisch landgebruik (bijv kustgebieden, aardverschuivingen, overstromingen, aardbevingen) en geologische hulpbronnen (bijvoorbeeld fossiele brandstoffen, mijnbouw en de regeneratie, geothermische energie).

Major in Environmental Geology (BS)

Dit programma is bedoeld om studenten voor graduate studie met aarde-oppervlak processen of voor de werkgelegenheid als milieu-geologen te bereiden. Het benadrukt de gebieden met de meeste directe maatschappelijke relevantie-hydrogeologie, kustprocessen, geomorfologische processen, landgebruik, energiebronnen, geochemie van het water en de bodem, enz.

Major in Geology (BS)

Dit programma is bedoeld om studenten voor graduate studie voor te bereiden in alle aspecten van de geologie of voor de werkgelegenheid als professionele geologen.

Major in Geology (BA)

Deze flexibele programma is geschikt voor een verscheidenheid aan doelstellingen, zoals de voorbereiding voor graduate-programma's in de wet of het bedrijfsleven of de toegang tot een carrière veld (bv K-12 onderwijs, de openbare orde).

Mineur

Een minor in de geologie vereist de succesvolle afronding van de Environmental Geology of Physical Geology, Historische Geologie, en drie upper-level cursussen.

Abteilungsinfos

onderscheidingen

 • Kleine student-faculteit verhouding in een nauwe, wederzijds ondersteunende collegiale sfeer.
 • Sterke faculteit inzet voor het onderwijs en het verstrekken van studenten met een breed scala aan mogelijkheden voor onderzoek.
 • Drie opleidingen dienen andere carrière doelstellingen.
 • Uitgebreide ervaring in het veld door middel van in-cursus excursies, een week lang Junior Seminar reis en zelfstudie.
 • Vereiste Senior Project die een goede illustratie aan werkgevers en graduate schools de mogelijkheid om een ​​grote onafhankelijke research project te voltooien.
 • Uitgebreide computing, analytisch, veld en scale-modellering apparatuur toegankelijk voor alle studenten. Alle studenten hebben toegang tot alle departementale faciliteiten, het produceren van speciale mogelijkheden meestal gereserveerd voor afgestudeerde studenten bij andere instellingen.

Belangrijkste voordelen

 • Een appreciatie van de plaats en de rol van de mensheid op Aarde vandaag en in de context van de geologische tijd.
 • Onderzoek vaardigheden ontwikkeld door een hands-on benadering van het leren, zelfstudie en ervaring in het veld.
 • Kritisch lezen, schrijven en denken vaardigheden.
 • Goede voorbereiding voor graduate studie in de geologie en milieu-geologie.
 • Uitstekende voorbereiding voor professionele werkgelegenheid, vooral in de milieumarkt geologie gebied van hydrologie en landgebruik.
 • Een begrip van hoe de aarde werkt vandaag en heeft gewerkt door de geologische tijd.

Student Stage Opportunities

Onderzoek Ervaringen voor gegradueerden (Reus)
Link: https://www.nsf.gov/crssprgm/reu/reu_search.jsp
Over het REG-programma: Reus zijn concurrerend zomer onderzoeksprogramma's voor studenten bestuderen van wetenschap, techniek of wiskunde. De programma's worden gesponsord door de National Science Foundation (NSF), en worden gehost in verschillende universiteiten in het hele land. Individuele REU mogelijkheden hebben de neiging om te worden gespecialiseerd zijn in een bepaald gebied van wetenschap (bijvoorbeeld wiskunde, natuurkunde, scheikunde, geologie, biologie, psychologie, informatica).

GeoCorps America
Link: https://rock.geosociety.org/g_corps/index.htm
Over het programma: GeoCorps Amerika is een programma gesponsord door de Geological Society of America (GSA), geëxploiteerd in samenwerking met overheden en organisaties zoals het Bureau of Land Management (BLM) en de US Forest Service (USFS). Het programma biedt betaalde korte termijn Geoscience opdrachten in vele nationale parken, staat parken en andere openbare gronden. GeoCorps onderwerpen omvatten gewoonlijk geologie, hydrologie, paleontologie, geologische kartering, mineralogie, bodemkunde, glaciologie, geo- gevaren, onderwijs en interpretatie.

US Geological Survey Pathways Internship Program
Link: https://www2.usgs.gov/humancapital/sw/studentinterns.html
Over het programma: De USGS stage programma is ontworpen om studenten in een breed scala van onderwijsinstellingen, van de middelbare school naar niveau afstuderen te verstrekken, met kansen in organisaties om te werken en te verkennen Federal loopbaan bij betaalde stages. Stages kunnen tijdelijke (termijn) posities, en kan leiden tot een vast dienstverband. Stages moeten worden gezocht en toegepast op de USAJOBS website.

American Geowetenschappen Institute (AGI) Stages & beurzen
Link: https://www.americangeosciences.org/policy/internships-and- beurzen
Over de gelegenheid: AGI biedt geowetenschappelijke beleid gebaseerde stages tijdens de verschillende delen van het jaar voor de bachelor en masterstudenten. Tijdens de stages, studenten werken actief samen met het Congres en de federale agentschappen om de openbare orde te bouwen in gebieden die geoscientists, met inbegrip van water, energie, minerale hulpbronnen, Geologische risico's, bescherming van het milieu, en de federale financiering van geowetenschappelijke onderzoek en onderwijs beïnvloeden.

Department of Energy (DOE) Student Programma's & Stages
Link: https://energy.gov/student-programs- en-stages
Over de gelegenheid: De DOE biedt een verscheidenheid aan stages, educatieve programma's, en beurzen voor studenten van alle niveaus (high school door middel van graduate school). Er zijn twee verschillende types van betaalde stages die zich richten op 1) werk dat niet per se gerelateerd is aan de studenten 'academische / carrière keuzes, en 2) werk dat direct gerelateerd is aan de studenten' vakgebieden.

O'Brien & Gere (milieu-consulting)
http: www.obg.com/careers
Over de gelegenheid: O'Brien & Gere is een internationaal milieu-adviesbureau dat een verscheidenheid van wetenschappers en ingenieurs die energie, milieu, water en middelen te bestuderen in dienst heeft.

Arcadis (milieu-consulting)
Link: https://www.arcadis.com/en/united-states/careers/graduates- en-stagiaires /
Over de gelegenheid: ARCADIS is een internationale ontwerp- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in het milieu bouw, sanering en herstel, ruimtelijke ordening, ter evaluatie, strategische milieu-consulting, en afvalbeheer.

EQT Corporation (aardgasproductie)
Link: https://www.eqt.com/careers/opportunities
Over de gelegenheid: EQT is een technologie gedreven leider in de productie van aardgas, exploitatie van zes staten, die horizontaal boren en groene aanvullingen benadrukt.

Moody & Associates, Inc. (milieudiensten)
Link: www.moody-s.com/
Over de gelegenheid: Moody & Associates is een lange tijd aanwezigheid in het Meadville gebied, gespecialiseerd in milieu-beoordeling ter plaatse, bodem- en grondwatersanering, monitoring / bemonstering van verontreinigde locaties, grondwater modellering, milieu boren, en GIS-ondersteunende diensten.

PA Department of Environmental Protection (DEP)
Link: www.dep.pa.gov/About/Employment/Jobs/Pages/Internships.aspx
Over de gelegenheid: De PA DEP biedt techniek, wetenschap en technische stage aan academici en studenten die ingeschreven zijn full-time, hebben ten minste een jaar van de opleiding afgerond, zijn in goede academische reputatie en zijn PA inwoners of het bijwonen van een PA-hogeschool / universiteit . De DEP biedt zowel betaalde als onbetaalde stages waarin leerlingen leren over en te helpen met het programma office functies onder mentorschap van professionele medewerkers. Taken / projecten variëren, maar de voormalige DEP stagiaires hebben gewerkt aan projecten bescherming van het milieu in verband met zure mijneffluenten, veiligheid dam, olie en gas, en de volksgezondheid.

PA Department of Conservation & Natural Resources (DCNR)
Link - stages: www.dcnr.state.pa.us/humanresources/interns/index.htm
Link - vrijwilligerswerk: www.volunteers.dcnr.state.pa.us/index.aspx
Over de gelegenheid: De PA DCNR heeft een gevarieerde portfolio in Pennsylvania, en regelt de staat park systeem, paden, het bosbestand, de waterhuishouding, en koolwaterstof middelen. Het Bureau van de Topografische en Geologische Survey is gespecialiseerd in het begrijpen van Pennsylvania geologische en grondwater middelen.

ExxonMobil undergraduate stages
Link: careers.exxonmobil.com/en
Over het programma: ExxonMobil is een van de weinige grote, internationale oliemaatschappij die stages aanbiedt aan studenten. Een stage ervaring met een grote oliemaatschappij zal inzicht geven in industriële toepassingen van geowetenschappen, en worden meestal betaald.

Mickey Leland Energy Fellowship (MLEF) Aangeboden door het ministerie van Bureau van fossiele energie Energy's
Link: http://orise.orau.gov/mlef/applicants/default.html

Newmont Mining (stages en banen entry-level)
Link: http://www.newmont.com/join-our-team
Bij Newmont, we zijn toegewijd aan het opbouwen van een duurzame mondiale mijnbouw terwijl het leiden in innovatie, veiligheid, zorg voor het milieu en sociale verantwoordelijkheid. getalenteerde studenten - om onze doelen te bereiken, iets wat we vinden meer waard dan goud of koper moeten we. We zijn altijd op zoek naar heldere Geoscience studenten om met ons mee voor stages en entry-level rollen in onze Emerging Talent Program.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Meadville, Pennsylvania
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates