Bachelor In De IT-technologie Ap

Copenhagen School of Design and Technology KEA

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De IT-technologie Ap

Copenhagen School of Design and Technology KEA

Bachelor in IT Technology AP

Het programma is verdeeld in een gezamenlijke deel en twee studie onderdelen: netwerken en elektronische technologie. Met behulp van innovatieve methoden die u leert te ontwerpen en opzetten van elektronische en technische communicatiesystemen. Daarnaast leert u hoe u het project, de kwaliteit en resource management te beheren in verband met de ontwikkeling van ant projectplanning taken.

U krijgt elementaire inzicht in de laatste computer en elektronische technologie en hoe te ontwikkelen en te gebruiken in de praktijk. Tegelijkertijd, zult u instructie krijgen in het analyseren en het transformeren van de eisen van een bedrijf op het gebied van netwerken en elektronica, en transformeren de eisen in technische oplossingen.

Instructie vindt plaats als een combinatie van team instructie, projectwerk - individueel en in groepen - op basis van cross-discipline problemen en altijd in een toepassingsgerichte manier.

In de loop van je studie zal in nauw contact met het bedrijfsleven en je zal, bijvoorbeeld, schrijven papers in samenwerking met zowel de publieke sector en de particuliere bedrijven. U vindt er ook een stagiair in een bedrijf waarin je kunt uitproberen je competenties in de praktijk.

Het programma is verdeeld in:

 • een gezamenlijke deel dat de verplichte onderwerpen omvat
 • twee opleidingen: het netwerk technologie en elektronische technologie, die elk onder de verplichte vakken. Elke cursus van de studie omvat keuzevakken, een stage en een eindexamen project.

Structuur van het programma

Joint deel


NETWERKEN EN BESTURINGSSYSTEEM

Je leert om gereedschap en apparatuur te gebruiken in verband met het ontwerpen en testen van hardware-oplossingen en het bouwen van een technische communicatie systeem.


TECHNOLOGIE

Je leert om gereedschap en apparatuur te gebruiken in verband met het ontwerpen en testen van hardware-oplossingen en het bouwen van elektronische systemen.

COMMUNICATIE

Instructie zal worden gegeven over het communiceren en documenteren met betrekking tot zowel interne als externe relaties met klanten, bijvoorbeeld, de presentatie van de projecten.

MANAGEMENT

Instructie wordt gegeven in innovatie, projectmanagement en zakelijke inzicht, en je krijgt inzicht in de vele aspecten van advisering en overleg.

Studierichting: netwerktechnologie


NETWERKEN

U zult instructie ontvangen over netwerkontwerp en leren om technische oplossingen netwerk met betrekking tot de behoeften van het bedrijf en van de klant evalueren.

Database en programmeertechnieken

U leert over het bouwen, testen en onderhouden van database-systemen.

Adviseren en CONSULTING FUNCTIES

U krijgt inzicht in hoe uw netwerk technologie kennis kan worden gebruikt in verband met advisering en consultancy taken, bijvoorbeeld met betrekking tot oplossingen technische netwerk.

VEILIGHEID

U leert over encryptie, certificaten, firewalls, toegangscontrole en server beveiliging, onder andere dingen. En je zult kennis over hoe om analyses, die eisen, oplossing voorstellen, en het ontwerp van beveiligingsoplossingen verwerken krijgen.

Studierichting: elektronische technologie

ELECTRONICS

Beginnend met elektronische en productietechnieken, leert u over het bouwen en gebruiken van testsystemen en het werken met de bouw en de documentatie van de elektronische systemen, bijvoorbeeld met behulp van relevante CAE en simulatie-instrumenten.


MICROPROCESSOR SYSTEMS

Je leert om simulatie-instrumenten te gebruiken en te bouwen testsystemen. Daarnaast zal u inzicht in de bouw, de product rijpen en microprocessor systemen te krijgen.


SOFTWARE ONTWIKKELING

Instructie in programmeertechnieken gebaseerd op het transformeren van een bepaalde taak een technisch bruikbare oplossing, gericht op het presenteren en documenteren van de taak zodat de technische oplossing kan worden uitgevoerd.


Keuzevak

Afhankelijk van welke studie u hebt gekozen, worden verschillende keuzevakken betrekking tot het.

STAGE

Een stage vindt plaats in een relevante business waarin je kunt uitproberen wat je hebt geleerd in de loop van de studie. De stage vindt plaats na de tweede semester en is in de loop van de studie die u hebt gekozen.

FINAL PROJECT

Het programma eindigt met een project waarin je specialiseren binnen een specifiek onderwerp.

Toelatingseisen


Een opleiding equavalent een Deense hoger secundair onderwijs of relevnt beroepsonderwijs (bijvoorbeeld als een electrican) is vereist (Engels en wiskunde moet worden opgenomen).

Taaleisen


Studenten uit Denemarken, moet de Scandinavische landen en EU / EER-landen Engels hebben doorgegeven op een niveau gelijk aan een Deense hoger secundair onderwijs B-niveau.

Of presenteren een erkende internationale Engels test met een resultaat gelijk aan of beter dan:

 • IELTS 6.0
 • TOEFL Paper 550
 • TOEFL Computer 213
 • TOEFL Internet-gebaseerde 79 (minimaal 19 in alle secties)


Studenten uit alle andere landen moeten een erkende internationale Engels test met een resultaat gelijk aan of beter dan te presenteren:

 • IELTS 6.0
 • TOEFL Paper 550
 • TOEFL Computer 213
 • TOEFL Internet-gebaseerde 79 (minimaal 19 in alle secties)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Jan. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
12,300 EUR
Information
Deadline
Vraag informatie aan
For all international students
Locations
Denemarken - Kopenhagen
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
For all international students
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for overseas students; 1 December - for all other students
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Denemarken - Kopenhagen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
For all international students
Einddatum Vraag informatie aan
Jan. 2019
Denemarken - Kopenhagen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for overseas students; 1 December - for all other students
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Prijs voor niet-Nordic / EU / EAA studenten