Bachelor in de informatica

Liepaja University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de informatica

Liepaja University

Over het programma

De centrale doelstelling van het programma is om het wetenschappelijk onderwijs te geven op het gebied van informatie- en communicatietechnologieën.

Toelatingsexamen eisen:

General Certificate van het secundair onderwijs (official transcript is vereist); Het cijfer in de wiskunde van de GCSE (als er meer dan één discipline het gemiddelde cijfer wordt rekening gehouden); Het cijfer in het Engels van de GCSE;

Carrièremogelijkheden

Na het behalen van Bachelor de afgestudeerden hebben een kans om te werken bij organisaties die software-ontwikkeling, levering en onderhoud. Zij hebben ook het recht om hun studie voort te zetten als Master studenten in de Informatie Technologie of Computer Science in sommige van de instellingen voor hoger onderwijs van Letland of de Europese Unie.

Aanslag

Evaluatie van kennis studenten is een continu proces, dat duurt gedurende de hele helft en gebeurt op basis van onafhankelijke opdrachten en toetsen, en overlijden credit proeven en onderzoeken tweemaal per jaar. Tijdens het semester elke cursus voorziet in een aantal onafhankelijke opdrachten - praktisch en laboratorium werken, tests en rapporten. Aan het eind van elke cursus studenten slagen voor een schriftelijk of mondeling examen of een krediet te testen. In sommige cursussen, waarin zowel de colleges en het laboratorium werken zijn gepland, studenten zowel een credit-test en een examen. Evaluatie wordt gemaakt door een tien-puntsschaal of met de hulp van een credit-test.

Programma structuur

Grootte van bacheloropleiding is 180 ECTS (120 CP), en de duur van het programma is 3 jaar. Het programma bestaat uit drie delen:

 • Een deel (138 ECTS / 92 CP) - verplichte vakken van de informatica en wiskunde;
 • B deel (36 ECTS / 24 CP) - verplichte vakken, die dieper opleiding van studenten en de ontwikkeling van hun professionele vaardigheden en capaciteiten verwachten;
 • C (6 ECTS / 4 CP) - vrije keuzevakken op basis van de belangen van de studenten gekozen.

Verplichte vakken

 • programmering
 • Databank technologieën
 • Het beheer van software development projecten
 • Computerarchitectuur
 • Cursussen van continue wiskunde
 • Cursussen van discrete wiskunde
 • Computer Science en numerieke methoden
 • Scriptie
 • Bachelorproef

Methoden van onderwijzen en leren

Overname van de opleiding wordt georganiseerd in de vorm van lezingen, seminars, practica en het laboratorium werken, onafhankelijke leerlingen een '(individueel, literatuurwetenschap, de ontwikkeling van een project in kleine groepen). Uitvoering van elke cursus beoogt integratie van kennis, vaardigheden en capaciteiten, opvolging van de cursussen in hun verhouding tot het schrijven van de studenten onderzoeksproject.

Individuele planning

Tijdens aan de cursus zijn de studenten taken van de praktijk, het opzetten en de huidige termijn papier (tweede studiejaar) en Bachelor papier (derde studiejaar).

Taalvaardigheid

Minimale IELTS (6)

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,200 EUR
per jaar
Locations
Letland - Liepāja
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Letland - Liepāja
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan