Bachelor in de informatica

Cornell College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de informatica

Cornell College

Waarom studeren Computer Science?

Informatica is niet de studie van computers, maar de studie van algoritmen en informatie vertegenwoordiging productief gebruik van computertechnologie te maken. In onze cursussen en academisch werk willen we deze vier grote vragen te beantwoorden:

  1. Welke problemen kunnen worden opgelost met behulp van een computer?
  2. Gegeven een oplosbaar probleem, hoe een programma op een computer om een ​​oplossing te produceren?
  3. Gegeven een programma, hoe een maatregel (en verbetering) doelmatigheid van het programma?
  4. Gegeven een efficiënt programma, hoe gaat men controleren of het programma wel degelijk betrouwbaar en de oorspronkelijk gestelde probleem nauwkeurig op te lossen?

Informatica is een wiskundige, een wetenschappelijke en een technische discipline. Informatica studeren kan waardevol zijn in een verscheidenheid van interdisciplinaire bezigheden in de wetenschappen, sociale wetenschappen, letteren en schone kunsten. De vaardigheden die we leren onze studenten, met name het oplossen van problemen, analyse, creatief ontwerp, en communicatieve vaardigheden, serveer ze goed in welke omgeving ze ervoor kiezen om na te streven.

Waarom Cornell?

Onze kleine afdeling en klassen kunnen we individuele ondersteuning te bieden aan studenten en thema's, projecten en stages af te stemmen op de belangen van onze studenten. We waren early adopters van het internet voor de klas leren, en blijven snel aanpassen aan nieuwe lesmethoden en technologieën te zijn. Afdeling leden genieten van de flexibiliteit van Cornell's Een cursus bij een tijdschema in het ontwerpen van natuurlijk strategieën. Een typische informatica cursus omvat een lezing / discussie component, een gesloten lab component en een open lab component. Onze gesloten labs zijn vergelijkbaar met die van de natuurkunde of scheikunde labs. De instructeur stelt de oefening, biedt leerprogramma bijstand, en circuleert onder studenten om problemen-shoot problemen die zich voordoen. Bij open labs nodigen we meer creatieve exploratie en studenten werken aan hun eigen schema. Op alle niveaus vragen we onze leerlingen aan het lezen van de recente tijdschriften en tijdschriften. Vele klassen vereisen presentaties van studenten, zowel formeel als informeel; velen ook vereisen student geschreven werk in de vorm van papieren, niet alleen programma's. Coöperatief werken, met inbegrip van de groep projecten, speelt een belangrijke rol in ons curriculum. We hebben ook onze majors aanmoedigen om individuele projecten, stages, of uitgebreid onderzoek voort te zetten. Wij bieden veel mogelijkheden voor onze studenten om deel te nemen in de discipline buiten de klas inclusief Student Symposium onderzoek presentaties, International Collegiate Programming wedstrijden, reizen naar professionele vergaderingen, bezoeken aan de plaatselijke industrie, en in de zomer onderzoek.

Leerplan

Net als alle andere faculteit van Cornell onze primaire focus is het onderwijs, en wij zijn vastbesloten om de vrije kunsten. We blijven ons aanpassen en evolueren ons curriculum gebaseerd op door theAssociation gevestigde for Computing Machinery (ACM) en het Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) normen. Voor majors, de afdeling heeft brede aanbod, met een algemene focus op het ontwerpen van software. Hoogleraren introduceren studenten om de programmering met behulp van de Java-taal. Scholieren in de bovenbouw-level cursussen ook problemen op te lossen met behulp van C, C + +, Scheme, en andere programmeertalen. Naast onze reguliere curriculum, elk jaar bieden wij onderwerpen en geavanceerde onderwerpen cursussen over onderwerpen zoals robotica, kunstmatige intelligentie, en bioinformatica. Wij onze majors moedigen sterk aan stages, individuele projecten, of een groep projecten als onderdeel van hun curriculum te streven. Onze projecten en activiteiten pagina illustreert recente kansen door onze studenten nagestreefd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Mount Vernon, Iowa
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Mount Vernon, Iowa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan