Het dromen van de bouw van de volgende top-selling smartphone app of het ontwikkelen van een softwarepakket dat een verschil maken werkplekken of huishoudens zal maken? Computer Science aan de CSU is voor jou.

Beoordelingen in 2016 University rankings, werd CSU tweede in Australië voor de informatica beoordeeld - en met een uitstekende zaak. Wij leveren een mate die technisch meesterschap bevordert terwijl u uit te rusten met praktische vaardigheden en eigenschappen in oog elke werkgever te vangen.

Uit de fundamenten van Computer Science en programmering, zul je snel door thema's als gevolg van de meest up-to-date wereldwijde technologie in de richting van geavanceerde studies in de kwaliteit van de productie van software, besturingssystemen ontwerpen en kunstmatige intelligentie. U kunt dan genieten van uw passie met een Games Programming specialisatie, of kies up-to-the-minute Computer Science stroom onderwerpen als cloud computing en de ontwikkeling van de mobiele app.

Beter nog, is onze cursus ontwikkeld en geleverd met flexibiliteit in het achterhoofd. U kunt kiezen tussen full-time, part-time en online studie opties om uw werk en levensstijl verplichtingen aan te passen.

Je kan:

 • studeren aan een CSU campus, een CSU Study Centre of online van bijna overal in de wereld
 • versnellen of vertragen uw studie tempo aan uw veranderende professionele en persoonlijke behoeften te voldoen
 • snijd de totale lengte en de kosten van de cursus door het verkrijgen van erkenning van eerdere studie in sommige gevallen, af te zien tot 50 procent van de opleiding.

Waarom deze cursus te bestuderen?

dynamische natuurlijk CSU's beschikt u om een ​​deskundige programmeur te worden, waardoor u met de vaardigheden om een ​​softwaretoepassing van concept tot de werkelijkheid. De nadruk ligt op objectgeoriënteerd programmeren, games programmering en de ontwikkeling van apps voor mobiele en andere apparaten.

Onze toegewijde docenten hebben een sterke wetenschappelijke achtergrond en werken nauw samen met het bedrijfsleven. Als studeren op de campus, zal je kansen om de industrie sites te bezoeken en te werken aan twee projecten op basis van real-life-industrie situaties.

Als u de Spelen Programming specialisatie volgen, zal uw onderwerpen zich richten op de nieuwste games ontwerpen, programmeren van apps voor Android, het programmeren van spelletjes engines zoals Unity, en computer graphics.

Studenten die kiezen voor de Computer Science stroom kunnen kiezen uit thema's als gevolg van de laatste ontwikkelingen in cloud computing, mobiele applicatie-ontwikkeling, computerbeveiliging, database en nog veel meer.

De cursus houdt volledige professionele accreditatie met de Australische Computer Society (ACS).

Carrièremogelijkheden

Als Computer Science afgestudeerd, kon je een carrièrepad in kunstmatige intelligentie, computer graphics of software-ontwikkeling te smeden. Carrière kan onder meer het ontwikkelen, testen, marktonderzoek en promotie van software producten. Dit gebied biedt diverse mogelijkheden, waar u zelfstandig kunt werken of het starten van een klein bedrijf, deelnemen aan een groot bedrijf of werk zoeken in een breed scala van industrieën.

Rollen zijn:

 • computer of informatie-technologie-analist
 • programmeur
 • software engineer
 • Systeemengineer
 • game-ontwikkelaar
 • mobiele applicatie-ontwikkelaar.

Bij het invullen van de Spelen Programming specialisatie, kun je software te ontwikkelen voor een reeks van platforms, inclusief mobiele apparaten. Terwijl u uw kennis van verschillende programmeertalen kunnen gebruiken om games te maken, kan uw vaardigheden ook worden gebruikt om softwareprogramma's voor de professionele instellingen en entertainment te ontwikkelen. Als ontwikkelaar, kunt u belanghebbenden te raadplegen en hun behoeften te evalueren, en je zal testen, debuggen, te diagnosticeren en corrigeren van fouten in de programmering in de games ontwikkelingsproces. Je zou ook kunnen worden betrokken bij het schrijven en bewerken van handleidingen en handleidingen. Dit carrièrepad biedt u mogelijkheden om alle werken over de hele wereld in bedrijven van elke omvang en hebben de nieuwste technologie binnen handbereik.

Rollen zijn:

 • toepassingen ontwikkelaar
 • spellen programmeur
 • software ontwikkelaar.

Goed presterende afgestudeerden kunnen er ook voor kiezen om een ​​Computer Science Honours programma aan te sluiten.

Credit en paden

Aanvragers die met succes een relevante Certificate IV hebben afgerond, kunnen Diploma of Advanced Diploma bij TAFE in aanmerking te komen voor krediet van maximaal vier onderwerpen (Certificate IV), maximaal acht personen (diploma) of tot 12 proefpersonen (Advanced Diploma) in deze cursus . Krediet voor eerder verworven competenties of studeren aan andere instellingen voor hoger onderwijs zal worden beoordeeld als onderdeel van de aanvraagprocedure en zal worden toegekend aan in aanmerking komende aanvragers.

toelating informatie

indicatieve ATAR

65.00

Toelatingscriteria voor de interne studenten

Voor toelating tot de Bachelor of Computer Science kandidaten moeten een van de volgende:

 • een NSW HSC ATAR gelijk is aan of groter is dan het door de Academische Senaat, of gelijkwaardig erkend minimum; of
 • een NSW HSC (of equivalent) met sterke prestaties bij proefpersonen in de Software Development, Engels en / of wiskunde gebieden; of
 • een verslag van de Principal School, gelijkwaardig is aan die gebruikt worden in de PREP (Opdrachtgevers 'Report Entry Program), het aanbevelen van de aanvrager zo goed geschikt voor een universitaire studie; of
 • 2 jaar relevante professionele IT werkervaring (dat wil zeggen in gebieden als programmeur, analist, systeembeheer, helpdesk, ondersteuning van het netwerk maar niet klerikale rollen, zoals het invoeren van gegevens of secretariaat);
 • een ingevuld AQF Certificate IV in Information Technology (inclusief eventuele specialisatie van de Information Technology) of een voltooide AQF Certificate IV in een gebied met betrekking tot Information Technology.
Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 10 andere vakken van Charles Sturt University »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
jan 2020
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet

jan 2020