Bachelor in de geschiedenis en de sociale wetenschappen

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Geschiedenis ... het verhaal van de mensheid

EMU is een christelijk liberal arts college gewijd aan waarden van vredesopbouw en service doopsgezinde. We bestuderen de geschiedenis vanuit een mondiaal perspectief, een die onze behoefte aan elkaar belicht. Studie geschiedenis met ons, en wij zullen de menselijke ervaring door middel van een vrede en gerechtigheid objectief te analyseren.

Geschiedenis in onze achtertuin

Onze campus is slechts twee uur rijden van beide Washington, DC, de hoofdstad van de natie, en Richmond, de Zuidelijke hoofdstad. We zijn ook dicht bij de vele andere historische bezienswaardigheden in de geschiedenis-rijke Virginia, waaronder de unieke Museum van de Amerikaanse Frontier Culture in het nabijgelegen Staunton, vele Civil War slagvelden, en de National Park Service historische Sklyine Drive.

Over ons programma

Een unieke focus op Geloof in actie

EMU geschiedenis gradiënten schat van ons programma sociale geschiedenis aanpak. Wij richten ons op groepen zoals vrouwen, religieuze minderheden en andere personen vaak over het hoofd gezien in de conventionele geschiedenis lessen. Onze geschiedenis studenten worden blootgesteld aan verschillende standpunten en ontdek de vele manieren waarop God werkt in de geschiedenis door middel van mensen - de zachtmoedigen en de machtige, de beroemde en de weinig bekende, grote wereldmachten en ontwikkelingslanden.

Onze studenten het ontwikkelen van een christelijk perspectief op de zich ontwikkelende economische en politieke systemen en culturele en religieuze kwesties. We moedigen hen te denken van de morele en ethische implicaties van bepaalde ideeën en gebeurtenissen uit het verleden.

EMUhis

Major in History

Een belangrijk in de geschiedenis bestaat uit 30 SH in geschiedenis met inbegrip van HIST 121 "Inleiding tot de Geschiedenis en Methods" (3), en HIST 452 "Seminar in History" (3). Idealiter majors moet:

 • neem een ​​breed scala aan cursussen geschiedenis (Verenigde Staten, Europese en mondiale)
 • het verwerven van een hoog niveau van bekwaamheid in ten minste één vreemde taal

Major in Geschiedenis en Sociale Wetenschappen

Dit interdepartementale grote van 45 SH bestaat uit studies in de Verenigde Staten Geschiedenis (6 SH) en vereist gericht onderzoek in de volgende gebieden:

 • vroeg of moderne Amerikaanse geschiedenis of Afrikaans-Amerikaanse geschiedenis
 • Europese en wereldgeschiedenis
 • gebied studies van Latijns-Amerika, Afrika, Azië of het Midden-Oosten
 • geschiedschrijving en geschiedenis onderzoeksmethoden
 • politieke studies
 • economie
 • aardrijkskunde
 • sociale wetenschappen

Major in Geschiedenis en Sociale wetenschappen, Lesgeven Endorsement voor de rangen 6-12

Om een ​​midden of middelbare school geschiedenis of de overheid leraar te worden, zul je zowel een opleiding grote en een geschiedenis en sociale wetenschappen major (zie geschiedenis studiegids) verdienen. Deze studie bevat een semester van de student het onderwijs en vele andere praktische ervaringen in de scholen. Studenten zullen samenwerken met academische adviseurs uit zowel de geschiedenis en onderwijsprogramma's.

Hier is aanvullende informatie van de EMU de bekende opleiding:

Voortgezet Onderwijs (Grades 6-12)

Verdienen uw voortgezet onderwijs licentie om les te geven gaat om een ​​dubbele major in het onderwijs en uw inhoud gebied: biologie, chemie, informatica, Engels, geschiedenis en sociale wetenschappen, of wiskunde.

Het bevat ook een semester van de student het onderwijs en vele andere practicum ervaringen in de scholen. En omdat het programma de EMU is goedgekeurd door NCATE, de nationale accreditatie-vereniging, uw onderwijs licentie voor de rangen 6-12 zal worden geaccepteerd in de meeste van de VS

Minor in de geschiedenis

Een geschiedenis minor vereist 18 SH van de geschiedenis die onder meer cursussen in de Amerikaanse, Europese en Area Studies.

Minor in de geschiedenis en de sociale wetenschappen

Een kleine geschiedenis en sociale wetenschappen vereist 18 SH, waaronder 6 SH in de geschiedenis, 6 SH in politieke studies, en 3 SH elk in economie en geografie.

Career Choices

Een zekere mate in de geschiedenis opent deuren naar een breed scala van loopbanen. Veel gebieden vereisen mensen met een stevige liberal arts achtergrond en enkele academische majors zijn net zo veelzijdig als een belangrijke geschiedenis. Geschiedenis afgestudeerden zijn uitgerust met de belangrijkste overdraagbare vaardigheden die werkgevers verlangen: onderzoek, synthese, analyse en duidelijke schriftelijke en mondelinge communicatie.

De meest populaire keuzes zijn onder meer:

 • Law school of andere graduate studie
 • Ontwikkeling en duurzaamheid werk
 • journalistiek
 • Bibliotheek wetenschap
 • Voortgezet onderwijs
 • Seminarie studie of kerkelijk werk
 • Afdrukken of journalistiek
 • Archival of archeologisch onderzoek voor musea
 • Jobs bij lokale, provinciale en nationale overheden
 • Hogeschool of universitair onderwijs
 • Dienst of zendingswerk
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

An EMU education helps students to discover their purpose in life and prepare to make a difference for the common good at home and around the world. EMU’s rigorous academics emphasize one-on-one relat ... Lees meer

An EMU education helps students to discover their purpose in life and prepare to make a difference for the common good at home and around the world. EMU’s rigorous academics emphasize one-on-one relationships with professors, cross-cultural awareness, care for creation, and service to others. Lees Minder
Harrisonburg , Lancaster + 1 Meer Minder