Bachelor in de hospitality management in toerisme

Lapland University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de hospitality management in toerisme

Lapland University of Applied Sciences

Bachelor Hospitality Management in toerisme

De Degree-programma in toerisme richt zich op het geven van de studenten de vaardigheden en kennis die in de internationale toerisme-industrie. Het zwaartepunt en specialisatie gebied in het programma is Tourism Management en Experience Design.

Wij werken in nauwe samenhang met de lokale toeristische sector, maar geven u een optie om je stage hebt of studie-uitwisseling in het buitenland, ook. Multiculturele vraagstukken, talen en vakgerichte kerngebieden zoals service design en andere business-gerelateerde onderwerpen worden benadrukt in dit internationale programma.

Communicatieve vaardigheden en duurzaamheid, ondernemerschap, vooruitziendheid en veiligheid hebben ook een belangrijke rol, omdat ze zijn vastgelegd in de strategie van MTI (Multidimensional Instituut voor Toerisme).

De hedendaagse marketing, met inbegrip van e-commerce en product ontwikkeling, en verschillende taal-en culturele studies hebben ook een belangrijke rol in de opleiding. Tijdens de internationale studie-uitwisseling, kunnen de studenten hun specialisatie gebieden te verbreden door middel van de verschillende programma's van onze vele buitenlandse partnerinstellingen. Dit betekent specialisatie, bijvoorbeeld in een aantal specifieke toerisme gerelateerde gebieden zoals Event Management. Studenten worden ook aangemoedigd om hun praktische opleiding in het buitenland te voltooien, omdat het meer perspectief zal geven aan hun eigen expertise en biedt een alternatieve manier om meer kennis op te doen op het gebied van toerisme.

Wij sturen je een uitstekende carrière-optie en de juiste toetsen om uw toekomst te geven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
42 maanden
Voltijd
Price
Prijs
Gratis
Locations
Finland - Rovaniemi
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Finland - Rovaniemi
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan