Bachelor In De Grafische Vormgeving

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Grafische Vormgeving

Oral Roberts University

Het grafisch ontwerp programma duurt een traditionele Bauhaus benadering van onderwerp. Studenten beginnen met de basisbeginselen en historische overzichten van beeldende kunst en vormgeving. Als studenten vooruitgang, verdere specialisatie in design onderwerpen bezetten bovenste divisie cursussen. Leerstof omvat typografie, gedrukte publicaties, branding, logo ontwerp, digitale fotografie, webdesign, motion design, animatie en interactieve / mobiele toepassingen. Studenten vullen hun opleiding met client-based projecten voor te bereiden op de toekomstige werkgelegenheid en een moderne studio-omgeving simuleren. Een stage eis blootstelt studenten de professionele werkplek.

De filosofie van het ontwerp-programma is om leiders in het ontwerp gemeenschap die kan ontstaan, ontwikkelen en produceren een breed scala van berichten in alle media te creëren. Het programma streeft ernaar om functioneel, bruikbaar en esthetisch passende oplossingen voor de steeds complexere ontwerpen problemen in de samenleving te creëren. Terwijl de productie vaardigheden zijn essentieel, vooral voor entry-level designers, het vermogen te beheren en voortdurend te verbeteren vaardigheden, ongeacht de technologische toekomst zullen individuen toestaan ​​dat de beste kans voor vooruitgang in het beroep.

Uitkomsten

Met een graad in kunst sommige loopbaantrajecten en velden onder andere: - Grafisch ontwerper - Web Designer - Motion Designer - Illustrator - Fotograaf - Marketing - Mass Media Communications

Wat heb je te uit te kijken?

Afgestudeerden streven naar de technische en intellectuele vaardigheden geleerd op ORU om deel te nemen in de professionele werkplek te gebruiken. Studenten worden voorbereid om zichzelf te motiveren en zelf op te voeden als nodig aan te passen aan de onbekende toekomstige technologie of de samenleving kunnen brengen.

Succesverhalen

De hoogste compliment een professor en een kunst-afdeling kan ontvangen is een succesvolle student, en onze studenten succesvol zijn! - Jason Rodriquez: Addy Award ontvanger als Junior Graphic Design Video Major - Shannon Garvin Moore: Graphic Design Print Major, ontvanger van vier Addy en vier Graphex Awards - Brian Pohl: Graphic Design Video Major, animator voor Industrial Light and Magic - Matt Steele: Graphic Design Video Major, animator voor Dreamworks - Darold Oniwa en Edward Buntario: Video Graphics op Channel 8 in Tulsa, Oklahoma

Daarnaast heeft de afdeling Kunst beschikt over twee dozijn ontwerpers werken in Tulsa alleen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan