Bachelor in de global business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de Global Business

De nationaal erkende belangrijkste in Global Business bereidt studenten voor op een carrière in het internationale bedrijfsleven, overheid en not-for-profit service, evenals graduate studie in een aantal disciplines zoals recht, financiën, het bedrijfsleven en de overheid.

De Universiteit van de taalprogramma's in het Chinees (Mandarijn), Frans, Duits, Japans en Spaans ondersteunen dit programma.

Global Business wordt gepresenteerd als een proces van te begrijpen hoe culturen en politieke systemen beheren van hun economie, en de regels en procedures die landen maken mogelijk te maken en bedrijven te stimuleren om te werken binnen hun grenzen. Om buitenlandse zakelijke situaties te begrijpen, wordt de nadruk gelegd op het ontwikkelen van kennis en gevoeligheid voor zowel de culturele en politieke klimaat van de gastlanden.

Studenten het invullen van de Global Business belangrijkste zal een inzicht in te krijgen:

 • Problemen van organisaties die actief zijn buiten hun binnenlandse grenzen
 • Problemen en kansen waarmee ontwikkelingslanden als ze proberen om hun economie te laten groeien
 • Geselecteerde belangrijkste handelspartners relaties van de Verenigde Staten (China, Mexico, Japan, de EU); de grote handelsblokken (bijv, NAFTA, de Europese Unie, de Mercosur, enz.); de grote Amerikaanse en de wereld agentschappen dat de wereldwijde handel, ontwikkeling en investeringen te ondersteunen; en de positieve en negatieve effecten dat al deze entiteiten hebben op de nationale culturen, levensstandaard, burgerlijke vrijheden en het bedrijfsleven in het algemeen
 • Studenten worden aangemoedigd om een ​​geografisch gebied van nadruk of concentratie ontwikkelen via interdisciplinaire studie. Gekoppeld aan de academische studie van de problemen en praktijken zijn de eisen die de studenten bekwamen in een tweede taal en dat ze in het buitenland studeren. Goedkeuring van zowel de Global Business Hunsaker Stoel, of de Business afdeling voorzitter, is vereist voor alle interdisciplinaire en overzeese-studie aspecten van de opleiding.

Vereisten

1 - Voorwaarde Cursussen

 • ECON 250 Grondslagen van de Micro-economie
 • ECON 251 Principes van Macro-economie
 • BUS 226 De opkomst van het Amerikaanse kapitalisme 1860-1932
 • BUS 240 of ACCT 240 Business Law
 • ECON 200, MATH 111, of een andere goedgekeurde cursus statistiek
 • MATH 121 Calculus I
 • ACCT 210 Principles of Financial Accounting
 • ACCT 220 Beginselen van Managerial Accounting

2 - Core Cursussen

 • BUS 310 Principes van Management en Organisatie Gedrag
 • BUS 336 International Business
 • BUS 340 Global Marketing
 • BUS 353 Leidinggevende Financiën of ACCT 315 Uitgebreid Managerial Accounting
 • BUS 457 Strategische Vraagstukken in Global Business
 • BUS 459 Zaken Beleid en Strategie
 • Twee extra 400 serie Geavanceerde International Business cursussen (inclusief mogelijke studie in het buitenland cursussen)

3 - Andere vereisten

 • Minstens drie internationale cursussen gekozen uit één of meer van de volgende gebieden: Economie, Environmental Studies, Geschiedenis, Overheid, Kunst, Asian Studies, Latin American Studies, Psychologie, Internationale Betrekkingen, Sociologie en Antropologie, of religie op het 300-niveau of hoger . De afdeling staat open voor internationale cursussen uit andere disciplines, onder voorbehoud van relevantie.
 • Minimaal één semester in het buitenland, met aanvullende studie in het buitenland aanbevolen en ondersteund door de afdeling.
 • Taalvaardigheid: Testen plaatsing bij de ingang naar het 400-niveau van een vreemde taal door het afstuderen.
 • Alle studenten moeten minstens 8 studiepunten van een vreemde taal te nemen. Studenten die al bedreven kan de vereiste 8 kredieten hetzij in de taal waarin ze zijn bedreven of in een andere taal te nemen. De verwachting van de belangrijkste is dat de studenten ten minste 8 studiepunten van de taal om hun gebied van concentratie relevant zal nemen.

Programma Learning Outcomes

 1. Demonstreer competentie door de 302-niveau in schriftelijke en mondelinge communicatie in een tweede taal.
 2. Identificeren en begrijpen van de uitdagingen en kansen van de exploitatie van een bedrijf of niet-gouvernementele organisatie in de internationale instellingen.
 3. Maak gebruik van kritisch denken om geluid strategische beslissingen te produceren door het identificeren, vergelijken en contrasterende hoe buitenlandse en binnenlandse ondernemingen te formuleren strategieën en werken wereldwijd.
 4. Ontwikkeling van capaciteit voor een bedrijf zinvol te evalueren (of non-profit) prestaties met de toepassing van passende financiële en statistische technieken en boekhoudmethoden.
 5. Aantonen dat een interdisciplinaire kennis van ten minste één ander gebied van de wereld buiten de Verenigde Staten.
 6. Het ontwikkelen van een kritisch inzicht in de fundamenten en variëteiten van het kapitalisme over de hele wereld en begrijpen van hun invloed op de huidige zakelijke praktijken.
 7. Maak gebruik van verbale communicatie vaardigheden om een ​​publiek te gaan met een coherente, overtuigende onderzoek presentatie.
 8. Nauwkeurig schriftelijke communicatieve vaardigheden toe te passen om diepgaande schriftelijke analyses natuurlijk lezingen en / of gevallen produceren.
 9. Nauwkeurig de wereldwijde activiteiten en de uitdagingen van een individueel toegewezen, internationaal actief, groot bedrijf te beoordelen tijdens een semester lang analyse, om intelligent, op de hoogte aanbevelingen geven aan de strategische dilemma's.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Where your dreams become aspirations and your aspirations become achievements—that is the Redlands experience. Since our founding in 1907, we haven’t wavered from our promise: a transformative educati ... Lees meer

Where your dreams become aspirations and your aspirations become achievements—that is the Redlands experience. Since our founding in 1907, we haven’t wavered from our promise: a transformative education in an environment of academic rigor and personal responsibility, where you can blend what you learn in the classroom with life skills that will help you affect positive change in the world... Lees Minder
Redlands , New York , rivieroever , San Diego , Torrance , West Covina , Burbank + 6 Meer Minder