Bachelor in de grafische media en communicatie (top-up)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus Beschrijving

Binnen School of Art and Design in Somerset College We streven naar de intelligente ontwikkeling van visuele communicatie. Studenten leren de onzichtbare taal van vorm, compositie, balans, structuur, ritme en hiërarchie in combinatie met de zeer zichtbare voertaal.

Het doel van de cursus is om u te helpen de creatieve vaardigheden die nodig zijn voor succes in je toekomstige carrière te bereiken ontwikkelen. Met dit in het achterhoofd, de cursus verkent hoe ideeën worden gecommuniceerd door middel van taal, beelden en boodschappen.

Het beschikt u over de kennis en vaardigheden om effectief te opereren binnen de snel bewegende en het stimuleren van het ontwerp-sector.

Door het bestuderen van deze cursus bent u ontwikkelen en te vestigen:

  • Een breed scala aan vaardigheden over de disciplines van grafische media en communicatie met disciplines die grafisch ontwerp, screen-based design, bewegend beeld en geluid, Illustratie en fotografie bevatten.
  • Een professionele inzicht in de kracht en het gebruik van visuele communicatie.
  • Een gedetailleerd inzicht in de industrie-standaard apparatuur en software.
  • Een begrip van hoe aan de behoeften van een cliënt te evalueren en te reageren met succes aan hen.
  • Ervaring met het werken als onderdeel van een professioneel team, opgedaan door de groep projecten en stages, en door middel van het invoeren van nationale en internationale design competities.
  • Uw eigen visuele handtekening, zodat u te genereren en te uiten uw persoonlijke ideeën en overtuigingen.

Onderwijzen en beoordelen

Onderwijs vindt plaats binnen de School of Art and Design gebruik te maken van een reeks van speciaal gebouwde media en design studio's. Beoordeling is gebaseerd op 100% cursussen en we continue modulair worden uitgevoerd. Studio-opdrachten worden aangevuld met lezingen, seminars en workshops door het hele jaar.

Loopbaanontwikkeling

Afgestudeerden voor elk van de media programma's werken in een breed scala aan disciplines, waaronder webdesign, motion graphics, verpakking, reclame, informatie-ontwerp, character design, redactionele vormgeving, fotografie en illustratie.

Dankzij hun basis in een breed scala aan disciplines, al onze Grafische Media cursussen zijn de ideale basis voor een succesvolle carrière als ontwerper, en bieden ook een goede basis om postdoctorale studie voort te zetten.

Toelatingseisen

Kandidaten voor de BA-programma zijn verplicht om een ​​FDA of HND in Graphic Design of een verwante discipline. Wij eisen ook studenten beschikt GCSE Engels op minimaal Grade C.

Alle studenten wordt gevraagd een portfolio van het werk presenteren op interview, dat creatieve vaardigheden, vakkennis en enthousiasme voor studie moet aantonen. Het moet onderzoeksmateriaal en projectmatig werken omvatten. We lopen Portfolio Workshops het hele jaar door te helpen aspirant-studenten voor te bereiden op interviews - bezoek onze website aan te melden.

Volwassen studenten die niet voldoen aan deze formele toelatingseisen zijn van harte welkom om toe te passen, indien zij hun interesse in het vakgebied kunnen bewijzen.

Laatst bijgewerkt op jan 2015

Over de school

Located in Taunton the County Town of Somerset, in the heart of the South West, Somerset College offers an extensive range of Further and Higher Education courses as well as skills training in a warm, ... Lees meer

Located in Taunton the County Town of Somerset, in the heart of the South West, Somerset College offers an extensive range of Further and Higher Education courses as well as skills training in a warm, friendly and welcoming environment. Our success speaks for itself with fantastic achievements and great careers for our students. Lees Minder