Bachelor in de informatica en techniek

The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de informatica en techniek

The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen

De bachelor in de informatica en technische bachelors is een programma dat overspanning over multi-disciplinaire velden met brede praktische toepassingen. China heeft opmerkelijke vooruitgang geboekt in het afgelopen decennium, en informatie- en communicatietechnologie is de belangrijkste drijvende kracht van de economische ontwikkeling.

Het doel is om studenten innovatie en praktische mogelijkheden te cultiveren, ze betrekken bij de bloeiende IT-industrie in de Pearl River Delta, en hen aanmoedigen om deel te nemen aan de overdracht van technologie naar commerciële ondernemingen. World-class wetenschappers zullen worden uitgenodigd voor lezingen en seminars te geven. Studenten kunnen ook deelnemen aan industriële stages en buitenlandse beurzen.

Afgestudeerden wordt verwacht dat zij een hogere mate voort te zetten in toonaangevende universiteiten / instituten of proberen de werkgelegenheid in IT, financiën, industrie, productie, of overheidsinstanties. CUHK streeft naar een wereld-klasse onderwijs en onderzoek instituut geworden, en is vastbesloten om het uitvoeren van cutting-edge onderzoek in de computer wetenschap en techniek. De faculteit van dit programma is wereldwijd geworven en het curriculum is ontworpen om de industrie te voldoen.

Promotionele Points of CUHK Shenzhen


Scholarship en andere Financiële Mogelijkheden

Entry Beurzen voor 4 jaar Alle internationale kandidaten worden automatisch in aanmerking voor een van de toelating beurzen, samen met de toelating beslissingen.

  • 100% Collegegeld Scholarship
  • 50% Collegegeld Scholarship
  • 25% Collegegeld Scholarship

Er zal worden op basis van de aanvragers 'Engels niveau, de middelbare school academische prestaties en een interview. Kandidaten kunnen worden gevraagd om verdere ondersteunende materialen in te dienen. De beurs zal worden verstrekt voor 4 jaar, zo lang als instap beurs eigenaars hun GPA kan houden boven 3,0. Academische prestaties Scholarship Met het oog op het streven naar een betere academische prestaties te bevorderen, de universiteit biedt hoogwaardige academische prestaties beurzen.

  • Tier 1 80.000 RMB per jaar
  • Tier 2 40.000 RMB per jaar
  • Tier 3 20.000 RMB per jaar

Shenzhen Universiade International Scholarship

De Shenzhen Universiade International Scholarship Foundation is opgericht door Shenzhen met het oog op de bevordering van de Universiade geesten, en het stimuleren van culturele en educatieve uitwisseling van de internationale jeugd.

De stichting heeft tot doel internationale studenten ontvangen van full-time academisch onderwijs van bachelor of hoger in Shenzhen te financieren. De beurs varieert van 20.000 tot 40.000 RMB RMB. Toepassing van de beurs wordt bekend gemaakt rond april van elk jaar.

Engels Taal Mentor Bursary
CUHK Shenzhen biedt Engels onderwijs kansen in campus voor internationale studenten uit het Engels sprekende landen. Het biedt hen gratis onderwijs en gratis verblijf voor 4 jaar undergraduate studies studenten 'zolang ze dienen als Engels taal Mentor bij Centre for Self-access Language Learning voor enkele uren per week. Slechts 10 plaatsen beschikbaar.

  • Volledige Collegegeld Beurs (8 uur per week) + accommodatie vergoeding
  • 50% Collegegeld Beurs (4 uur per week) + accommodatie vergoeding

Work-onderzoek Programma Student-assistenten zijn zeer gevraagd door de administratieve diensten en kantoren. Het werk van de student-assistenten worden betaald.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Shenzhen, Guangdong
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Shenzhen, Guangdong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan