Bachelor in de Geschiedenis

Istanbul Sehir University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de Geschiedenis

Istanbul Sehir University

De kennis die de toekomst verlicht, op ŞEHIR ...

Waarom Geschiedenis?

Waarom Geschiedenis? Omdat de geschiedenis de leraar van het leven is. Geschiedenis is de belangrijkste sleutel voor het ontgrendelen van de geheimen van de toekomst. De geschiedenis is meer dan alleen dagen, plaatsen, namen, oorlogen en de acties van beroemde mannen. In de afgelopen honderd jaar is de geschiedenis een kleurrijke nieuwe discipline geworden, anders dan wat u in uw middelbare schoollessen geleerd hebt. Geschiedenis is de wetenschappelijke manifestatie van het fundamentele menselijke verlangen om het verleden te kennen.

De afdeling Geschiedenis In de Istanbulse Universiteit, In Korte

Bij de Afdeling Geschiedenis aan de Universiteit van Istanbul Şehir, We hebben een interdisciplinaire en vergelijkende benadering van de geschiedenis. Met aandacht voor nieuwe trends in Turkse en wereldhistoriografie, openen we lessen in verschillende subvelden van de wereldgeschiedenis, variërend van de Ottomaanse-Turkse geschiedenis naar de Europese, Aziatische en Amerikaanse geschiedenis. Wij willen dat u vertrouwd bent met historische methodologie en goede bronnen, samen met de methoden van de sociale wetenschappen, en in staat zijn om te schrijven in een literaire stijl. Zonder te verwaarlozen de methoden van historische interpretatie die in Europa en Amerika zijn geproduceerd, hopen we methoden te ontwikkelen voor regionaal geschiedenischrift en deze in de algemene geschiedenis op te nemen. Wij beschouwen het als een verantwoordelijkheid van de historici van Turkije om het rijke historische erfgoed van Turkije met de wereld te delen. Door de opleiding van toekomstige academici in de bachelor- en afstudeerstudies, en door het ondersteunen van onderzoeksprojecten, biedt de afdeling Geschiedenis aan de Istanbul University de oorspronkelijke bijdragen aan historiografie in Turkije.

Wat kan de geschiedenis majors doen na afstuderen?

Geschiedenis majors kunnen werken in nationale en internationale instellingen, maatschappelijke organisaties, onderzoekscentra, diverse terreinen in de particuliere sector en universiteiten. Als u wilt, kunt u uw studie in een masteropleiding in elke discipline voortzetten; Of u kunt als historicus of archivaris in een instelling werken. Na het afronden van een masteropleiding in de middelbare schoolopleiding (zonder scriptie), kan u een geschiedenisonderwijzer worden in de basis- of middelbare school, of in een onderwijscentrum.

Je zou kunnen werken in een instelling die begraven documenten in het ministerie van Cultuur, registratiebureaus, de Grand National Assembly of Turkey en hun aangesloten paleizen en rechtbanken onthult.

Of na afstuderen, kunt u ervoor kiezen om te werken in de toeristische industrie of in de wereld van massamedia.

Leerplan

Het voorgraadse programma in de geschiedenis, door middel van het curriculum, streeft naar goed uitgeruste individuen te cultiveren en streeft ernaar de leerlingen vertrouwd raken met historische bronnen, en kunnen interpreteren en voorbeelden uit historische thema's bespreken. Naast het dynamische curriculum, dat wordt geüpdatet met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en processen in historiografie, samen met haar academische medewerkers, ervaren in publicaties en onderwijs op zowel nationaal als internationaal niveau, streeft het programma om een ​​bijdrage te leveren aan de accumulatie van Kennis / gedachte in zowel Turkije als de wereld in het algemeen.

Als hoofdtaal van het onderwijs aan het Historisch Onderwijsprogramma is Engels, studenten met een onvoldoende Engels niveau inschrijven in een eenjarig Engels voorbereidend programma. In overeenstemming met het algemene curriculum van onze universiteit nemen alle studenten in hun eerste jaar gemeenschappelijke vakken Humanities and Social Sciences. Om het programma te voltooien, moeten de studenten 92 studiepunten behalen van de vereiste cursussen (inclusief gemeenschappelijke cursussen) en 48 studiepunten departementele / niet-afdelings keuzevakken. Het totale aantal credits dat nodig is voor afstuderen is 140.

Het programma bevat departementele keuzevakken op verschillende gebieden van het Verre Oosten naar de Amerikaanse geschiedenis. Hoewel het programma veel mogelijkheden biedt voor de studenten van het departement, met deze cursussen, die ongeveer 35% van het curriculum vormen, enerzijds wordt inschrijving in grote en kleine programma's vergemakkelijkt en anderzijds binnen- / universitair horizontaal / Verticale overdracht wordt aangemoedigd. Het electieve zwembad kan ook van belang zijn voor de studenten van andere afdelingen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis. Daarnaast zijn de cursussen voorbereid om de leerlingen een vorm te geven die hen in staat stelt om te werken in de nationale en internationale private sector of openbare instellingen, niet-gouvernementele organisaties, onderzoekscentra en universiteiten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan