Bachelor in de informatica

Effat University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de informatica

Effat University

Het Computer Science programma bereidt studenten om actief kunnen deelnemen aan de groeiende informatie-revolutie, en om computers te gebruiken bij het oplossen van de problemen van het moderne leven. Het programma biedt een diepgaande studie van de theorie, ontwerp en toepassingen van computersystemen. Studenten ontwikkelen de vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen, creëren, beheren en dergelijke systemen van toepassing zijn op elk gebied. Afgestudeerden zullen in staat zijn om de stap naar een carrière in vele sectoren van de samenleving, zoals het bankwezen, gezondheidszorg, onderwijs, industrie, retail, reclame, en de overheid.

De afdeling Computerwetenschappen aan Effat University biedt een uitstekende opleiding op het gebied van computertechnologie. Om dit te doen, zijn we toegewijd aan:

  • Het verstrekken van leerervaringen die zijn boeiende, uitdagende, up-to-date met de technologische vooruitgang, en verbonden met de echte wereld.
  • Het verstrekken van een open en verzorgende leeromgeving die de intellectuele en de persoonlijke groei van onze studenten bevordert.
  • Het verstrekken van leiderschap en begeleiding op de sociale verantwoordelijkheden van CS professionals, waaronder deelneming aan onderzoek en service.

VISION

Om een ​​onderscheidend Computer Science programma opleiden wereldwijd verantwoordelijke burgers van de toekomst die creatieve, optimale computing-oplossingen zullen bieden, met inachtneming van de waarden van de samenleving te bieden.

MISSIE

Om een ​​holistische onderwijs dat werkelijk weerspiegelt de vitale rol van Computer Science in alle aspecten van het leven in lijn met de internationale normen.

Het ministerie streeft naar visionaire leiders uit te rusten met de technische en onderzoek vaardigheden die nodig zijn voor de samenleving technologie-consumenten veranderen in technologie-producenten, die perfect integreren behoeften en waarden van hun maatschappij.

DOELEN

Ons belangrijkste doel is om een ​​holistische onderwijs voldoet aan internationale normen die de alomtegenwoordigheid van de discipline in alle aspecten van het leven weerspiegelt bieden, en leiders die concurrerend zijn op hun arbeidsmarkt en die breed bezitten en lange termijn visie met de technische vaardigheden te bereiden nodig om de transformatie van de samenleving van de technologie de consument in samenlevingen die technologie die perfect geïntegreerd is met de behoefte en waarden van de samenleving te produceren vergemakkelijken.

Mogelijke loopbanen voor afgestudeerden van de opleiding Informatica zijn:

  • Applicatie-ontwikkeling en programmering, met inbegrip van multimedia en web design.
  • Web-netwerk en administratie.
  • Database ontwikkeling en beheer.
  • Informatiesystemen analyse, ontwerp en implementatie.
  • Lesgeven op primaire, secundaire en opleidingsinstellingen.
  • Graduate studies in Informatica of aanverwante gebieden.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Saoedi-Arabië - Djedda, Mekka
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Saoedi-Arabië - Djedda, Mekka
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan