bachelor in de informatica (bits)

Carleton University, Faculty of Engineering and Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bachelor in de informatica (bits)

Carleton University, Faculty of Engineering and Design

De wereld van de informatietechnologie is altijd in ontwikkeling. Wat nu alledaags was ooit een doorbraak. Als student in een van de Bachelor of Information Technology programma's, vindt u de theoretische kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om de IT-vraagstukken van vandaag aanpakken en de mogelijkheden van morgen te verwerven.

De Bachelor of Information Technology (BIT), biedt drie verschillende programma's:

  • Interactieve Multimedia en Design (IMD),
  • Network Technology (NET) en Fotonica en
  • Laser Technology (PLT).

Deze programma's worden gezamenlijk door de School Carleton's van Informatie Technologie en scholen Algonquin College van Media en Design (voor IMD) en Advanced Technology (voor NET en PLT) aangeboden. Je zal afstuderen met een Bachelor of Information Technology diploma van Carleton University en ofwel een Advanced Diploma of Applied Arts (voor IMD studenten), een Advanced Diploma in Technology (voor NET studenten) of een Advanced Diploma in Photonics and Laser Technology (voor PLT studenten ) uit Algonquin College.

INTERACTIEVE MULTIMEDIA EN DESIGN (IMD)

De vierjarige IMD programma is gericht op studenten die zowel artistiek geneigd en technologisch bedreven en die geïnteresseerd zijn in alle aspecten van digitale media. U krijgt de tools die u nodig hebt om een ​​idee of een probleem te nemen en vooruit het door het hele proces van concept tot pre-productie, productie en post-productie te verwerven. Het programma biedt u een multidisciplinair onderwijs door middel van cursussen in computer-animatie, visuele effecten, game design en ontwikkeling, grafische vormgeving en mens-computer interactie. Het programma wordt dan verder uitgebreid met cursussen in de wetenschap, wiskunde, het bedrijfsleven en de sociale wetenschappen. Je zal afstuderen volledig uitgerust om in te werken en vorm van de digitale wereld van de toekomst.

Network Technology (NET)

De vierjarige NET programma richt zich op het ontwerp, het beheer, de werking en installatie van toekomstige complexe informatienetwerken zoals die welke deel uitmaken van het internet en mobiele telefoon netwerken. Het programma is multidisciplinair van aard, een combinatie van cursussen in computer en netwerk-technologie met cursussen in de natuurkunde, wiskunde, business, communicatie en kunst en sociale wetenschappen.

In dit programma, zult u niet alleen theorieën en concepten te ontdekken, maar ook leren over de praktische toepassing daarvan. Je leert om te ontwerpen, beheren, beveiligen, te bedienen, installeren en configureren van geavanceerde IT-netwerken. State-of-the-art netwerk labs bieden hands-on training met real-world-apparatuur. De NET-programma heeft een samenwerkingsverband met de Cisco Networking Academy programma, waarbij studenten worden opgeleid om met succes schrijf de Cisco Certified Network Associate (CCNA) en Professional (CCNP) certificatie-examens. Zal NET studenten in staat zijn om door de industrie erkende certificering, die is in de hoge vraag in de arbeidsmarkt verdienen.

PHOTONICS en lasertechnologie (PLT)

Onze innovatieve vierjarig PLT programma richt zich op een gebied van de technologie die gangbaar is geworden in bijna elk aspect van het 21e-eeuwse leven. Het programma is niet alleen ontworpen om de fundamenten van fotonica en lasertechnologie te leren maar ook om vooraf de kern technologieën te helpen binnen de industrie zelf. Studenten zullen profiteren van de programma's nauwe banden met de fotonica-industrie, door middel van co-op mogelijkheden en de integratie van de nieuwste innovaties in het curriculum.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Ottawa, Ontario
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Ottawa, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan