Bachelor in de gezondheid & welzijn van dieren

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Aeres Hogeschool biedt studenten een Engels-talige opleiding in de veehouderij voor een succesvolle carrière in een van de volgende beroepsprofielen:

  • Onderzoeker / epidemioloog
  • Beleidsmedewerker / lobbyist
  • Sales manager / account manager
  • Externe betrekkingen officer
  • Consultant diergezondheid / welzijn

De opleiding is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in een studie in de veeteeltsector, in het bijzonder op het gebied van diergezondheid en dierenwelzijn. Vee staan ​​in het middelpunt van de aandacht durings deze cursus en je zult uitgebreide praktische opleiding krijgen. Consumenten vragen eerlijk en duurzaam geproduceerd voedsel van een hoge kwaliteit. Ondernemers moeten steeds hogere eisen op het gebied van dierenwelzijn en voedselveiligheid voldoen.

Alle bovenstaande onderwerpen zullen tijdens de studie, die modules, zoals advisering, onderzoek, EU-richtlijnen en verordeningen, diervoeding en diergezondheid omvat worden gedekt. Aeres University of Applied Sciences is een van de belangrijkste agrarische universiteiten in Nederland op het gebied van ondernemerschap. Wat ons betreft is het niet alleen over de kennis, het is ook een kwestie van het ontwikkelen van jezelf als een ondernemend persoon.

Afgestudeerden vinden vaak een carrière binnen de industrie, NGO's, overheid en andere nationale en internationale instellingen, waar de gezondheid en het welzijn van de dieren zijn belangrijke onderwerpen.

KWALIFICATIE Na het succesvol voltooien van deze eenjarige programma, zal afgestudeerden een diploma Ingenieur (bachelor graad) in de veehouderij te ontvangen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Talent to grow. That is what Aeres University of Applied Sciences stands for. Our university is rooted in the agricultural and educational higher education. We focus on education, research and sharing ... Lees meer

Talent to grow. That is what Aeres University of Applied Sciences stands for. Our university is rooted in the agricultural and educational higher education. We focus on education, research and sharing knowledge. This is how we contribute to the development of innovative professionals. Professionals who are capable of taking responsible decisions in a complex world, with a natural talent for acting sustainable. Lees Minder
Almere , Dronten , Halifax regionale gemeente + 2 Meer Minder