Bachelor In De Grafische Vormgeving

Budapest Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Grafische Vormgeving

Budapest Metropolitan University

In het tijdperk van desktop publishing (DTP), grafisch ontwerp werd de meest innovatieve tak van het ontwerp, met een sterke aanwezigheid van zijn 'intellectuele producten in het dagelijks leven, zowel in de online en offline media, in de grafische en typografische oplossingen van de straat posters om verschillende media platforms.

Wij stellen onze funderingen op de ontwikkeling van individuele capaciteiten; Wij helpen onze studenten vinden hun eigen stem en stijl. We begeleiden ze door de workflow van de plannen en voltooide graphics, hen te voorzien van een volledig beeld in het proces van de voltooiing van een idee. We moedigen studenten inzetten om innovatieve, esthetisch en slimme grafische vormgeving en typografie te worden. Naast het uitdelen neer professionele vaardigheden en kennis, het programma is tevens gericht op het samenvoegen van intuïtie en bewustzijn in de loop van het planningsproces en vertrouwt op de gevoeligheid van studenten en samenwerking vaardigheden in het individuele en collectieve projecten in de studio.

Dit programma is ontworpen voor u:

... Als je geïnteresseerd bent in de verschillende gebieden van de graphics zijn, zijn creatief, hebben een goede visuele zin, genieten van het werken in teams en in staat zijn teamwork, zijn succes-georiënteerd, voldoende handvaardigheid en tekenen vaardigheden, en zijn bekend met de basis computer graphics software.

Kernvakken:

Creatieve Visual Studies, Classical Studies, Grafisch ontwerp, typografisch Cultuur / Typografische Studies, papier en verpakkingen Technologies, Printing Technologies, Geschiedenis van Graphic Design, Theorie en methodologie van Graphic Design, Production Design, Packaging Design, kalligrafie, Comics, Media en Reclame Psychologie , Fotografie voor Graphic Design, Web en 3D-graphics; Kunstgeschiedenis

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN:

  • Freelance Artist als Graphic Designer, Illustrator, Grafische Kunstenaar
  • Art Director, grafisch ontwerper in grafische studio's, creatieve bureaus
  • Illustrator in online en print media, kranten, uitgeverijen
  • Afbeelding Editor, Zetwerk Editor, Web Designer

Kwalificatie zoals vermeld in het diploma:

Graphic Designer

Hoofd van het programma:

Ferenc Tepes Associate Professor, Munkácsy Award-winnende grafisch ontwerper

PROFESSIONAL EXECUTIVE:

Gyula Július DLA, Associate Professor, Professional Executive, Munkácsy Award-winnende Visual Artist "Hier vond ik vriendelijke en constructieve sfeer. Ik heb echt genoten van dat tijdens de lessen kun je je eigen mening te uiten, zonder pre-oordeel, er is niets zoals goede of foute antwoorden. Zelfs toen mijn instructeur had ander standpunt, nooit van invloed op de evaluatie van mijn werken. De instructeurs zijn erg behulpzaam en bouwen speciale relaties met leerlingen en naar mijn mening, dat is heel belangrijk, vooral onder internationale studenten. Ik hou van Hongarije, zoals de douane en de manier van leven is heel anders dan mijn eigen cultuur. "Zhu Di student van onze Graphic Design BA Program van China" Levendigheid, veelzijdigheid, en het evenwicht tussen functioneel ontwerp en artistieke identiteit zijn de fundamenten van onze grafische ontwerp-programma. "Gyula Július DLA Associate Professor, Professional Executive, Munkácsy Award-winnende beeldend kunstenaar

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Hongaars
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
3,000 EUR
Information
Deadline
Vraag informatie aan
for Non-EU students; 01.08.2017 for EU students
Locations
Hongarije - Boedapest
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for Non-EU students; 01.08.2017 for EU students
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Hongarije - Boedapest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for Non-EU students; 01.08.2017 for EU students
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per semester, voor niet-EU-studenten