Bachelor in de horeca, toerisme en experience management

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de horeca, toerisme en experience management

Haaga-Helia University of Applied Sciences

De opleiding in Hospitality, Toerisme en Experience Management biedt studenten competenties voor een van de meest dynamische en toonaangevende sociaal-economische sectoren van de wereld. Er zijn drie velden expertisecentrum voor een groep van 20 studenten per aangeboden:

  • Accommodatie Beheer,
  • Food and Beverage management
  • Toerisme Experience Management met twee sub specialisaties voor 10 studenten per:
    • Concurrerende toeristische bestemmingen
    • Het ontwikkelen van Transport, Travel Agency en Event Management Zakelijk

Het programma biedt studenten met tal van leermogelijkheden die hen helpen voor te bereiden op het beheer van een loopbaan in Finland en in het buitenland.

Het programma duurt een unieke benadering en biedt een modulair curriculum met kennis, vaardigheden en attitudes van cruciaal belang voor een steeds concurrerende omgeving.

"Mijn beslissing van studeren aan Haaga Campus is waarschijnlijk een van de beste die ik in mijn leven heb gemaakt. Als buitenlandse student in Finland, de leeromgeving en het internationalisme in de studie omvang waren iets wat ik bijzonder gekoesterd. De opleiding excelleerde me in de presentatie, project management en teamwerk vaardigheden. Als ondernemer, besefte ik dat het onderwijs en de steun die ik ontving gaf me een stabiele basis om mijn carrière te beginnen. Ik zou het zonder aarzeling aan iedereen aanraden om deze opleiding voort te zetten en ontvang een bachelor's degree in Hospitality Management. "

Evon Söderlund

"Ik heb een hechte relatie met Haaga-Helia, zelfs na het afstuderen gehandhaafd. Ik kreeg ook de eerste kennismaking met mijn huidige werkgever via Haaga, terwijl nog gewerkt in Finland.

Mijn aanbeveling voor de studenten streven naar een internationale carrière is om elke kans om het buitenland te gaan tijdens de studies te nemen: stages, uitwisselingsprogramma, wedstrijden allemaal helpen bij de opbouw van het netwerk, die zal helpen bij het vinden en het land een positie in het buitenland. Hospitality groeit op een wereldwijde schaal en blijft mogelijkheden om verschillende culturen en bestemmingen te ervaren, terwijl veel andere industrieën lijden en moeten drastische veranderingen ondergaan.

Ik heb nog nooit mijn keuze spijt om te werken in dit gebied en Haaga-Helia biedt de best mogelijke onderwijs in Finland! "

Jaakko Eskola

De opleiding in Hospitality, Toerisme en Experience Management biedt studenten competentie op het gebied van toerisme, horeca en huishoudelijke diensten. Horeca, toerisme en ervaring (elämys in het Fins, upplevelse in het Zweeds) zijn enkele van de sociaal-economische sectoren van de 's werelds meest dynamische en toonaangevende. Voorbeelden van ervaringen zijn culturele evenementen, muziekfestivals, sportactiviteiten, art performances, en sociale evenementen. De algemene doelstelling van het programma is om gastvrijheid, toerisme en ervaring mind-set voor studenten het kunnen ontwikkelen, maken en ontwerpen ervaringen, terwijl ze te verbinden met zakelijke kansen.

Het programma is echt internationaal in zijn curriculum, leraar profielen en het bedrijfsleven netwerken en ook een divers studenten uit meer dan vijftig landen. Het programma biedt studenten met tal van leermogelijkheden die hen te helpen voor te bereiden op het beheer van een loopbaan in Finland en in het buitenland. Het programma duurt een studentgerichte competentiegerichte benadering van het leren met modulaire curriculum dat de ontwikkeling van de kennis vergemakkelijkt, vaardigheden en attitudes van cruciaal belang om te slagen in een steeds toenemende concurrentie. Het stelt studenten om theorie en praktijk te overbruggen door hen te voorzien van een sterke balans van de conceptuele en ervaringsgerichte leermogelijkheden: lokale en internationale stages, projecten en andere activiteiten die real-life uitdagingen aan te pakken. Studenten kunnen bekwamen in vier gebieden: Experience Management, Hotel Management, Restaurant Management en Tourism Management.

In elk van de selecteerbare specialisatie gebieden, zullen de studenten leren om ideeën te verwerken en kennis toe te passen in een werkomgeving met behoud van verantwoord ondernemen bewustzijn. Ze zijn in staat om het opzetten van business strategieën en design innovatieve horeca, toerisme en ervaring concepten binnen de snel veranderende internationale netwerkomgeving. De student zal de bekwaamheid om verschillende taken in de toezicht-, leidinggevende, consulting, planning en ontwikkeling posities af te handelen.

Key leerresultaten van de Degree-programma

De student heeft een goed begrip van klantgerichte en rendabele exploitatie te ontwikkelen binnen de verschillende sectoren van de horeca, toerisme en experience management. De student leert vaardigheden in praktische gebruik te maken aan het bedrijfsleven te stimuleren in het hotel, restaurant, toerisme en ervaring industrie en andere gebieden. De studie zal de student met een uitgebreid professioneel vooruitzichten en logische vaardigheden.

Het programma biedt studenten met een grond voor de toezichthoudende en bestuurlijke verantwoordelijkheden. Horeca, Toerisme en ervaring zijn buurten, en zijn geïdentificeerd als de economieën van de toekomst. Het dynamische karakter van deze sectoren en hun dagelijkse evolutie, bijdragen voor bestaande en nieuwe bedrijven om de werkgelegenheid en carrièremogelijkheden presenteren voor gekwalificeerde afgestudeerden.

Afgestudeerden wordt verwacht dat zij change-makers (aka 'kampioen' van verandering), en ofwel werken voor particuliere of publieke creatieve organisaties in junior en middle management posities zijn, of beginnen een eigen bedrijf. Elke dag honderden bedrijven gaan op zoek naar een 'kampioen' - iemand die beschikt over de competenties en het vertrouwen om dingen te laten gebeuren. Wanneer u overstapt, bent u verwacht dat u een van deze kampioenen zijn.

Afgestudeerden van dit programma wordt verwacht om werk te vinden en een carrière in het management posities te ontwikkelen, als ondernemers, specialisten, of in de verkoop of Research & Development in de volgende job markten: een hotel, restaurants, bestemmingen, resorts, attracties, evenementen, festivals, sport , entertainment, media, cruisemaatschappijen, casino's, luchthavens, spa's, wellness, goede doelen, retail, en dergelijke.

Professionele groei

professionele groei van de student is het proces naar de ontwikkeling van deskundigheid door de studie modules. Elk studiejaar heeft prioriteiten die professionele groei van de student te ondersteunen en studenten worden aangemoedigd om te reflecteren op hun eigen professionele oriëntatie.

Afhankelijk van de gekozen (Hotel Management, Restaurant Management Tourism Management of Experience Management) pad student professioneel groeien in individuele subject modules en een expertise op het gebied te ontwikkelen. Accent wordt ook gegeven aan de persoonlijke ontwikkeling, waarvan de pilaren staan ​​op de planning, aspiratie en carrière delen, gelijkmatig verspreid over drie academiejaren.

Zakelijke modules zal zich concentreren op het ontwikkelen van volgende gebieden: leiderschap en management; marketing, dienstverlening en verkoop; management accounting; ondernemerschap en innovatie. In aanvulling op deze, persoonlijke zakelijke communicatie, talen en ondersteunende modules (zoals de basisprincipes van de wiskunde, arbeidsrecht, horeca certificaten etc.) zal worden aangepast aan elke student afhankelijk van hun achtergrond, ambities en de wil om te groeien.

Programma zal ook bestaan ​​uit het echte leven projecten, ontwikkeld in samenwerking met bedrijven en gespreid over drie jaar: 1 jaar - operationeel project; 2 jaar - toezichthoudende project en 3 jaar - leidinggevende project. Dit zal ervoor zorgen dat de studenten in staat om de expertise te ontwikkelen, niet alleen door middel van hun stage, maar ook door de studie modules met de hulp van professionals uit de industrie en de leraren zullen zijn.

jaarlijkse Themes

Aan het begin van de studies ligt de nadruk op de ontwikkeling van de basis professionele vaardigheden en inzicht in de levendige zakelijke omgeving. Tijdens het eerste studiejaar studenten krijgen de fundamentele operationele vaardigheden en expertise die nodig is door het hotel, restaurant, toerisme en ervaring industrie, afhankelijk van welk pad ze besluiten te nemen te leren. De theorie basis wordt ondersteund door professionele stage in het vakgebied. Het thema van het eerste jaar is operaties en zakelijke omgeving.

In het tweede jaar ligt de nadruk op het begrijpen van de bedrijfsprocessen en innovaties. De student zal praktische management vaardigheden te leren in dienst interacties en in staat zijn om professioneel te ontwikkelen op de ingeslagen weg. Het thema van het tweede jaar is de bedrijfsprocessen en innovaties. De student zal combineren en implementeren van de bestudeerde theorie basis in de geavanceerde stage.

In het derde jaar studies zijn gericht op leiderschap en organisatorische strategisch management. Studenten zullen de industrie-gerelateerde speciale vaardigheden te verwerven via optionele gevorderd niveau studies waar deze door het management project zou worden aangemoedigd om te innoveren en ontwikkelen van bedrijven. In de bachelor thesis laat de student zijn / haar geschiktheid voor conceptueel leren en begrip gecompliceerde verschijnselen op een manier die gunstig zijn voor een bedrijf of een organisatie binnen de industrie zal zijn. Het derde jaar studie thema management.

Onderwijs 9500 E
Studentenhuisvesting (incl. Water en elektriciteit) 300 E / maand
Eten 150-250 E / maand
Vervoer 50 E / maand
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
9,500 EUR
per jaar.
Locations
Finland - Helsinki
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Finland - Helsinki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan