Bachelor in de informatica wetenschap

University of the South Pacific USP

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de informatica wetenschap

University of the South Pacific USP

De Bachelor of Science is een driejarig programma dat vierentwintig cursussen omvat; Waarvan acht cursussen op 100-niveau, acht cursussen op 200-niveau en acht cursussen op 300-niveau. De disciplines die in 2017 als bachelor of minor voor de bacheloropleiding zijn toegelaten, zijn:

Bachelor in Computer Science

Computing science (CS) strekt zich uit van het theorie van de theorie door de programmering tot de cutting edge ontwikkeling van computing oplossingen. Computerwetenschappen biedt een stichting waarmee afgestudeerden zich kunnen aanpassen aan nieuwe technologieën en nieuwe ideeën. Het werk van computerwetenschappers valt in drie categorieën: a) het ontwerpen en bouwen van software;
B) het ontwikkelen van effectieve manieren om computergroblemen op te lossen, zoals het opslaan van informatie in databases, het verzenden van gegevens over netwerken of het geven van nieuwe benaderingen op beveiligingsproblemen; en
C) het ontwikkelen van nieuwe en betere manieren om computers te gebruiken en specifieke uitdagingen aan te pakken op gebieden zoals kunstmatige intelligentie. De meeste computerwetenschappen hebben een aantal wiskundige achtergrond nodig.

Computing_startup-foto's

Een hoofdvak in Computing Science stelt de studenten in staat om essentiële kennis en vaardigheden op te zetten die veel uitdagingen in zowel de IT-industrie als de academie in de gaten staan. Carrièremogelijkheden omvatten maar zijn niet beperkt tot:

  • Programmeur
  • Systeemanalist
  • Database ontwikkelaar
  • NetwerkbeheerderUSP biedt certificaten, diploma's, BS, MSc en PhD-diploma's op het gebied van Computing Science. Raadpleeg het USP Handbook voor de laatste lijst van graden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Fiji - Suva, Central
Startdatum : Feb. 2019, Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019, Sept. 2019
Fiji - Suva, Central
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan