Bachelor in de informatica

Liepaja University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de informatica

Liepaja University

Over het programma

Het centrale doel van het programma is om academisch onderwijs te geven op het gebied van informatie- en communicatietechnologieën.

Vereisten voor toelatingsexamen:

Algemeen certificaat van secundair onderwijs (officieel transcript is vereist); De graad in wiskunde van het GCSE (als er meer dan een discipline is, wordt het gemiddelde cijfer in aanmerking genomen);

Het cijfer in het Engels van het GCSE;

Carrièremogelijkheden

Na het behalen van een bachelordiploma hebben de afgestudeerden de mogelijkheid om te werken bij organisaties die softwareontwikkeling, levering en onderhoud uitvoeren. Ze hebben ook het recht om door te studeren als masterstudenten Informatietechnologie of Computerwetenschappen in een aantal van de instellingen voor hoger onderwijs in Letland of de Europese Unie.

Beoordeling

Beoordeling van de kennis van studenten is een continu proces dat gedurende het hele semester duurt en wordt uitgevoerd op basis van onafhankelijke opdrachten en tests, evenals twee keer per jaar credittests en examens afleggen. Tijdens het semester voorziet elke cursus verschillende onafhankelijke opdrachten - praktische en laboratoriumwerkzaamheden, tests en rapporten. Aan het einde van elke cursus slagen studenten voor een schriftelijk of mondeling examen of een krediettest. In sommige cursussen, waarin zowel lezingen als laboratoriumwerkzaamheden worden gepland, nemen de studenten zowel een creditproef als een examen af. Beoordeling wordt gemaakt door een tien-puntsschaal of met behulp van een krediettest.

Verplichte onderwerpen

  • Programming
  • Database technologieën
  • Beheer van softwareontwikkelingsprojecten
  • Computer architectuur
  • Cursussen in de continue wiskunde
  • Cursussen in discrete wiskunde
  • Computerwetenschappen en numerieke methoden
  • Termijn papier
  • Bachelor papier

Methoden van lesgeven en leren

De verwerving van de opleiding wordt georganiseerd in de vorm van lezingen, seminars, praktische lessen en laboratoriumwerken, de onafhankelijke opdracht van de student (individueel, literair onderzoek, ontwikkeling van een project in kleine groepen). De implementatie van elke cursus omvat de integratie van kennis, vaardigheden en vaardigheden, een opeenvolging van de cursussen in hun relatie tot het schrijven van het onderzoeksproject van de studenten.

Taalvaardigheid: minimum IELTS (5,5)

Brian Scott, student Bachelor in de computerwetenschappen (Sri Lanka)

Nadat ik mijn professionele diploma had behaald, wilde ik mijn toekomstige studies op het Noord-Europese platteland volgen. Na het overwegen van vele landen en cursussen, was Liepaja University ( LiepU ) de beste keuze voor mij.
Liepaja is een rustige en een prachtige stad gezegend met veel natuurlijke hulpbronnen. Lange witte zanderige co astline, prachtige meren en rivieren stromen door de stad waardoor het een elegante omgeving is, waar je een rustig studentenleven kunt hebben. Samen met studiesessies krijg ik de gelegenheid om van muziek, dansen en andere cultuurprogramma's te genieten.
Ik heb gemerkt dat het leven in Liepaja veel simpel en betaalbaar is in vergelijking met andere grote steden in de regio Letland en de Baltische staten. Ook het personeel van LiepU was erg vriendelijk en ondersteunend vanaf de dag dat ik mijn aanvraagprocedure startte, waardoor ik sneller en probleemloos mijn onderwijsprogramma's kon bereiken.
Omdat LiepU een staatsuniversiteit is, krijgen studenten hier alle faciliteiten en erkenning van het Europese onderwijssysteem, dat ook in de EU en mijn thuisland Sri Lanka wordt erkend.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 15, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,200 EUR
per jaar
Locations
Letland - Liepāja
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Letland - Liepāja
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan