Bachelor in de geschiedenis: geschiedenis en internationale studies

Vrije Universiteit Amsterdam

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de geschiedenis: geschiedenis en internationale studies

Vrije Universiteit Amsterdam

WAAROM STUDIEGESCHIEDENIS EN INTERNATIONALE STUDIES?

Het programma Geschiedenis: Geschiedenis en Internationale Studies biedt een unieke kans voor studenten die willen begrijpen hoe menselijke samenlevingen doorheen de geschiedenis zijn verbonden tussen de oudheid en het heden. U vergt de sociale, politieke, economische en culturele verbindingen vanuit een internationaal en globaal perspectief. Uw docenten zijn deskundigen in een groot aantal geografische gebieden en bieden u intensieve begeleiding in uw studie.

STRUCTUUR VAN HET PROGRAMMA

Geschiedenis en Internationale Studies is een driejarig BA-programma. In het jaar 1 volgen de cursussen cursussen over Europese, Aziatische, Amerikaanse en Afrikaanse ontwikkelingen in de geschiedenis. U wordt bekendgemaakt aan de discipline van de wereldwijde geschiedenis, ontwikkelen van uw onderzoeksvaardigheden en leren reflecteren op kwesties zoals democratie en autoritarisme, wereldwijde ongelijkheid en klimaatverandering. Vanaf jaar 1 trainen we ook uw vaardigheden in Academisch Engels. In jaar 2 volgen studenten verplichte vakken over geschiedenis en theorie, internationale relaties, globale politieke economie en historische methodologie. Studenten worden ook een aantal keuzevakken aangeboden over de geschiedenis van een bepaald gebied of probleem. Tenslotte kiezen studenten voor twee eenheden van een moderne taal. In jaar 3 kan u een semester in het buitenland studeren, een stage doen of een minderjarige voltooien. In het tweede semester volgt u cursussen over internationale betrekkingen, neem een ​​keuzevak en schrijf uw BA scriptie.

SPECIFIEKE TOELATINGSVEREISTEN

Om toelaatbaar te zijn, moeten kandidaten een Nederlands pre-universiteitsschool diploma (VWO) of een gelijkwaardig preuniversiteits diploma hebben (bv. Duitse Abitur of een IB diploma). Gelieve zoveel mogelijk vereiste documenten in te dienen voor de deadline van 1 mei.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,006
Voor EER-studenten; € 11.000 voor Niet-EER
Locations
Nederlanden - Amsterdam, Noord-Holland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates