Bachelor in de geschiedenis

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de geschiedenis

North Park University

Bachelor in de geschiedenis

Krijgen een beter begrip van de wereld waarin we leven door te leren over de mensen en gebeurtenissen die ons verleden gevormd. Die allemaal bereidt je voor graduate studie of een carrière in het onderwijs, de openbare dienst, internationale - door de studie van verschillende beschavingen, zul je belangrijke vaardigheden, zoals kritisch denken en analyse, geschiedschrijving, de evaluatie van bewijs, en historische argumentatie leren relaties, het bedrijfsleven, of de wet.

Waarom North Park?

Ons programma zal uw belangen, perspectieven en vaardigheden op een manier die je helpt om volledig in te zetten met onze wereld te ontwikkelen. Als je leert over de wereld beschavingen-uit de Verenigde Staten en Europa naar Afrika en het Midden-Oosten een vervelend uw deelname aan stages aan te moedigen en te studeren in het buitenland programma's. Onze klassen weerspiegelen ook Noord-Park's Christian, multicultureel, en stedelijke missie door het onderwijs van de geschiedenis van het christendom, de invoering van verschillende perspectieven, en het aansluiten van cursussen naar Chicago.

Carrières en Graduate Schools In History

Recent afgestudeerden hebben gewerkt voor de US State Department, aartsbisdom Chicago Archieven, Chicago Public Schools, Sabeel, en Pietisten Journal of verdiend graduate graden aan de Loyola University, Yale University, de Universiteit van Boston, York University, University of Washington, Rutgers University, Northwestern University, en nog veel meer.

Onderzoek en Stages

Van musea van wereldklasse aan openbare en particuliere bibliotheken, Chicago is vol van middelen voor onderzoek en stages. North Park studenten regelmatig onafhankelijk onderzoek uit te voeren over onderwerpen die variëren van Jane Addams de oprichting van het Huis van Hull aan de Chicago-stijl hot dog. Geschiedenis majors hebben stages afgerond op plaatsen zoals het Field Museum, Evanston Historical Society, Pritzker Militair Museum en het aartsbisdom Chicago.

In Het Buitenland Studeren

Veel Noord-Park geschiedenis studenten studeren in het buitenland, met inbegrip van aan de prestigieuze universiteit van Oxford, waar ze hun academische schrijven en onderzoek vaardigheden op een van de oudste scholen in de wereld te ontwikkelen, met mogelijkheden om veel historisch belangrijke sites te bezoeken.

Hahn Scholarship

Geschiedenis majors die verlangen om les te geven op de middelbare school of hogeschool niveau kunnen zich aanmelden voor de Virginia E. Hahn Memorial Scholarship. Deze prijs, begiftigd door de vrijgevigheid van een levenslange leraar geschiedenis, biedt $ 5.000 of meer per jaar voor de duur van je studie op North Park, boven en buiten andere beurzen waarvoor u in aanmerking komt.

Programma-eisen

  • 36 uur grote cursussen
  • 12 geesteswetenschappen credits co-eisen
  • 46 Core Curriculum credits
  • 120 in totaal kredieten af ​​te studeren
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan