Bachelor in de informatica (interactieve media)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus Learning Outcomes

Het leerresultaat van dit programma is om goed geïnformeerde en bekwame afgestudeerden in de informatietechnologie produceren name op het gebied van multimedia. De eindtermen van de BITM programma zijn de studenten met de basiskennis uit te rusten in elk aspect van de informatie-technologie, aan de studenten met voldoende theoretische kennis en vaardigheden toe te passen de kennis geleerd door de geoefende concept, stellen de studenten in staat zijn om gelden de interactiviteit concept op het ontwerp en de ontwikkeling van multimedia gebaseerde applicatie, uit te rusten van de studenten met een diep begrip en hoge vaardigheden in de ontwikkeling en het beheer van websites, animatie, computer graphics, virtual reality en de ontwikkeling van computerspellen, produceren afgestudeerden die in staat om kwalitatief hoogwaardige interactieve media producten en multimedia-toepassingen die de industrie specificaties voldoen ontwikkelen.

Loopbaanperspectief

De Interactive Media afgestudeerden hebben de mogelijkheden om carrière zoals Web ontwerper of ontwikkelaar, computer games ontwerper, computer graphics designer, animator, digitale Audia video ingenieur, user interface designer, interactieve media applicatie ontwikkelaar en multimedia consultant beginnen. Aan de andere kant kan de afgestudeerden ook kiezen carrière op basis van hun basiskennis in Computer Science en ICT als programmeur en informatiesysteem voor de officier of systeem analist.

Leerresultaten

Het doel van FTMK met de Bachelor in de Informatica (Interactive Media) is om studenten te produceren met de volgende kwaliteiten: - In staat om te implementeren kennis geleerd in Computer Science and Information Technology.

  • In staat om te analyseren, ontwerpen en informatie- en communicatietechnologie (ICT) applicaties te ontwikkelen.
  • In staat om interactiviteit-concept toe te passen in het ontwerpen en ontwikkelen van multimediale toepassingen en producten.
  • In staat om eisen te analyseren, configureren, implementeren en onderhouden van digitale audio / video apparatuur.
  • In staat om multimedia-applicatie met de kwaliteit die industrie specificaties voldoet aan het ontwikkelen.
  • In staat om kritisch en creatief te denken bij het oplossen van problemen en kan effectief te communiceren om gegevens te leveren.
  • In staat om individueel of in groep vaardigheden bij te dragen in verschillende discipline en domein.
  • Beschikken over goede persoonlijkheid, een hoge moraal evenals leiderschap en ondernemerschap vaardigheden.
  • In staat om een ​​leven lang leren inspannen om kennis en vaardigheden te verwerven.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As a Focus University, UTeM boasts strengths in technical fields – namely Engineering, IT, and Management Technology. UTeM has cemented a reputation of being a source of high-quality engineering gradu ... Lees meer

As a Focus University, UTeM boasts strengths in technical fields – namely Engineering, IT, and Management Technology. UTeM has cemented a reputation of being a source of high-quality engineering graduates with the capability of meeting the requirements of high-tech industries. UTeM also has research competencies in areas that it has identified as being key to enhancing the University’s unique proposition and also contributes to the nation such as Green Technology, Systems Engineering, Human-Technology Interaction, and Emerging Technology. UTeM Engineering programs are also accredited by Washington Accord. In addition to the Bachelor programs, UTeM offers also Master, PhD and Engineering Doctorate Program. Lees Minder