Bachelor in de grafische vormgeving

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in Graphic Design

Bachelor in Graphic Design bij LIU omvat volgende cursussen:

Samenstelling en onderzoeksvaardigheden

Deze cursus richt zich op de ontwikkeling van schrijfvaardigheid die passen bij specifieke academische en professionele doeleinden; de analyse en de praktijk van de verschillende methoden van organisatie en retorische patronen gebruikt in formele verklarende en overtuigend schrijven; de verfijning van kritisch lezen strategieën en bibliotheek onderzoekstechnieken; en de voltooiing van een academisch aanvaardbaar bibliotheek onderzoek papier. Vereisten: ENGL150, ENGL151.

Illustratie I - Graphic Design Studio I

Deze cursus wordt geïntroduceerd op de traditionele manier. Het introduceert de visuele elementen, principes en probleemoplossende methodiek, evenals technieken van de illustratie door te leren en het ontwikkelen van vaardigheden en technieken van verschillende illustratie stijlen voor reclame en producten in verschillende media voor grafische vormgeving. De studenten passen een breed scala aan technieken, waaronder kleurgebruik, typografie, compositie en lay-out van een logo met een of meerdere pagina's ontwerp in twee-dimensionale vorm. Deze cursus zal ook de invoering van de geschiedenis van het Graphic Design van typografie aan de lay-out en drukwerk. Het heeft betrekking op de identificatie, begrip en inzet van visuele fenomeen als controleerbaar commmunication gereedschappen. Studenten en maakt kennis met methodologische en onderzoekspraktijk bont ontwerpers. Voorwaarde: ARTS 205

Visual Perception

In dit natuurlijk een uitgebreid onderzoek van de ontwikkeling van visuele taal in relatie tot de menselijke visuele perceptie. Het omvat ook het onderzoek van de symbolische representatie van abstracte werkelijkheid. Het omvat ook de ontwikkeling van realistische denken en visualisatie naar de verschillende constructieonderdelen. Voorwaarde: Odes 410.

Laatst bijgewerkt op nov 2014

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally.

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally. Lees Minder