Bachelor in de informatica en wiskunde (Hons)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor Informatica en Mathematical Sciences (Hons)

De Bachelor of Computing and Mathematical Sciences is Nieuw-Zeeland de enige reken- en wiskundige wetenschap mate geleerd over vier jaar. Die extra jaar geeft u de kans om dieper te boren in uw vakgebied en papieren die uw belangrijkste focus zal een aanvulling toe te voegen.

BCMS_final

Eerstejaars papers gelden voor alle Bachelor Informatica en Mathematical Sciences (BCMS) majors. Omdat de eerste drie jaar van de BCMS zijn zeer vergelijkbaar met de Bachelor of Science (BSc), Kunt u kiezen als je afgestudeerd bent. U heeft de mogelijkheid om af te studeren na drie jaar met een BSc of verblijf op voor een extra jaar in en stel uw BCMS.

De BCMS zal u uitrusten met de technische, zakelijke en praktische vaardigheden voor een carrière in een gebied van een groot aantal internationale mogelijkheden.

De BCMS wordt gegeven door een aantal van Nieuw-Zeeland's toonaangevende informatica en wiskunde onderzoekers, die dicht bij de lokale en internationale ontwikkelingen in de sector worden gehouden door regelmatig onderzoek en advies werk. We regelmatig onze papieren updaten naar deze veranderende omgeving reflecteren en overeenkomen met onze programma's expertise faculteit.

Computing faciliteiten in Waikato

De computerfaciliteiten aan de Universiteit van Waikato behoren tot de beste in Nieuw-Zeeland, variërend van telefoons en tablets voor mobiele applicatie-ontwikkeling aan cluster computers voor massaal parallelle verwerking. Je hebt ook 24 uur per dag toegang tot computerlokalen uitgerust met de nieuwste computer software.

Carrièremogelijkheden

  • business analyse
  • computeranimatie
  • wiskundige modellering
  • Network Engineering
  • Programmering
  • Software engineering
  • systeemontwerper
  • Usability Designer
  • web Architect

Conjoint graad opties

Deze graad kan ook worden opgevat als een conjoint.

Honours programma

Als je goede resultaten in de eerste drie jaar te bereiken, kunt u worden toegelaten tot het programma BCMS (Hons) voor uw vierde jaar.

Praktische ervaring

Als je uitblinkt in je studie, kunnen er mogelijkheden voor u om praktische ervaring en de industrie verbindingen te krijgen door middel van een zomer project waar je kunt werken tijdens de zomer in de onderzoekslaboratoria zijn.

Toelating en inschrijving

U komt in aanmerking om een ​​aanvraag voor de Bachelor of Computing en Mathematical Sciences als u toegang tot de universiteit, of het equivalent daarvan. Alle andere aanvragen worden beschouwd op een case-by-case basis.

Sommige eerste jaar papers kunnen specifieke voorwaarden, dus kijk dan op de papieren catalogus. Als je niet voldoet aan de voorwaarden, kunt u contact opnemen recruitment@waikato.ac.nz want er kunnen andere routes die u kunt nemen om te studeren op dit gebied. De catalogus van papers is te vinden op papers.waikato.ac.nz.

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder