Bachelor in de geschiedenis

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Levende geschiedenis is niet in het verleden leven, maar bestudeer het om een ​​holistische visie van deze hebben. In St. Louis Scholieren Geschiedenis natuurlijk onderzoek en begrijpen van de bedrijven, hun ideeën en culturen, zoals de licentiehouder, deel ze.

De cursus is erkend door MEC gerenoveerd in 2016 en biedt een uitstekende infrastructuur voor onderzoek. Het bestuderen in St. Louis School is om het verleden te begrijpen om toekomstige doelen te bereiken.

  • 04 jaar duurden
  • Nacht en dag

ARBEIDSMARKT

De groeiende vraag van monumentenzorg graduate professional in deze cursus speelt een belangrijke rol, niet alleen in de klas, maar ook daarbuiten. De organisatie van herinneringen, musea, historische galeries, deelname aan artistieke producties van theater en televisie, zijn enkele van de mogelijkheden van de werking van de nieuwe professionals van de geschiedenis. Het wijst ook op de adviserende gebied voor de productie van documentaires en werk in historische steden, die veel toeristen trekken. Licentiehouders zijn mogelijkheden in de educatieve markt, van particuliere en openbare scholen van het regulier onderwijs cursussen voor wedstrijden.

Tijdens zijn studie in St. Louis School, van de eerste helft is het mogelijk om ervaring op te accumuleren door middel van betaalde stages met subsidies tussen de R $ 300 en R $ 724, aangeboden door de instelling en aangesloten bedrijven door middel van het podium midden. Na het voltooien van de afgestudeerde aanvangssalarissen hoger zijn dan de R $ 1.500. Gedurende de carrière gemiddelde salaris van meer dan R $ 7.000. Het bestuderen in St. Louis School is van te voren uw tijd en streven naar een toekomst van vele successen.

SALARIS maandgemiddelde RANGE

Aanvankelijk R $ 1.500,00 Volledige R $ 7.000,00

EXPERTISE

Historicus is een geboren onderzoeker en zijn altijd op zoek naar feiten, documenten, rapporten en gegevens naar het verleden te bewijzen. Dus uw belangrijkste taak is om te onderzoeken, te inventariseren en te rangschikken de gebeurtenissen die hij wil boeken, video's, aantekeningen, interviews, dossiers in het algemeen, zodat ze kunnen worden geanalyseerd en gecontroleerd, en vervolgens te worden begrepen door de rest van de bevolking.

Training in de faculteit zijn Luis kan de prestaties op verschillende gebieden, van onderwijs tot de corporate geheugen, het bestuderen van de geschiedenis van de bedrijven voor de bouw van boeken, artikelen en rapporten. U kunt de functie zowel in openbare onderwijsinstellingen en privé te oefenen als een leraar van het basisonderwijs of de gemiddelde, en kan handelen sociale bewegingen entiteiten, cultuur, kunst, musea en historische centra. Na het uitharden van een afgestudeerde kan disciplines in het hoger onderwijs te onderwijzen. Het gebied is enorm en de keuze is aan jou!

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Lees Minder