bachelor in de informatica

Algoma University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bachelor in de informatica

Algoma University

Bachelor in de informatica

&nbsp

De Bachelor of Computer Science graad is een flexibel programma waarmee je op maat je studie om verschillende gebieden van specialisatie. Er zijn meer electieve opties dan in de Bachelor of Science, dus u kunt de informatica te combineren met tal van andere disciplines. Zo kun je je specialiseren in business systeembeheer of computerspelletjes technologie.


Computer Game Technology Specialisatie

De specialisatie in Computer Game Technology geeft u een intensieve opleiding in het ontwerp en de programmering van computerspelletjes. Je studeert een signifi cante niveau van de wiskunde als basis voor de computer graphics cursussen aangeboden door de afdeling, samen met cursussen in game design en game kunstmatige financiële intelligentie.Dit programma geeft je een sterke achtergrond voor de werkgelegenheid in de spannende en zeer competitieve wereld van computer game software engineering.


Business Systems Management specialisatie

Om te kwalificeren voor de Specialisatie in Business Systems Management, neemt u alle benodigde cursussen voor de Bachelor in de Computerwetenschappen, plus een reeks cursussen in de informatietechnologie en management. Deze cursussen leer je de vaardigheden die je nodig hebt om het dynamische gebied van informatietechnologie en e-commerce in te voeren.

&nbsp

Bachelor of Science

De Bachelor of Science is de juiste keuze voor u als u zich voorbereiden op een graduaat of een carrière in een van de belangrijkste technologische industrie.Het programma legt een sterke nadruk op wiskunde en het gebruik van wiskundige benaderingen voor het begrip en het toepassen van informatica.

&nbsp

Baccalaureus


De Bachelor of Arts optie voor informatica kunnen studenten de kans om hun informatica studie te combineren met vakken uit de geestes-en sociale wetenschappen streams op Algoma University.

&nbsp

&nbsp

Algemene informatie

 1. Het wordt aanbevolen dat middelbare scholieren Calculus en een andere wiskunde in hun OAC / U-niveau programma op te nemen. Studenten zonder OAC / U-niveau Calculus zijn verplicht om een ​​upgrade cursus voordat u zich inschrijft in de gewenste eerste jaar Calculus cursus.
 2. Studenten met een cijfer van minder dan 60% in de OAC/4U Calculus wordt sterk aangeraden om MATH 1912 duren alvorens tot MATH 1036.
 3. Bij het selecteren van cursussen, studenten moeten bijzondere aandacht besteden aan de voorwaarden voor cursussen die ze wenst te nemen in latere jaren.
 4. Alle bovenste studenten moeten hun programma's die door de afdeling voorafgaand aan de registratie.
 5. Studenten die zich concentreren in de informatica is toegestaan ​​krediet voor MATH 1911/1912 als keuzevakken.
 6. Studenten die ingeschreven zijn in de opleidingen in de Wiskunde of Informatica kan niet ontvangen krediet voor elke "Introductory Statistics" cursussen zoals vermeld in het algemeen reglement voor de BA, behalve onder omstandigheden zoals kan worden goedgekeurd door de Senaatscommissie voor Academische verordeningen en verzoekschriften.
 7. De BCOSC mate vereist dat een student monster cursussen uit in het leerplan door het nemen van 18 studiepunten, drie van de volgende vier voorwaarden voldoen:
  1. 6 studiepunten uit Geesteswetenschappen
  2. 6 studiepunten uit Sociale Wetenschappen
  3. 6 studiepunten uit Sciences buiten Informatica
  4. 6 studiepunten van Professional cursussen
 8. Studenten in de B.Sc. programma's moeten ten minste 12 studiepunten uit Geesteswetenschappen en / of sociale wetenschappen en 6 studiepunten uit minstens 2 verschillende wetenschappen vakgebieden anders dan informatica of wiskunde.
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Sault Ste. Marie, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Sault Ste. Marie, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan