Bachelor in de informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de informatica

Ontwerpen en implementeren van een cutting-edge besturingssysteem. Leid een software development team bij een Fortune 500 bedrijf. Beschermen van gevoelige gegevens aan een organisatie. Als informatica gestudeerd aan BVU, vindt u een combinatie van hoogwaardige academici en praktische ervaring die u zal toestaan ​​om een ​​carrière in een verscheidenheid van industrieën streven ontvangen.

BVU's informatica programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op de snel groeiende en steeds veranderende gebied van informatica in te voeren. Vroeg op, zul je de theorie in de praktijk gebracht door middel van stages, buitenschoolse betrokkenheid en real-world applicaties. U zult ook het uitvoeren van onderzoek en werken samen met deskundige docenten die werkzaam-world ervaring mee naar de klas en zijn toegewijd aan succes van de studenten. Er zijn drie sporen in de informatica bij BVU - systemen, informatica en wiskunde - zodat u uw sterke punten stollen, pas je carrièrepad, of verder naar graduate school. Met een computer science graad van BVU, zul je bekwamen in veel gebieden, zodat u creatief en flexibel en werken in een breed scala van rollen zijn.

Programma Kenmerken

  • BVU heeft een actieve Association for Computing Machinery (ACM) studentenclub waarin studenten sterk in regionale programmering wedstrijden hebben geplaatst en won de inaugurele Zon / Oracle Java WK internationale concurrentie.
  • De afdeling organiseert jaarlijks een "Capture the Flag" hacking uitdaging waarin studententeams verdedigen hun eigen virtuele servers terwijl het proberen om de servers van andere teams 'infiltreren om gevoelige gegevens te stelen.
  • De computer science programma biedt instructie op een verscheidenheid van programmeertalen, waaronder Python, Java, C, Schema, C ++, Ruby, en Prolog, evenals nieuwe talen en frameworks zoals Groovy en Ruby on Rails.
  • Informatica majors hebben toegang tot een scala aan creatieve, hands-on leerervaringen waaronder cursussen die basisvaardigheden op de computer game design voorzien.

Inrichting

De Estelle Siebens Science Center is een 70.000 vierkante meter gebouw met 18 laboratoria en drie onderzoeksgebieden. Als een student Informatica, zult u regelmatig toegang tot laboratoria te hebben en zal onderzoek uitvoeren met behulp van state-of-the-art apparatuur eigendom van BVU. Omdat alle van de laboratoria zijn gevestigd in het Science Center, ze zijn gemakkelijk toegankelijk en professoren zijn altijd voor u klaar om u te laten zien hoe ze te gebruiken.

Labs beschikbaar voor informatica studenten zijn onder andere:

  • Robotics Lab
  • Server Lab, die tevens fungeert als een sociale bijeenkomst ruimte voor studenten genaamd "The Bit Pit"
  • Parallel Computing Lab
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to Buena Vista University in Storm Lake, Iowa. Our picturesque campus covers 60 acres and is located on the shores of a 3,200-acre natural lake.

Welcome to Buena Vista University in Storm Lake, Iowa. Our picturesque campus covers 60 acres and is located on the shores of a 3,200-acre natural lake. Lees Minder