Bachelor in de informatica

Massey University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de informatica

Massey University

Information Sciences zich uitstrekt over het grootste deel van ons dagelijks leven en dit zal alleen maar toenemen als de wereld steeds meer verbonden. Maak deel uit van een van de snelst groeiende industrieën in de wereld en kies een spannende, innovatieve carrière het oplossen van echte problemen met de technologie. At Massey University kunt u uw interesse in de informatica in een vriendelijke en flexibele leeromgeving volgen.

Word lid van de Trail Blazers

Massey leidt Nieuw-Zeeland in de informatica onderwijs en is de enige universiteit in Nieuw-Zeeland naar zowel data wetenschap en informatietechnologie majors in een undergraduate programma aan te bieden.

Geaccrediteerd door de industrie

De Bachelor in de informatica is een van de eerste computers graden in Nieuw-Zeeland te worden geaccrediteerd door de IT-industrie. Massey University's majors in de informatica, informatietechnologie en software engineering zijn allemaal goedgekeurd door het Instituut voor IT-professionals, de beroepsorganisatie voor degenen die werkzaam zijn in de IT-industrie.

Grijp een internationale carrière

Geaccrediteerd door het Institute of Information Technology Professionals en een deel van de Seoul Accord, de Massey BInfSci is een eerste klas, internationaal erkende kwalificatie zodat u uw carrière te nemen over de hele wereld.

Uitgegroeid tot een all-round problem solver

De Massey BInfSci is de enige opleiding in Nieuw-Zeeland dat alle vijf majors in één programma beschikt, waardoor je kern technische kennis over het hele informatiewetenschappen spectrum. Dit betekent dat u de flexibiliteit om te studeren in alle majors om te leren hoe een applicatie is ontwikkeld vanaf de conceptie tot aan het eindproduct, zodat je afstuderen als een creatieve, flexibele en hoogwaardige werknemer.

Kies je belangrijkste later

U kunt denken over studeren in dit gebied, maar niet zeker weet wat de belangrijkste om te kiezen. At Massey heeft u de flexibiliteit om uw grote recht veranderen tot het einde van het eerste jaar. Zo kunt u het eerste jaar van de studie af te ronden, en als je eenmaal hebt ervaren de verschillende onderwerpen, make up your mind na dat.

Gewild

Een rapport van Absolute IT bleek dat IT-werkgevers op zoek zijn naar een toenemend aantal medewerkers. In Auckland alleen al 75% van de IT-werkgevers zijn van plan om extra personeel en aannemers te werven in 2016. Het grootste deel van het verhuren vindt plaats als gevolg van de toegenomen vraag en nieuwe projecten. "Het onderzoek toonde aan dat de hoge vraag gebieden zijn nu de ontwikkeling van software, business analyse, project management en data / database. Dit zijn de belangrijkste gebieden van informatiewetenschappen je kunt studeren door de Bachelor in de informatica bij Massey.

De persoonlijke benadering

Wanneer u de Bachelor in de informatica te studeren aan Massey zul je deelnemen aan kleine klassen, waarbij interactie met de docent is gemeengoed. Je zult in staat zijn om vragen van de docenten te vragen en krijgen hun steun en advies.

Bredere opties voor als je studeren

De Massey BInfSci kunt u een minor in een onderwerp over de universiteit te kiezen - dus je diploma te personaliseren en te onderscheiden van de menigte met unieke minderjarigen zoals volksgezondheid, aardwetenschappen, defensie studies of ondernemerschap en kleine bedrijven.

U kunt uw driejarige opleiding beginnen bij het begin van het jaar, of in Semester Twee (vanaf juli). Of als u graag uw diploma in een verkorte periode van tijd kan je extra cursussen tijdens onze Summer School (november-februari), zodat u uw diploma te voltooien in minder tijd. Eenmaal afgestudeerd je kunt doorstromen naar gevorderde studie in de BinfSc (Honours) of de Postgraduate Diploma in InfSc of de Master in de informatica.

Majors of goedkeuringen

BInfSc studenten moeten een belangrijke (of de gezamenlijke major in Software Engineering) te selecteren, hoewel deze keuze kan worden uitgesteld tot het einde van het eerste jaar. Studenten kunnen, indien zij dit wensen, selecteert u zowel majors (Computer Science and Information Technology) en deze selectie leidt tot een dubbele major. Merk op dat Software Engineering geen deel uitmaakt van een dubbele major kan zijn. Studenten kunnen ook kiezen voor een kleine in een onderwerp dat een bepaalde geringe, hoewel het niet mogelijk een geringe selecteren samen met een dubbele major. Belangrijke onderwerpen voor de opleiding zijn:

  • Bachelor in de informatica (Computer Science)
  • Bachelor in de informatica (Data Science)
  • Bachelor in de informatica (Information Systems)
  • Bachelor in de informatica (Information Technology)
  • Bachelor in de informatica (Software Engineering)

BinfSc of BSc?

De Bachelor in de informatica, welke onderwerpen combinatie van software engineering, informatietechnologie en informatica is handig als u wilt een carrière als een computer professional. De Bachelor of Science (Informatica) geeft u een bredere opleiding, met een sterke achtergrond in een waaier van exacte vakken zoals scheikunde, natuurkunde en wiskunde.

Carrière

Er is grote vraag naar mensen met informatie wetenschappen vaardigheden.

Massey Bachelor in de informatica afgestudeerden bleef om werk te vinden, zelfs tijdens de recente recessie wanneer afgestudeerden in andere gebieden geworsteld.

Vandaag - zijn er meer werkgelegenheid in de informatie- en communicatietechnologie (ICT) dan welke andere sector in Nieuw-Zeeland. Hetzelfde geldt vaak internationaal.

Toelatingseisen

In te schrijven in de bachelor informatica programma moet u in aanmerking komt voor undergraduate toelating van, hetzij via Beurzen en Scholarship Examens, NCEA Level 3, Nieuw-Zeeland University Entree, toegang met Equivalent Status, Discretionary Entrance of Adult Toelating.

Studenten met uitstekende prestaties in NCEA en eerdere ervaring met programmeren door de succesvolle afronding van cursussen en deelname aan wedstrijden, zoals STAR, NCSS of de ACM SPPC komen in aanmerking voor directe toegang tot het tweede jaar Computer Science cursussen en kunnen in aanmerking komen voor deelname aan de ontwikkeling van software projecten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Nieuw-Zeeland - Auckland, Auckland
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nieuw-Zeeland - Palmerston North, Manawatu-Wanganui
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

Bachelor of Information Sciences I Massey University