Bachelor in de informatica (informatiesystemen) (Hons)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Information Technology (Information Systems) (Hons) is speciaal ontworpen om studenten met IS-specifieke kennis en vaardigheden in aanvulling op de algemene computing, evenals kernactiviteiten in verschillende economische sectoren uit te rusten.

Dit programma is voor studenten die willen ontwerpen en implementeren van effectieve business oplossingen voor de organisatie en het management behoefte aan informatie en beslissingsondersteunende systeem. Afgestudeerden van de Bachelor of Information Technology (Information Systems) (Hons) programma zijn ideaal gepositioneerd om een ​​leidende rol te spelen in het vormgeven van de informatie-gebaseerde toekomst. Studenten het invullen van het programma zal ook worden blootgesteld en geaard in de fundamenten van het informatiesysteem, organisatietheorie, strategische planning, project management, besluitvorming, teamwork en leiderschap, en het verrichten van onderzoek en de huidige en nieuwe informatiesystemen technologieën.

VISION

Naar een erkend en premier afdeling die excellent onderwijs, innovatief onderzoek, en de kwaliteit van consultancy in de informatie-systemen zijn.

MISSIE

De afdeling van de informatie-systeem met haar toegewijde team streeft: Om uitstekende undergraduate en postdoctoraal onderwijs en onderzoek van wereldklasse te leveren en de kwaliteit van informatiesystemen adviesdiensten voor relevante industrieën

Carrière Prospect

Dit programma bereidt afgestudeerden voor een loopbaan in de IT / IS, vooral in de applicatie-ontwikkeling, business process analyse van gegevens en informatie management en strategische IT / IS planning. Afgestudeerden kunnen verwachten om een ​​carrière op te bouwen, niet alleen in de software en IT consulting bedrijven, maar ook ter ondersteuning van de IT / IS behoeften van organisaties, zowel in de publieke, private of sociale sectoren, en in diverse sectoren, zoals het bankwezen, de consument producten, onderwijs, energie, gezondheidszorg, industrie, diensten en telecommunicatie, onder andere.

Voorbeelden van Careers: Application Developer, Business Analyst, Business Intelligence Consultant, Business Manager, Business Process Analyst, Computer and Information Research Wetenschappers, Computer en Informatiesystemen Managers, Computer Programmeurs, Database Administrator, Computer Support Specialisten, Computer Systems Analysts, Database Analyst, ERP specialist, informatie Auditing and Compliance Specialist, IT Architect, IT Auditor, IT Consultant, IT Operations Manager, Project Manager, software-ontwikkelaars, User Interface Designer, Web Content Manager, Web Developers.

Academische Adviseren

Bij binnenkomst in het programma, zullen studenten worden toegewezen aan een studieadviseur. De adviseur is verantwoordelijk voor het helpen van studenten doen het goed academisch en te slagen in het afstuderen. De adviseur kan helpen met veel dingen, zoals: het zijn zeker de cursus schema voor elke term is van toepassing; het krijgen van hulp voor eventuele bijzondere problemen van de student kan hebben; uitleggen academische procedures; en het helpen om het inzicht in de IT curriculum leerlingen te verhogen.

Laatst bijgewerkt op okt 2015

Over de school

?Universiti Tenaga Nasional (UNITEN) is a unique institution, providing both academic programmes within our two campuses, Putrajaya Campus and Muadzam Shah Campus??.? Our programmes are focused on Eng ... Lees meer

?Universiti Tenaga Nasional (UNITEN) is a unique institution, providing both academic programmes within our two campuses, Putrajaya Campus and Muadzam Shah Campus??.? Our programmes are focused on Engineering, Information Technology, Business Management and related areas. ??UNITEN not only prepare its graduates to become knowledgeable and competent p????rofessionals, but also t?o develop them as well-rounded individuals with broad intellectual outlook.? ?? Lees Minder
Shah Alam , George Town + 1 Meer Minder