Bachelor in de informatica en informatiewetenschappen

Saint Peter’s University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de informatica en informatiewetenschappen

Saint Peter’s University

Computers macht onze wereld.

Van elk aspect van het bedrijfsleven om het dagelijks leven, zijn computers steeds meer gebruikt elke dag. Met de groei van computers, heeft de arbeidsmarkt voor software engineers, ontwerpers netwerk, security experts en "big data" analisten gestegen tot een all-time high.

In de late jaren 1960, Saint Peter's University was een pionier in de informatica onderwijs en vandaag de dag nog steeds op de cutting-edge van deze dynamische en high potentials veld.

Onze deskundige docenten en state-of-the-art computer labs bieden u hands-on leren in programmeertalen, databases en applicaties, web development, netwerk bouw, cyberveiligheid en 'big data. "Het ministerie van Computer and Information Sciences biedt drie programma's (computer Information Systems, Cybersecurity en Informatica) leidt naar de Bachelor of Science graad in computer Science als kleine programma's in het beheer van informatiesystemen en informatica. Studenten hoofdvak in het strafrecht kan ook streven naar een concentratie in de informatica en criminaliteit forensisch onderzoek.

Leerdoelen

Doel 1

Om een ​​curriculum voor studenten in de informatica opleidingen als een grote of een kleine studie te bieden. basisconcepten en principes in deze discipline, verhandelbare job vaardigheden op het gebied van informatica en informatiesystemen en een goed begrip van de rol van deze technologie in organisaties en samenleving: Om de ontwikkeling van te verzekeren.

Doelstellingen

1.1 De studenten informatica en informatiesystemen toepassing van kritische, innovatie en ethische besluitvorming afgeleid van de informatica concepten, principes en theorie in de resolutie van de computer informatie verwerken behoeften te leren. Cursussen die dit doel te bereiken zijn de kern cursus eisen voor elk van de informatica-programma's en een aanvulling van geselecteerde electieve informatica en informatiekunde cursussen zoals vermeld in het undergraduate bulletin.
Direct Meten: Test Scores, projecten, opdrachten, participatie van de klas
Indirecte Meting: Student Vakevaluaties 1.2 De studenten zullen identificeren en demonstreren basiskennis en inzicht in de toepassing van state of the art computer science instrumenten en technieken om persoonlijke en organisatorische behoeften door middel van individuele en coöperatieve groep exploratie en onderzoek te voldoen. Cursussen die dit doel te bereiken zijn de kern cursus eisen voor informatiesystemen / computer science en een aanvulling van geselecteerde electieve informatica en informatica cursussen zoals vermeld in de undergraduate bulletin.
Direct Meten: Test Scores, Group Projects, opdrachten, participatie van de klas
Indirecte Meting: Student Cursus evaluaties 1.3 informatica en informatiekunde keuzevakken aan studenten niet als hoofdvak in de informatica te onderwijzen. Cursussen die dit doel te bereiken zijn ook voor informatica en informatiekunde kleine programma's en worden vermeld in de undergraduate bulletin.
Direct Meten: Test Scores, projecten, opdrachten, participatie van de klas
Indirecte Meting: Student Cursus evaluaties

Doel 2

Om studenten voor te bereiden op graduate school in de informatica, informatiesystemen, data wetenschap en MBA programma's en / of aan studenten voor de professionele computer-industrie certificeringsprogramma's voor te bereiden.

Doelstellingen

2.1 Studenten zullen worden uitgerust met de algemene en gespecialiseerde kennis van de informatica en informatiesystemen ter voorbereiding op graduate niveau informatica studie. Cursussen die dit doel te bereiken zijn de kern cursus eisen voor elk van de drie informatie- en grote programma's Computer Science Department en een aanvulling van geselecteerde electieve informatica en informatica 300 en 400 niveau cursussen voor majors zoals vermeld in de undergraduate bulletin.
Direct Meten: Test Scores, projecten, opdrachten, participatie van de klas, instroom in Graduate School
Indirecte Meting: Student Cursus evaluaties 2.2 cursussen voor informatica en informatiesystemen majors en minors bieden om hen voor te bereiden op de computer-industrie certificering specialisatie. Cursussen die deze doelstelling te voldoen staan ​​vermeld in de huidige undergraduate bulletin.
Direct Meten: Test Scores, projecten, opdrachten, participatie van de klas, Computer Certification Exam Results
Indirecte Meting: Student Cursus evaluaties

Doel 3

Aan studenten die niet zijn hoofdvak in Computer Science met basis computer concepten en kennis van hardware, software, netwerken en beveiliging.

Doelstellingen

3.1 Voor niet-informatica majors te voorzien van een selectie van de informatica en informatiesystemen keuzevakken om hen te laten kennismaken met de theorie, concepten, technieken, en de toepassing van computerprogramma's in hun majors en toekomstige loopbaan. Cursussen die voldoen aan deze doelstelling start met CS-150 en HP-140 en in aanvulling op een selectie van de informatica en informatiesystemen keuzevakken zoals vermeld in de huidige bulletin.
Direct Meten: Test Scores, projecten op basis van Major, Opdrachten, participatie van de klas
Indirecte Meting: Student Cursus evaluaties

Doel 4

Om een ​​draagstructuur naar de klas ervaring te bieden in termen van clubs, beroepsorganisaties, samenwerkingsprogramma's, onafhankelijke studie, eert research papers, academische tentoonstellingen, wedstrijden en seminars.

Doelstellingen

4.1 Organiseer een on-campus computer science club. De club zou organiseren een bezoek aan bedrijven en overheden speakers, bezoek grote organisaties met behulp van computer-systemen om hun business te ondersteunen, bij te wonen computer congressen en beurzen, toepassingen op projectbasis binnen de structuur, de Raad van de club te ontwikkelen en adviseert studenten die het lidmaatschap te verkrijgen om computerdeskundige verenigingen.
Directe meting: Totaal aantal Clubleden, Total Computer Shows bezocht, aantal studenten toetreding beroepsverenigingen
Indirecte Meting: Club leden Evaluatie toegediend einde van het jaar 4,2 werken in combinatie met Cooperative Education Program van de Saint Peter's om studenten te helpen banen in de informatica en informatiesystemen voor academische krediet te verkrijgen. Cursussen die deze doelstelling direct ondersteunen CS-295 en IS-295.
Direct Meting: totaal aantal studenten aangeboden en accepteren Stages for Academic Credit, Academic Work Uitgevoerd, Stage Work Performed
Indirecte Meting: Student Evaluatie aan het einde van Stage, Werkgever Evaluatie Afgesloten aan het einde van de stage 4.3 Schik onafhankelijke studie cursussen om zich te concentreren op de ontwikkeling van de studenten 'computer science / informatiesystemen vaardigheden op individuele basis. Cursussen die deze doelstelling direct ondersteunen CS: 205, 295, 490 en IS: 205, 295, 490.
Direct Meten: Test Scores, projecten, opdrachten, Quality of discussie met professor
Indirecte Meting: Student Cursus evaluaties

Doel 5

Mentor en adviseren de studenten in de loop selectie Computer and Information Sciences Departementale eisen te voldoen en de voortgang van studenten in het bereiken van afdelings- en individuele student doelen en doelstellingen.

Doelstellingen

5.1 Toewijzing van Computer and Information Sciences faculteit studenten om de meest effectieve koers selectie te bereiken.
Direct Meting: Jaarlijkse Computer Science Faculteit en Course Survey gegeven aan alle Computer Science Majors
Indirecte Meting: Student Cursus evaluaties 5.2 Studenten zullen voortdurende beoordeling door middel van observaties, herziening van opdrachten en examens te ontvangen.
Direct Meten: Test Scores, projecten, opdrachten, participatie van de klas
Indirecte Meting: Student Cursus evaluaties

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Englewood Cliffs, New Jersey
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Jersey City, New Jersey
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan