Bachelor in de Hospitality Management

Zuyd Hogeschool

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de Hospitality Management

Zuyd Hogeschool

Studie Hotel Management in Maastricht

Wilt u hotel management studeren in een inspirerende, internationale omgeving waar innovatie voorop staat? U kunt bij Hotel Management School Maastricht. Hier leert u van professionals, wonen op een student campus en je vaardigheden in een echt hotel.

een

gevarieerd modules

Bij Hotel Management School Maastricht, word je opgeleid tot een creatieve, innovatieve all-round hotel en horeca manager en / of ondernemer die een hands-on mentaliteit en een mondiale mentaliteit is geworden. Onze studenten afstuderen met een Bachelor of Business Administration en dus ook ons ​​programma bestaat uit cursussen in de economie, financiën, boekhouding, business recht en ethiek, management, marketing, onderzoek en talen. De vierjarige bacheloropleiding bestaat uit gevarieerde theorie en praktische modules en twee stages. Daarnaast zult u ervoor kiezen om in te schrijven op twee minderjarigen (binnen of buiten de faculteit), een pre-master of een internationaal uitwisselingsprogramma.

In de buurt van het beroep

Je zal zeker niet al je tijd volgen van colleges. Naast lezingen van docenten en deskundigen in het veld, zul je ook het bijwonen van vaardigheidstrainingen, workshops en deelnemen aan excursies naar de industrie te zien in de praktijk. Teamwork speelt een belangrijke rol. In de workshops, zult u werken in een groep studenten op praktische problemen of projecten. Bovendien heeft Hotel Management School Maastricht een speciale accreditatie in kleine en intensief onderwijs ontvangen, zodat studenten de beste en meest persoonlijke onderwijs in hospitality management ontvangen.

Teaching Hotel in een kasteel

En wat meer is, zult u worden blootgesteld aan de real-life omgeving van Teaching Hotel Château Bethlehem. Dit is een training omgeving uniek in Nederland, waaronder zesentwintig kamers, een restaurant, een bar en diverse vergaderzalen. Het hotel heeft veel aandacht gekregen in de internationale media, niet in het minst voor zijn onconventionele kamer ontwerpen van Nederlandse ontwerpers.

Campus

Eerstejaars studenten genieten van een kamer in een van onze slaapzalen op de campus. De campus is gelegen in een parkachtige omgeving en herbergt een hechte gemeenschap waarin studenten vrienden zal maken voor het leven. Verder hebben we gastvrijheid assistenten 24/7 beschikbaar om studenten te helpen waar mogelijk. De campus ligt op slechts 10 minuten fietsen van het bruisende centrum van Maastricht. Maastricht wordt beschouwd als het hart van de gastvrijheid in Nederland en heeft een zeer internationaal (student) gemeenschap.

Toelatingseisen:

Om te kwalificeren voor het hotel management programma, moet de student voldoen aan de volgende eisen: • Geldig kwalificaties voor het programma zijn International Baccalaureate (IB), Europees Baccalaureaat (EB), High School (GPA gemiddeld ten minste 3,0), twee A-levels (rangen doen er niet toe), Fach-Abitur (Duitsland), diploma secundair onderwijs (België), en de Baccalauréat (Frankrijk).

• Kandidaten moeten voldoende vaardigheid in het Engels aan te tonen. De aanvragers zijn verplicht om een ​​IELTS of TOEFL-test (niet ouder dan twee jaar) te verstrekken. IELTS score moet minstens 6, zijn TOEFL score: computer-based ten minste 213, internet-gebaseerd op ten minste 80, op papier gebaseerde ten minste 550. Let op de volgende kandidaten zijn vrijgesteld van deze eis: - Kandidaten van wie de moedertaal Engels - Kandidaten die middelbare school in de EU met Engels hebben voltooid als een van hun examen cursussen - Kandidaten die ten minste twee jaar voltijds onderwijs hebben afgerond in de voorgaande drie kalenderjaren met Engels als voertaal.

• Bewijs van geavanceerde kennis van een tweede moderne taal (dwz moedertaal, examen cursus of officieel certificaat). Als een kandidaat zou willen Frans, Duits of Spaans te leren, zal u gevraagd worden A2-niveau te hebben verkregen. Duitse taalcursussen zijn gecertificeerd door het Goethe Institut, cursussen Frans van DELF / DALF en Spaanse cursussen door het Instituto Cervantes. Als kandidaten A2-niveau in een van deze drie specifieke talen die niet hebben gekregen, zullen ze in staat zijn om Nederlands te studeren op beginnersniveau.

Na het afstuderen zullen de studenten een Bachelor of Business Administration aan Zuyd Hogeschool ontvangen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
3,250 EUR
per jaar (EER) / 8250 (niet-EER)
Locations
Nederlanden - Maastricht, Limburg
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Nov. 30, 2021
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 30, 2021
Dates
Feb. 2019
Nederlanden - Maastricht, Limburg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Nov. 30, 2021
Sept. 2019
Nederlanden - Maastricht, Limburg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 30, 2021
Videos

Study at Hotel Management School Maastricht – Hotelschool Maastricht – Hogere Hotelschool Maastricht

Virtual Open Day Hotel Management School Maastricht

A day of a first-year student at Hotel Management School Maastricht

Hear first hand how our alumni have experienced the Bachelor of Hospitality Management

Get a short impression of study & life at HMSM