Bachelor in de horeca Management (cum laude)

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de horeca Management (cum laude)

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)

Bachelor of Arts in Horeca Management (Honours)

GMIT Galway Campus

U krijgt een kans om een ​​opleiding te combineren positie in de horeca & toerisme-industrie met een hbo-opleiding en concentreer je vroege studies over voedselproductie en restaurant service. Deze praktische gebieden zullen vervolgens worden gecombineerd met business gerelateerde onderwerpen die u het beste van beide werelden.

Dit zal uiteindelijk leiden tot een goed niveau 7 bedrijf graad en een uitstekende praktische competenties.

programma Modules


Een aantal modules komen aan bod in dit programma, waaronder voedsel Studies, praktische en theoretische, Hospitality Studies (Front Office Systems, Food and Beverage Systems); Hospitality Management; Financieel management; Wet; Management Studies (Management, Marketing); Personeelszaken; Management Science (Statistiek, informatietechnologie); Environmental Studies (Economie, Toerisme) en een keuzevak keuze van het toerisme of International taal uit het Frans, Duits en Spaans.

Als gevolg van het hoge niveau van de stage in de industrie in de loop, afgestudeerden nemen vaak leidinggevende functies in toonaangevende hospitality en toerisme organisatie, zowel in Nederland als in het buitenland.

Toepassing


Een apart aanvraagformulier is vereist voor dit programma en is op verzoek verkrijgbaar bij het Admissions Office. De aanvragen worden geaccepteerd tot 30 april en de aanvragers zullen worden uitgenodigd voor een gesprek in mei. Alle aanvragers zullen een minimum van zes maanden relevante ervaring in de industrie op elk niveau en te werken in een horeca of toerisme eigendom. Aanvragers niet werken in de industrie, maar hebben bewezen ervaring kan toepassen en zal worden overwogen.

Stages / Programma Duur


Het programma begint in september en is verdeeld in vier blokken van de universiteit onderzoek en industriële plaatsing gespreid over drie jaar.

Het College gebaseerde blokken zijn:

Blok 1: september-december in een bepaald jaar, gevolgd door dertig weken stage in een Iers hotel.

Blok 2: september-december in het tweede jaar, gevolgd door een dertig week stage in een internationale omgeving. Europese studenten zal deze plaatsing volgen in een internationale woning buiten hun eigen land. Niet-EU-studenten zal deze periode van training in een Ierse eigendom te voltooien.

Blok 3: september-december, gevolgd door Blok 4 januari tot mei.

Plaatsing in blok 1 moet worden met de eigendom van de student is aangesloten bij, als de student heeft geen dergelijke eigenschap ze kunnen werken met de LINKS bureau voor advies, begeleiding en ondersteuning te helpen veilig te stellen dit werk maar de student is zelf verantwoordelijk voor het bereiken van dit doel . De tweede stage vindt plaats in een internationale omgeving en zal in combinatie met de LINKS kantoor worden georganiseerd. Studenten zullen proactief werken om een ​​geschikte locatie die het beste aansluit bij hun academische en leerbehoeften te vinden. Elke plaatsing is een erkend onderdeel van het programma, als het niet is voltooid student zal niet in staat om de vooruitgang naar het volgende niveau van de studie.

International Links


De school heeft uitgebreide internationale contacten met hotels, toeristische organisaties en educatieve organisaties. Naast de school is een actief lid van diverse hotelschool verenigingen, waaronder de Association of European Hotel & Tourism scholen (AEHT) en de Raad voor Hotel, Restaurant en Institutional Education (CHRIE).

Erkenning door de beroepsorganisaties


Afgestudeerden zijn toegelaten als volwaardige leden van de Ierse Hospitality Institute en volledige vrijstelling ontvangen van de exameneisen van het Hotel, Catering en Institutional Management Association (UK), wordt toegelaten tot de graad van Licentiate lid. Progressie naar volledig lidmaatschap is mogelijk na afloop van een bepaalde periode te werken in de industrie.

Extra Toelatingseisen

  • Een minimum van één jaar full-time ervaring, post Leaving Certificate, in het hotel en toerisme-industrie.

  • Waar relevant een schriftelijke bevestiging van een gerenommeerde hospitality en toerisme etablissement dat de student een management trainee positie voor het eerste blok van de stage zal worden gegeven. Deze brief moet een serieuze verbintenis vormen van de bedrijven om de kandidaat als stagiair accepteren. Kandidaten worden geadviseerd om geen brieven die zijn verkregen alleen om deze toelatingseis voldoen presenteren, als de voortgang van het programma kan worden voorkomen door het ontbreken van een echte stageplaats.

Follow-on Studies


Studenten die deze prijs in ontvangst te kunnen worden toegelaten tot het laatste jaar van de BA (Honours) in Horeca Management in dit instituut.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Ierland - Galway, County Galway
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Ierland - Westport, County Mayo
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates