Bachelor in de grafische kunst & design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Groupe ESC Troyes School of Design leidt studenten op voor het ontwerp carrière.

De bacheloropleiding biedt verschillende stages en pedagogische projecten met bedrijven voor algemene ontwerp carrière door middel van drie opties: Communication Design, Product Design, of Space Ontwerp.

Toegankelijk is na een middelbare school diploma, de School of Design biedt driejarige opleiding in creatieve en design carrière. De training is gebaseerd op eenvoudige, solide principes van creatieve openheid en de beheersing van technische hulpmiddelen in verband met het bedrijfsleven. Het onderwijs is gebaseerd op het verwerven van essentiële basics en nieuwe materialen in het ontwerp om de creativiteit van leerlingen en de concrete toepassing ervan te ontwikkelen.

Dit Bachelor vereist een voldoende basis in het Frans en in het Engels.

3 JAAR om je creatieve potentieel te ontwikkelen

Jaar 1

Jaar 1 is gewijd aan de nieuwsgierigheid gewekt en ontwikkelen van de verbeelding; Studenten besluiten hun eerste jaar met een 1-maanden durende stage.

Cursussen voorbeelden: Ontwerp Cultuur, Fundamentals Tools of Design, Economische Cultuur, individuele en team-projecten, Kunstgeschiedenis en Architectuur, Geschiedenis van Toegepaste Kunsten, Semiologie, expressief design, Tekenen naar levend model, Het ontwerpen van ruimte, Kalligrafie, Typografie, Theorie van kleur, Pagina-indeling, Visual Identity, Volume, Algemene Economie, Bedrijfseconomie, Basics in Marketing, Marketing Design, IT-omgeving, Tekstverwerking, Photoshop ©, Illustrator ©, Acrobat ©, In Design ©, ...

Jaar 2

Jaar 2 is gebaseerd op het verwerven van dieper professionele kennis in het ontwerp en het kiezen van een belangrijke tussen: Communication Design, Product Ontwerp en Space Design. Studenten hebben recht op professionele stage in Frankrijk of in het buitenland (minimaal 5 maanden - tussen het einde van jaar 2 en het begin van het jaar 3) te ervaren.

Jaar 3

Het laatste jaar van de bachelor is gericht op het versterken van vaardigheden en bereidt studenten voor zowel professionele leven of doorgaat op masterniveau in Global Design.

Let op: Studenten die direct in jaar 3 een specifieke curriculum.

Laatst bijgewerkt op apr 2015

Over de school

Being the youngest Grande Ecole in France is an asset for Groupe ESC Troyes, which since its creation in 1992, has strived to forge ahead through daring innovation and, as much as possible, challengin ... Lees meer

Being the youngest Grande Ecole in France is an asset for Groupe ESC Troyes, which since its creation in 1992, has strived to forge ahead through daring innovation and, as much as possible, challenging experimentation Lees Minder