Bachelor in de humanistische studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

geesteswetenschappen

De geesteswetenschappen bestaan ​​die gebieden die de menselijke scheppingen van allerlei bestuderen. De geesteswetenschappen omvatten aldus de literatuurwetenschap, filosofie, geschiedenis, (met inbegrip van de kunstgeschiedenis en de geschiedenis van de wetenschap), vreemde talen, culturele studies (waaronder First Nations Studies), musicologie, interdisciplinaire studies, en delen van gebieden zoals psychologie, antropologie en sociologie .

Er zijn twee soorten van bachelor-niveau graden: a) die je traint voor een bepaalde carrière, en b) degenen die onderwijzen u in staat om te worden opgeleid voor een breed scala van loopbanen.

Voorbeelden van diploma's die je traint voor een bepaalde carrière verpleging, boekhouding, en maatschappelijk werk. Deze graden train je goed naar een specifiek beroep uit te oefenen, maar ze je niet goed voor te bereiden om te worden opgeleid voor vele andere beroepen.

Graden die u te onderwijzen, waardoor je getraind worden in een breed scala van gebieden, zijn te vinden in de geesteswetenschappen en andere Liberal Arts. Deze graden benadrukken vaardigheden zoals: - het lezen van effectief - goed communiceren in woord en geschrift - kritisch nadenken - het ontwikkelen van onderzoeksvaardigheden - leren leren

Zij benadrukken ook perspectieven als a) het begrijpen en waarderen van andere culturen, en b) de waardering van rationeel denken en effectieve analyse.

Werkgevers hebben ontdekt dat mensen met een diploma in de geesteswetenschappen behoren tot de meest flexibele en best in staat om te leren hoe je een baan te doen. Mensen met een diploma in de Geesteswetenschappen hebben de neiging om hoger en sneller in welke loopbaantraject ze kiezen dan mensen opgeleid in bepaalde gebieden beklimmen.

De Humanistiek stageprogramma zal u in een goede leersituatie een lokaal bedrijf of instelling zodat u uw CV te bouwen, terwijl het krijgen van kredieten.

Met een Humanistiek belangrijke of kleine u leren begrijpen en waarderen de grootste werken die mensen hebben geproduceerd en stel jezelf op een weg naar een vervullend en bevredigend leven.

Wie moet een Humanistiek belangrijk?

Studenten die geïnteresseerd zijn in het onderzoeken van menselijke waarden door het bestuderen en bespreken van hun uitdrukkingen in de geschiedenis, literatuur, kunst en filosofie moeten overwegen Humanistiek. Ook degenen die een passie voor ideeën en cultuur, en die genieten van het lezen zou ideaal zijn voor dit programma. Als u op zoek bent naar een goed afgeronde opleiding die je voorbereiden op een verscheidenheid van loopbanen, dan is dit programma geschikt is voor u!

Humanistiek is een natuurlijke aanvulling op majors of minderjarigen in First Nations Studies, Geschiedenis, Filosofie, Engels, Frans, Duits of Spaans, alsmede aan minderjarigen in Global Studies en Vrouwenstudies. Humanistiek ook een aanvulling op dergelijke gebieden van de studie als Business, Psychologie, Sociologie, Politicologie, en de natuurwetenschappen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Wisconsin-Green Bay takes a big-picture approach to education, accounting for your unique way of learning, your passion, and your perspective. Become enriched through impressive int ... Lees meer

The University of Wisconsin-Green Bay takes a big-picture approach to education, accounting for your unique way of learning, your passion, and your perspective. Become enriched through impressive internship opportunities; get a job that pays in multiple ways as a student employee on campus; have fun with like-minded people by joining one of our 100+ clubs and organizations; make the most of your college years living on campus; become a leader through student government; better your world with community service; and see more of it via our many opportunities to study and travel around the globe. Lees Minder