Bachelor In De Handel En Marketing

Budapest Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Handel En Marketing

Budapest Metropolitan University

Marketing is essentieel in elk aspect van het leven - we worden omringd door merken die onze beslissingen te beïnvloeden, en in bepaalde situaties kunnen we alleen slagen als we leren hoe we onze persoonlijke merk te verkopen.

Commerce en Marketing biedt fundamentele zakelijke en economische kennis die een ongeëvenaarde scala van mogelijke richtingen van carrière en bijscholing biedt. Studenten kunnen hun vaardigheden te ontwikkelen tijdens stages in groepen onder begeleiding van erkende experts uit de industrie door middel van de taken die door toonaangevende bedrijven. Het gebied van marketing, PR, reclame en communicatie zijn allemaal open snelwegen voor onze afgestudeerden.

Het programma is ontworpen voor personen die:

... Hebben een sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, die zijn waakzaam oplettend en up-to-date over wat er gebeurt in de wereld van het bedrijfsleven, en die geïnteresseerd zijn in het concept en de werking van commercie en marketing zijn.

Kernvakken:

Reclame en Media Planning; Marktonderzoek; Psychologie van de Reclame; Evenementen Organisatie; Creatief Denken in Marketing; Economie van Koophandel; Basis van Marketing; Media Economics; Theorie en praktijk van PR; Digital Marketing; Marketing voor kleine en middelgrote ondernemingen

specialisaties:

  • Europese marketing
  • Global commercieel beheer
  • Specialisaties worden gelanceerd alleen als het minimum van 15 studenten willen de specialisatie aan te sluiten.

Bent u geïnteresseerd in het krijgen van 2 graden? In slechts 3,5 jaar kunt u een Commerce en Marketing BA graad van Metropolitan evenals een International Business BA diploma van Coventry University te krijgen.

Loopbaanperspectieven:

  • expert werken voor de handel en marketing afdelingen van multinationale en nationale bedrijven
  • expert werken voor reclame- en PR-bureaus
  • manager van de start-up bedrijven
  • leidinggevenden of marketing professional van kleine en middelgrote ondernemingen
  • expert in de non-profit sector

Kwalificatie zoals vermeld in het diploma:

Economist in Commerce en Marketing

Hoofd van het programma:

Árpád Papp-variëren, PhD, habil, vice-rector, decaan van de Heller Farkas Faculteit van Toerisme en Economie, hoofd van het Instituut voor Marketing, hoofd van de Handel en Marketing Programma, Associate Professor, vice-president van de Hongaarse Marketing Association "Werkgevers verwachten van ons dat afgestudeerden die in staat zijn om zeer snel aan te passen en die beschikken over de juiste vaardigheden en kennis om de uitdagingen van hun respectieve banen te voldoen trainen. Recruiters ook high-licht het belang van vloeiend tweede taal competenties en effectieve communicatie vaardigheden voor diegenen die een carrière. Zo blijven we een sterke focus op zowel vaardigheden op ons programma het bevorderen van handel en media studenten een deel van hun professionele lessen te studeren in een vreemde taal. Bovendien kunnen ze ook hun kennis op een groot aantal buitenlandse universiteiten te verbeteren als gevolg van het uitgebreide netwerk van partnerinstellingen van Metropolitan. Tijdens mijn studie had ik ook mijn deel van de blootstelling aan internationale leerervaringen bij buitenlandse instellingen voor hoger onderwijs en ik geloof dat Metropolitan heeft alles wat individuele leerlingen nodig hebben om uitgebreide zakelijke kennis en vaardigheden te verwerven naast gaan uitmaken van een werkelijk fantastische gemeenschap. "Gábor Rekettye, Senior docent "Als uw belangen niet beperkt blijven tot het strikte wereld van getallen of economie zelf, maar ook de noodzaak om te kijken achter de façade om dieper onderliggende processen te identificeren en te begrijpen voel, kan ik van harte aanbevelen het Commerce en Marketing programma. Naast het beheersen van de kneepjes van marketing planning, het Metropolitan vindt u ook leren hoe te presenteren en communiceren in de meest effectieve manier. "Árpád Papp-variëren, PhD, habil, vice-rector, decaan van de Heller Farkas Faculteit van Toerisme en Economie

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
2,200 EUR
Information
Deadline
Vraag informatie aan
for Non-EU students; 01.08.2017 for EU students
Locations
Hongarije - Boedapest
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for Non-EU students; 01.08.2017 for EU students
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Hongarije - Boedapest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for Non-EU students; 01.08.2017 for EU students
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per semester, voor niet-EU-studenten