Bachelor in de geologie

Cornell College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de geologie

Cornell College

Vakgroep Geologie

Terwijl de wereld wordt geconfronteerd afnemende natuurlijke hulpbronnen (inclusief drinkwater en voedsel), klimaatverandering en een toenemende bevolking, een geologie belangrijke biedt des te relevanter training om deze problemen aan te pakken. Bovendien, de geologie majors laten Cornell staat om een ​​breed scala van loopbanen binnen en buiten de wetenschap na te streven.

Veldonderzoek en onderzoek

Veld ervaringen zijn cruciaal voor het leren geologie. Cornell's een cursus op een moment kunnen wij excursies op te nemen in bijna elke cursus en een hele blok wijden in gespecialiseerde veld cursussen. We hebben ook onze studenten te betrekken in een verscheidenheid ofresearch projecten, vaak verbonden met de brede belangen van onze faculteit.

geschiedenis

Geologie afdeling Cornell's was de eerste in Iowa, en wij zijn de enige liberal arts college in Iowa om een ​​vier-jarige opleiding in de geologie bieden.

Leerplan

Veel studenten kiezen voor een major in de geologie, omdat ze geïnteresseerd zijn in het milieu en willen profiteren van de vele mogelijkheden om de geologie studeren buiten de traditionele klaslokaal. Paar studenten die Cornell heeft geen blootstelling aan de geologie had; veel van onze majors "ontdekken" geologie na hun eerste of tweede (en soms derde) jaar aan de Cornell. Ons programma is voldoende flexibel om enthousiast "laatkomers" aan de eisen voor de geologie grote of kleine voltooien.

Veld Cursussen

Wij geloven sterk in een hand-on benadering van het leren van de wetenschap, en Cornell's One Course At A Time schema laat ons toe om veld mogelijkheden zijn in bijna elke cursus, of het nu voor een dag of een hele blok. Lees meer over ons vakgebied natuurlijk kansen.

Entry-level cursussen

Wij bieden een verscheidenheid van entry-level cursussen, waaronder Fysische Geologie, klimaatverandering, Marine Science, Aardwetenschappen, en onderzoeken in de geologie. Ten minste een van deze cursussen wordt onderwezen in bijna alle acht termen van het academisch jaar, en alle voldoen aan de universiteit wetenschap eis. De meeste van deze cursussen benadrukken hoe landgebruik door de mens beïnvloedt geologische processen en vice versa, en ze onderstrepen het belang van een goede ruimtelijke ordening.

Majors & Minors

Wij bieden een basisvorming van het hoogste niveau cursussen die, samen met ondersteunende cursussen in andere wetenschappen en wiskunde, bereiden onze afgestudeerden voor entry-level beroepen bij de overheid en de industrie, of voor graduate niveau onderwijs. Ons curriculum bereidt ook studenten die een loopbaan te kiezen in de aardwetenschappen onderwijs.

Stages

We stimuleren onze studenten om te studeren on-site met professionele geoloog stagemogelijkheden. Zo hebben onze studenten vulkanische processen met de United States Geological Survey (USGS) op Mount St. Helens en in Hawaï studeerde; aardolie-exploratie methoden met oliemaatschappijen in Oklahoma en Texas; land-en bodembeheer met de Natural Resources Conservation Dienst; watervoorraden met de USGS in het oosten van Iowa; en energiebronnen met Alliant Energy. Deze stages niet alleen verbetering van de opleiding van onze studenten, maar ook zijn deuren van de gelegenheid opende om hen in afstudeeronderzoek en professioneel gebruik.

Milieustudies

In overleg met de diensten, variërend van biologie tot de politiek, we beheren een milieustudies programma. Een aantal van onze cursussen, waaronder klimaatverandering, Geologie van de Nationale Parken, Marine Science, and Environmental Geology zijn belangrijke onderdelen van milieustudies.

Geologie Onderzoek

De geologie faculteit aan de Cornell Universiteit van mening dat het betrekken van studenten in onafhankelijk onderzoek is een essentieel onderdeel van het onderwijs een undergraduate's. Alle geologie docenten behouden actief, extern gefinancierde onderzoeksprogramma's die tal van mogelijkheden voor betrokkenheid van studenten te bieden.

Naast diepgaande studie van een bepaalde geologische onderwerp, onderzoek ervaringen studenten in staat stellen kritische vaardigheden essentieel voor elke carrière te ontwikkelen. Een "sluitstuk" onderzoekservaring is vereist voor studenten in de geologie.

Student symposium & presentaties op conferenties

Onze studenten regelmatig presenteren de resultaten van hun onderzoek op regionaal en nationaal professionele vergaderingen, waarop ze kunnen beginnen om te netwerken met professionele geologen en milieu-wetenschappers. De jaarlijkse Cornell Student Symposium biedt een andere locatie voor onderzoek presentaties en recente voorbeelden van studentenprojecten worden uiteengezet op ons symposium pagina. U zult verder projectbeschrijvingen vinden in de meest recente editie van Vonken Van de Rockpile, onze afdeling nieuwsbrief.

Student Research Fund

De geologie afdeling beheert de Hendriks Fonds Student Research dat studenten die reizen om onderzoek te doen of bij te wonen professionele bijeenkomsten om hun resultaten te presenteren ondersteunt. Het fonds biedt ook stipendia voor studenten die werken aan hun projecten in de zomer. Recent onderzoek projecten zijn uitgevoerd in Griekenland, Noorwegen, West-Australië, New Mexico, Portugal, de Dominicaanse Republiek, de Bahama's, Missouri en Iowa.

Carrière in de geologie

Veel van onze afgestudeerden hebben hun studie van de geologie voortgezet in graduate school op plaatsen zoals de Universiteit van Chicago, Vanderbilt University, de Universiteit van New Mexico en Arizona State University, en zijn hun carrière begonnen met een MS graad. Onze alumni werken momenteel in de olie, gas en andere winningsindustrieën, staats-en federale agentschappen (met inbegrip van de EPA en de National Park Service), milieu-adviesbureaus, energiebedrijven en water resource management bedrijven.

Volgens de Amerikaanse Geologische Instituut, gemiddeld aanvangssalarissen voor nieuw geslagen geologie gediplomeerden in 2007 varieerde per sector werkgelegenheid graad en. Het gemiddelde jaarsalaris van afgestudeerden met een HBO-opleiding was $ 31.366 (typisch in instap ecologische en hydrologische posities). Graad houders MS verdiende een gemiddelde salaris van $ 82.500 (olie & gas) of $ 45.500 (milieu bedrijven, alle overheidsfuncties). Doctoraten in de geowetenschappen verdiende een gemiddelde van $ 72.600.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Mount Vernon, Iowa
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Mount Vernon, Iowa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan