Bachelor in de informatica

Vrije Universiteit Amsterdam

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de informatica

Vrije Universiteit Amsterdam

Computer Science: Informatie Interactie

Informatica is alles over onze omgang met informatie. Die informatie kan variëren van spoorwegboekjes tot persoonlijke gezondheidszorg gegevens of spannende nieuwe virtuele games. Computer technologie heeft ons een schat aan nieuwe kansen gegeven, maar helaas heeft ook ernstige risico's. De Bachelor in Computer Science aan de VU in Amsterdam richt zich op beide aspecten, met netwerken en beveiliging als twee belangrijke thema's in het programma.

De openheid en transparantie die wij waarderen in Nederland zijn terug te vinden in ons onderwijssysteem. U ontvangt een pro-actieve en uitdagende onderwijs krijgen, en de deuren van onze docenten staan ​​altijd open voor alle vragen die u zou kunnen hebben. Onze docenten combineren onderwijs met toponderzoek. Ze onderhouden ook stevige relaties met diverse bedrijven in het veld, en projecten werk je tijdens je opleiding worden vaak georganiseerd in samenwerking met dergelijke bedrijven.

We zijn op weg naar een wereld waarin alles en iedereen is aangesloten. Dit zal ons allemaal beïnvloeden. Om deze reden zal VU Computer Wetenschappers toetreden tot onderzoekers van bijna een breed scala van academische disciplines als ze het thema van de verbonden wereld te onderzoeken. Wij nodigen u uit om deze wereld te betreden: als Computer Science student aan de VU in Amsterdam, zul je uniek gekwalificeerd om bij te dragen aan dit thema als een expert op het gebied van technische en multidisciplinaire vaardigheden.

Toekomstige vooruitzichten

Na het afstuderen je een Bachelor of Science graad in Computer Science ontvangen. Je zult in staat om uw kennis te gebruiken om state-of-the-art computer programma's te ontwikkelen, evalueren van mogelijke zwakke plekken veiligheid van het netwerk, of het ontwerpen van een beveiligd netwerk. Onze afgestudeerden hebben een baan als software engineers met Google, Nokia en de gemeente Amsterdam geland. Anderen hebben Licensed Ethical Hackers bij XS4ALL, consultants met Accenture worden of zijn nu CEO's van hun eigen bedrijven (bijv Voiceworks). Computer Science is van onschatbare waarde voor bijna elke moderne industrie of bedrijf, dus je zult veel opties als het gaat om het vinden van de juiste baan.

Nog meer deuren zal openen voor u als u besluit om verder te specialiseren door het nastreven van een Master's degree. VU Amsterdam biedt zes Computer Science masterprogramma's, elk met een uitstekende reputatie in een uitgesproken internationale omgeving.

Opleiding

Onze driejarige bacheloropleiding zal je leren spreken en begrijpen de taal van computers, uit de logica die systemen zijn gebouwd op de verschillende abstracties van de code die wordt gebruikt om ze te programmeren. Bovendien leert u hoe computernetwerken informatie efficiënt en veilig te delen, en hoe gebruikers omgaan met systemen. Je zult in de bestuurdersstoel met de belangrijkste vaardigheden en expertise, klaar om te gaan werken in dit fascinerende gebied.

Specialisaties: - Informatica - Wiskunde - Zaken

Studiebelasting

Informatica is een full-time programma met een intensieve tempo. Gemiddeld vindt u een week lang 14 uur aan de universiteit. Deze keer zal worden besteed aan 3-4 colleges, practica en groepsopdrachten. U vindt er ook een aanzienlijke hoeveelheid tijd te besteden aan projecten werken thuis. U zult twee cursussen tegelijk te nemen in een bepaalde twee maanden lestijd.

Toelatingsvoorwaarden

  • Een diploma equivalent aan een Nederlands VWO diploma - Bewijs van voldoende vaardigheid in de wiskunde - Bewijs van voldoende taalvaardigheid in het Engels
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,006 EUR
Voor EER-studenten; € 11.000 voor Niet-EER
Locations
Nederlanden - Amsterdam, Noord-Holland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates