Bachelor in de informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Misschien heb je al gefascineerd met computers al uw leven, geboeid met elke nieuwe technologische vooruitgang en zorgvuldig up-to-date op het snijvlak ontwikkelingen op het gebied maakt elke dag. Indiana University Kokomo biedt nu een Bachelor of Science in Computer Science graad ontworpen voor u en uw passie. Met een real-world focus en een cultuur van voortdurende ontdekking, een graad in computerwetenschappen aan IE Kokomo opent u op de eindeloze mogelijkheden.

Wij bieden graden in technologie om wat je passie kan zijn. Met een iets andere focus dan onze Bachelor of Science in de informatica graad, als je Informatica studeren aan IE Kokomo, zal u zijn gespecialiseerd in het ontwerp van de effectieve software en hardware technologieën achter de computationele systemen de wereld nodig heeft en maakt gebruik van elke dag.

Onze deskundige medewerkers en docenten zal hier voor u, van Introduction to Computer Science aan uw uiteindelijke senior sluitstuk project. Met een focus op real-world toepassingen, de faculteit IE Kokomo zijn net zo nieuwsgierig als jij. Terwijl de wereld van de informatica blijft om door te gaan, dan heb je hier te leren op het snijvlak - en we zullen er honger om te ontdekken en te verkennen direct naast je.

Computer Science Open House

Indiana University Kokomo faculteit van de School of Sciences, samen met het Bureau van Admissions, staat voor u klaar om vragen over de nieuwe computer science graad te beantwoorden.

Doe met ons mee! Donderdag 23 maart - 17:30-07:30

  • Q & A over de Computer Science Bachelor diploma en de informatica BS graad
  • Kort overzicht van Informatica en Informatica
  • Carrière mogelijkheden
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Indiana University Kokomo is very affordable and also offers scholarships for international students! Undergraduates can qualify for scholarships of $5,000 per year and graduate students can qualify ... Lees meer

Indiana University Kokomo is very affordable and also offers scholarships for international students! Undergraduates can qualify for scholarships of $5,000 per year and graduate students can qualify for $4,000 per year! Lees Minder
Kokomo , West Lafayette + 1 Meer Minder