Bachelor in de informatica

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Maak de tools die morgen de wereld zullen veranderen

Informatiewetenschappen omvat het grootste deel van ons dagelijks leven en dit zal alleen maar toenemen naarmate de wereld meer verbonden raakt. Maak deel uit van een van de snelstgroeiende bedrijfstakken ter wereld en kies een spannende, innovatieve carrière die problemen uit de echte wereld met technologie oplost.

Hoe is het?

Bij Massey University kunt u uw interesse in computergebruik in een vriendelijke en flexibele leeromgeving volgen.

Doe mee met de pioniers

Massey is een Nieuw-Zeelandse leider in IT-onderwijs en is de enige universiteit in Nieuw-Zeeland die zowel informatiesystemen als informatietechnologie-majors aanbiedt in een niet-gegradueerd programma.

Wij zijn ook een van de weinige waar uw kwalificaties op het gebied van informatiewetenschappen betrekking hebben op alle drie de disciplines computerwetenschappen, informatietechnologie en software engineering. Deze majors staan niet op zichzelf en je kunt ervoor kiezen om meer of minder van deze drie gebieden te hebben als onderdeel van je studie, afhankelijk van je interessegebied of carrière-ambities.

Geaccrediteerd door de industrie

De Bachelor of Information Sciences is een van de eerste computergraden in Nieuw-Zeeland die door de IT-industrie is geaccrediteerd. Massey University majors van Massey University worden allemaal goedgekeurd door het Institute of IT professionals, het professionele orgaan voor degenen die in de IT-industrie werken.

Grijp een internationale carrière

Geaccrediteerd door het Institute of Information Technology Professionals en onderdeel van het Seoul Accord, is de Massey BInf een eersteklas, internationaal erkende kwalificatie waarmee je je carrière de wereld rond kunt brengen.

Word een veelomvattende probleemoplosser

De Massey BInfSc is de enige graad in Nieuw-Zeeland die alle vijf majors in één programma bevat, waardoor je kerntechnische kennis hebt over het hele spectrum van informatiewetenschappen. Dit betekent dat u over de flexibiliteit beschikt om alle majors te bestuderen en leert hoe een toepassing wordt ontwikkeld vanaf de conceptie tot het eindproduct, zodat u als creatief, aanpasbaar en waardevol medewerker kunt afstuderen.

Je leert een breed spectrum aan vaardigheden, van bedrijfsbeheer tot en met de ontwikkeling van software en hardware. Dus je zult uit je studie bij Massey komen met een goed afgerond inzicht in de hele industrie en de specialistische vaardigheden die je nodig hebt om een uitstekende ICT-professional te worden.

Kies later je major

Je denkt misschien aan studeren op dit gebied, maar weet niet zeker wat je moet kiezen. Bij Massey heb je de flexibiliteit om je major recht te veranderen tot het einde van je eerste jaar. Dus je kunt het eerste studiejaar afronden, en als je eenmaal de verschillende onderwerpen hebt ervaren, moet je daarna een beslissing nemen.

Gewild

Een rapport van Absolute IT toonde aan dat IT-werkgevers steeds meer personeel zoeken. Alleen al in Auckland is 75% van de IT-werkgevers van plan extra personeel en aannemers aan te werven in 2016. Het merendeel van de aanwervingen vindt plaats vanwege de toegenomen vraag en nieuwe projecten. "

Het onderzoek toonde aan dat gebieden met een hoge vraag nu softwareontwikkeling, bedrijfsanalyse, projectbeheer en data / database zijn. Dit zijn de belangrijkste gebieden van informatiewetenschappen die je kunt bestuderen via de Bachelor of Information Sciences in Massey.

Wereld leidend

Massey University staat gerangschikt in de top 300 universitaire informatica- en informatiesystemenprogramma's ter wereld door Quacquarelli Symonds (QS) -rankings.

De persoonlijke benadering

Als je de Bachelor of Information Sciences bij Massey volgt, word je lid van kleine klassen, waar interactie met de docent gemeengoed is. Je zult vragen van de docenten kunnen stellen en hun steun en advies krijgen.

Bredere opties voor wanneer je studeert

Met de Massey BInfSc kun je een minor kiezen in een vak op de universiteit, dus personaliseer je diploma en onderscheid je je van de rest met unieke minderjarigen, zoals volksgezondheid, aardwetenschappen, defensie, of ondernemerschap en kleine bedrijven.

Je kunt aan het begin van het jaar je driejarige opleiding starten, of in Semester Twee (vanaf juli). Of als je je studie in een gecomprimeerde periode wilt doen, kun je extra cursussen volgen tijdens onze zomercursus (november tot februari), zodat je je studie in minder tijd kunt voltooien. Zodra je bent afgestudeerd, kun je doorstromen naar een gevorderde studie in de BInfSc (Honours) of het Postgraduate Diploma in Information Sciences of de Master of Information Sciences.

BInfSc of BSc?

De Bachelor in de informatica omvat een reeks onderwerpen, zoals informatica, software engineering en informatietechnologie. Het is de perfecte graad als je een carrière als computerberoeps wilt volgen. Met de Bachelor of Science (Computer Science) kan de computerwetenschap worden gecombineerd met andere wetenschappelijke vakken zoals wiskunde, statistiek en natuurkunde.

Majors of goedkeuringen

 • Bachelor in de informatica (computerwetenschappen)
 • Bachelor in de informatica (Data Science)
 • Bachelor in de informatica (informatiesystemen)
 • Bachelor in de informatica (informatietechnologie)
 • Bachelor in de informatica (software engineering)

Belangrijkste feiten

 • Verkrijgbaar in Auckland
 • Verkrijgbaar bij Manawatū
 • Beschikbaar via afstandsonderwijs
 • 3-jarig programma
 • Beschikbaar voor internationale studenten die in NZ studeren of via afstandsonderwijs

Een goede match als je:

 • Heb wat wiskundig vermogen (NCEA Niveau 2 wordt aanbevolen)
 • Denk logisch en analytisch
 • Zijn geïnteresseerd in het ontwikkelen van softwaretoepassingen
 • Zijn comfortabel met regels en structuren

Careers

Er is een enorme vraag naar mensen met vaardigheden op het gebied van informatiewetenschappen.

Massey Bachelor of Information Sciences afgestudeerden bleef werk vinden, zelfs tijdens de recente recessie wanneer afgestudeerden in andere gebieden worstelden.

Vandaag de dag zijn er meer vacatures in informatiecommunicatietechnologie (ICT) dan welke andere sector ook in Nieuw-Zeeland. Hetzelfde geldt vaak internationaal.

Neem het niet van ons aan - kijk eens naar de SEEK-website - ongeveer 2000 ICT-banen in Nieuw-Zeeland worden op elk moment op deze website aangekondigd.

Toelatingseisen

Om je in te schrijven voor het Bachelor of Information Sciences-programma moet je je kwalificeren voor undergraduate-toelating, hetzij via beurzen en beurzenexamens, NCEA-niveau 3, toegang tot de universiteit van Nieuw-Zeeland, toelating met gelijkwaardige status, discretionaire toegang of toelating voor volwassenen.

Studenten met uitstekende prestaties in de Commissie en eerdere programmeerervaring door het succesvol afronden van cursussen en deelname aan wedstrijden zoals STAR, NCSS of de ACM SPPC zullen worden overwogen voor directe toegang tot de tweedejaars Computer Science-cursussen en kunnen in aanmerking komen om deel te nemen aan softwareontwikkeling projecten.

Hoeveel kost het?

We kunnen u niet de exacte kosten vertellen totdat u uw cursussen hebt gekozen, omdat het collegegeld dat u per jaar betaalt, varieert naargelang de cursussen die u kiest. Naast je collegegeld zijn er ook verplichte niet-collegegelden die je moet betalen. Voor sommige cursussen kunnen er andere kosten zijn voor zaken als studiemateriaal, software, reizen en contactworkshops.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

For more than 80 years, Massey University has helped shape the lives and communities of people in New Zealand and around the world. Its forward-thinking spirit, research-led teaching, and cutting-edge ... Lees meer

For more than 80 years, Massey University has helped shape the lives and communities of people in New Zealand and around the world. Its forward-thinking spirit, research-led teaching, and cutting-edge discoveries make Massey New Zealand’s defining university. Lees Minder
Auckland , Palmerston North , Wellington + 2 Meer Minder