Bachelor in de informatica en engineering met tien weken introductie, specialisatie in embedded systemen

Kristianstad University Sweden

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de informatica en engineering met tien weken introductie, specialisatie in embedded systemen

Kristianstad University Sweden

Gedurende de afgelopen decennia heeft de computer wetenschap en techniek een belangrijke invloed in ons dagelijks leven gehad, en de ontwikkeling gaat door. Een graad in computerwetenschappen en techniek van Kristianstad University biedt u een uitstekend uitgangspunt voor een carrière in een spannende en snel bewegende veld.

De training is bedoeld voor u die geïnteresseerd zijn in technologie en computers zijn en willen onze wereld te beïnvloeden met de technologie. U wilt leren programmeren en krijgen een brede technische opleiding die jobs kan geven in veel verschillende industrieën.

Het programma begint met een inleidende cursus in wiskunde en natuurkunde.

embedded systemen

Het programma heeft een focus op embedded systemen. De overgrote meerderheid van computers "onzichtbaar". Zij controleren de motor, de remmen, de veiligheidsgordels, de airbags en het audiosysteem in uw auto. Ze sturen radiosignalen van uw mobiele telefoon, de controle van uw magnetron, koelkast en wasmachine, op zoek naar microben in biologische monsters, beelden construeren van de binnenkant van het menselijk lichaam en de controle vliegtuigen en treinen. De onzichtbare computers heten ingebedde systemen.

De opleiding omvat de programmering, het ontwerp en het begrip van hardware voor embedded systemen. Je leert om te werken in projecten en vele andere dingen die een goede ingenieur moet weten.

Vorm van de Studie

De studies zijn full-time. De training wordt georganiseerd volgens de principes CDIO Initiative, die werden ontwikkeld op basis van suggesties van zowel de industrie en de academische wereld - dit is een soort van goedkeuring waaruit blijkt dat ons onderwijs voldoet aan de eisen van de arbeidsmarkt in te stellen.

Overall educatieve doelen

Het doel van het programma is om vaardigheden in de programmering, en kennis te bieden binnen Wiskunde, Natuurkunde, Elektronica en signaalverwerking, zowel individueel als in projectvorm.

Het programma wordt georganiseerd volgens de principes van de CDIO initiatief, die zijn ontwikkeld op basis van de voorstellen en standpunten van zowel de academische wereld en het bedrijfsleven. De kern van CDIO heeft betrekking op een aantal educatieve doelen, zowel disciplinair als niet-disciplinaire. Deze worden beschreven door de CDIO Syllabus, die is onderverdeeld in vier delen, 1) kennis binnen een bepaalde discipline, 2) persoonlijke en professionele vaardigheden, 3) werken in een groep en communicatie, evenals de de volgorde 4) bedenken, ontwerpen , Implement, Operate. De syllabus is verder onderverdeeld in vier niveaus, rekening houdend met de gedetailleerde beschrijving van de educatieve doelen.

Het doel is dat onze pas afgestudeerde ingenieurs moeten in staat zijn om de fundamentele Computer Science kennis toe te passen in het CDIO context, om echte producten, processen, systemen en diensten in de moderne gereguleerde werkomgevingen. Als afgestudeerde ingenieur, moet men in staat zijn om deel te nemen aan het project werken, en bijdragen aan productontwikkeling met andere ontwikkelaars. In ons onderwijs dit doel wordt verkregen door middel van wederzijds ondersteunende subject-cursussen, met het leren doelstellingen die duidelijk de integratie van de persoonlijke en professionele kennis en vaardigheden, evenals kennis en vaardigheden in product, proces en de ontwikkeling van het systeem. De studenten ontwikkelen hun persoonlijke en sociale vaardigheden door actief te werken in groepen en projecten.

degree doelen

Kennis en begrip

Voor een bachelor's degree in Computer Technology moet de student

 • tonen kennis van de wetenschappelijke basis van computertechnologie en haar bewezen kennis en vertrouwdheid met actueel onderzoek en ontwikkeling, en
 • blijkt dat er brede vaardigheid in computertechnologie en relevante kennis van wiskunde en natuurwetenschappen en het vermogen om deze te communiceren in het Engels

Vaardigheid en het vermogen

Voor een bachelor's degree in Computer Technology moet de student

 • tonen een vermogen om zelfstandig en creatief te identificeren, te formuleren en te behandelen problemen en te analyseren en evalueren van verschillende technische oplossingen vanuit een holistisch perspectief
 • tonen een vermogen om te plannen en toepassen van adequate methodes, het uitvoeren van opdrachten binnen bepaalde termijnen
 • tonen een vermogen om kennis kritisch en systematisch en ook gebruiken voor het modelleren, simuleren, voorspellen en evalueren van processen vanaf relevante informatie
 • tonen een vermogen om te ontwerpen en beheren van producten, processen en systemen rekening randvoorwaarden en behoeften van mensen houden en het doel van economisch samenleving, sociaal en ecologisch duurzame ontwikkeling
 • tonen een mogelijkheid voor teamwerk en samenwerking in groepen van verschillende samenstelling, en
 • tonen een mogelijkheid om mondeling en schriftelijk communiceren en informatie, problemen en oplossingen in een dialoog met de verschillende groepen in het Engels te bespreken.

Oordeel en aanpak

Voor een bachelor's degree in Computer Technology moet de student

 • tonen een vermogen om afwegingen te maken die rekening houdt met relevante wetenschappelijke, maatschappelijke en ethische aspecten
 • in staat zijn om de mogelijkheden en beperkingen van de technologie, haar rol in de samenleving en de verantwoordelijkheid van mensen voor het gebruik ervan, met inbegrip van sociale en economische aspecten als milieu en werkomgeving aspecten te evalueren, en
 • tonen een mogelijkheid om zijn / haar behoefte identificeren aanvullende kennis en zijn / haar bekwaamheid blijven ontwikkelen.

Structuur en inhoud

De Bachelor-programma in Computer Science and Engineering is gericht op het geven van de student een brede deskundigheid binnen Computer Architecture, Programmering, Computer Communicatie, persoonlijke en professionele ontwikkeling, en competentie binnen ontwikkeling van producten, processen en systemen te bevorderen. Een inleidende cursus in wiskunde en natuurkunde van 15 credits wordt gegeven tijdens het eerste semester. De inhoud van de cursus komt overeen met Wiskunde en Natuurkunde 3C 2. De voltooiing van het programma is een afstudeerproject van 15 studiepunten.

Het programma is opgebouwd uit vijf elkaar ondersteunen kennisgebieden binnen de opleiding: programmeren, digitale schakeling en Computer Design, Wiskunde en Natuurkunde, System Design, en ten slotte extra-disciplinaire delen van kennis.

programmering

Dit kennisgebied behandelt hoe de computer wordt bestuurd door software en modern en relevante toepassingen ontwikkeld, welke kennis wordt getransporteerd door een grote verscheidenheid programmeercursussen en projecten.

Ontwerp van digitale schakelingen en computers

Dit gebied van kennis gaat over de constructie en werking van computers.

Wiskunde en Natuurkunde

Wiskunde omvat de theoretische basis voor de gevraagde onderwijs, en Natuurkunde biedt een fundamentele fysische begrip van ons milieu, en hoe computers kunnen communiceren met die omgeving.

Systeem ontwerp

Een aantal cursussen omgaan met de manier waarop embedded systemen werken, en hoe ze communiceren met hun omgeving.

Kennis uit andere disciplines

Kennis uit andere disciplines vormt een belangrijk onderdeel van ons programma en de CDIO initiatief. In het programma studenten met elkaar communiceren mondeling en schriftelijk, in het Zweeds en in het Engels, op een professionele manier, waar het werk vaak in teams van verschillende grootte wordt georganiseerd.

eisen en selectie Entry

Algemene eisen voor universitaire studies in Zweden. Specifieke eisen: basisniveau fysica (equivalent van het Zweedse natuurlijk Natuurkunde 1a of Physics 1b1 + 1B2), basisniveau chemie (equivalent van het Zweedse natuurlijk Chemie 1) of gemiddeld niveau natuurwetenschappen (equivalent van het Zweedse natuurlijk Natuurwetenschappen 2), gevorderd niveau wiskunde ( equivalent van de Zweedse cursus wiskunde 3B of 3C)

Graad

Na het voltooien van de opleiding, het resultaat is Graad van Bachelor of Science (180 studiepunten) in Computer Science met specialisatie in Embedded Systems Een student die de laagste passerende rang voor alle cursussen in overeenstemming met de op dat moment het aanbrengen van plannen bereikt, voldoet aan de eisen voor de graad van Bachelor of Science in Computer Science. Op verzoek van een student die voldoet aan deze eisen, zal de universiteit een diploma waaruit blijkt dat dit resultaat te leveren. De aanvraag voor dit moet worden gedaan in overeenstemming met de specificaties van de universiteit.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Zweden - Kristianstad, Skåne län
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Zweden - Kristianstad, Skåne län
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan